Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הוכחתם יכולת לעזור באוף טופיק... אז נדרשת עזרה
ההורים שלי (אנשים מבוגרים) קיבלו סכום כסף ממשלת גרמניה,
קיבלו הודעה מהגרמנים שהכסף הועבר לחשבונם בבינלאומי
פרטי החשבון נכונים
מה שאמור להופיע בספרי הבנק אחרי יום-יומים... כבר חודש וחצי מחפשים את הכסף
אף אחד לא באמת רוצה לעזור
מלבד המכתב ששלחו הגרמנים, אין עוד אסמכתא
העו"ד שטיפל בנושא טוען שזאת לא הפעם הראשונה שהבנקים בארץ עושים בעיות
אני מאמין בדייקנות הגרמנית ושהכסף הועבר ומאמין בתרבות ה"לא אכפת" של הבנקים
יש פה מישהו שעובד בבינלאומי או חבר של המנכ"ל שלהם או שיש לו למכור לי פח נפט לפני שאני שורף להם את הסניף ויכול לעזור בעניין?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תיגש לסניף עם המסמך שמעיד על עצם ביצוע ההעברה. אם אכן התקיימה העברה אין לבנק שום אינטרס "להעלים" את הכסף, זה גם טכנית לא יכול לקרות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

די בטוח שאני מתפרץ לדלת פתוחה (לגמרי) ושואל, האם בבנק בדקו אפשרות שהכסף נותב אצלם לחשבון  המיועד לכספים בבירור, או לאפשרויות אחרות שמחייבות בדיקה. בגדול שום כסף לא מתאדה ונעלם בלי שישאיר עקבות, אם רוצים - מאתרים , גם בצד של השולח וגם בצד המקבל.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

הבנק מתעקש לקבל מסמכי העברה.

הראנו לו את מה ששלחו הגרמנים

הבנק אמר אין...

הגרמנים אומרים זה המסמך שיש לנו לתת לכם

בבנק לאף אחד לא אכפת

אז אם יש פה משהו שעובד בבנק המחורבן הזה שההורים שלי בו כבר 40 שנה והם עושים הכל כדי שלא באמת יהיה להם אכפת... אז אני אשמח לעזרה פנימית.

אגב, יש את פרטי ה IBEN של השולח, למה כל כך קשה לעבור על כל העסקאות שנכנסו משם בחודש האחרון?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני מאמין לבנק הישראלי.

אני גם מנסה להעביר כסף מבנק בגרמניה כבר כמה חודשים שהם כל פעם לא מצליחים לשלוח בטענה שונות. 

לכן : עד שאני לא רואה פקודת העברה בחשבון הגרמני אני לא מצפה לראות בארץ שינוי. הכל אצלהם מיושן ואיטי . בנקאות של פעם.

מכתב הצהרת כוונות זה לא שורה בחשבון בגרמניה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 54 דקות, סולל הדרך כתב:

בבנק לאף אחד לא אכפת

אז אם יש פה משהו שעובד בבנק המחורבן הזה

לא ברורה לי התלונה לבנק הישראלי, למה דווקא להניח שהטעות אצלם?

אין מסמך רלוונטי שמאמת את העברת הכסף עם מידע מדוייק, ואם הכסף לא הגיע אליהם, הם לא יכולים למצוא משהו שלא קיים ולא מתפקידם לרדוף אחרי ממשלת גרמניה.

אתה צריך למצוא איש קשר ביפעל מול הגרמנים, הפתרון שלך הוא בהשגת מסמך שמפרט את העברה בצורה מקובלת, סכום, תאריך, חשבון מוצא, חשבון יעד.

פורסם

יש לי מסמך של דוטשה בנק שטוען שהועבר סכום איקס לחשבון עם הפרטים הנכונים.

על מי אתה סומך יותר?

על הגרמנים שלא העבירו או הישראלים שלא קיבלו?

העו"ד טוען שזה לא הפעם הראשונה שזה קורה והאשמה תמיד בארץ.

וגם אם אני טועה, הבנק בארץ לא עושה שום מאמץ לבדוק.

פורסם (נערך)

לא ציינת אל מי פנית בבינלאומי , בכל מקרה אם לא ניסת, הפעולה שעשויה כנראה להזיז שם מישהו, היא לפנות להנהלת הבנק במכתב מפורט וכל המסמכים שבידך. מקווה לעדכון - הצלחתי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אם דויטשה בנק העבירו את הכסף שיתכבדו ויפיקו מסמך בנקאי מקובל עם פרטים מדוייקים ומספר אסמכתא, ואז יהיה לבנק הישראלי מנה לבדוק.

פורסם
לפני 6 שעות, סולל הדרך כתב:

אגב, יש את פרטי ה IBEN של השולח, למה כל כך קשה לעבור על כל העסקאות שנכנסו משם בחודש האחרון?

לא צריך לחפש, במסמך הזה צריך להופיע מספר הפעולה (טרנזקציה). אם זה לא מופיע, יתכבד דויטשה-בנק ויספק מסמך עם המספר.

אם מופיע, יתכבד הבינלאומי ויסביר איפה הכסף.

מה עם מנהלת הסניף? פה אתם צריכים את ההתערבות שלה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חברים.
הכל נכון ועדיין אם יש מישהו בבנק שיכול לעזור אחלה
אם לא... אני לא יכול לחנך את דוייטשה בנק לתת מסמכים שונים משנתן לי.

פורסם (נערך)

לחנך אתה לא יכול, אבל לנדנד אתה יכול ועוד איך.

דרוש מספר טרנזקציה מהגרמנים.

ואל תאמין יותר לסיפורי דקדקנות או דיוק גרמניים או שוויצריים. זה שייך לעבר. בעולם המודרני המדינות האלה מבולגנות כמו כל השאר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...