Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור קילומטרז'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פולקסוואגן קראוול חדשה. בנסיעה הראשונה ניסיתי לאפס את המונה ק”מ והוא לא הסכים להתאפס. עמד על 14 ק”מ, עד שהבנתי שזה המונה הרגיל ולא המתאפס....

• מצחיק 6

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 46 דקות, tinoki כתב:

פולקסוואגן קראוול חדשה. בנסיעה הראשונה ניסיתי לאפס את המונה ק”מ והוא לא הסכים להתאפס. עמד על 14 ק”מ, עד שהבנתי שזה המונה הרגיל ולא המתאפס....

אצלי כשקניתי את המכונית ראיתי בערך 250 קילומטר, וחשבתי לעצמי מעניין מה כבר עשו עם הרכב שהוא נסע כל כך הרבה.

רק אחרי כמה שעות "נפל לי האסימון" שזה היה מספר קילומטרים משוער עד הצורך בתידלוק, והקילומטראז' האמיתי בו קיבלתי את המכונית היה 8 קילומטרים (היום, בשעה טובה ומוצלחת, היא עברה את ה-15,000 ק"מ וקיבלה טיפול 15,000 כדת וכדין במוסך).

• רעיון טוב! 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

לחמי ביואיק לה-קרוס שנת 2010 עם 372,000 ק"מ. הוא מאד אוהב את המכונית הזאת ולא מוכן להיפרד ממנה, אך במהלך הבעלות עליה החליף קטליזטור פעמיים, צמת חשמל, מחשב פיקוד גיר, 4 משאבות מים, קפיץ שסתום שנשבר, שני מדחסים מזגן ועוד כל מיני דברים קטנים 

המנוע מקורי, והתחיל לצרוך ליטר שמן כל 5000 ק"מ. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 22 שעות, avargel כתב:

מוזר

מעולם לא שמענו על הבורה הזאת כאן 😉

זה בסדר, אתם יכולים לנוח מעכשיו, כפי שציינתי האוטו כבר לא אצלי.

פורסם

1. פיאט פונטו דור ראשון, 1997 ידנית- חמש שנים 170 אלף קמ. נמכרה ללא תקלות.

2. פונטו דור שני 2002, גיר רציף- 340 קמ' ועדיין מנוע כמו חדש. לא אכל טיפת שמן. למעט בלאי לא היו תקלות בכלל. הלכה בתאונה טוטאל לוסט.

3. סקודה רומסטר 1.4, 2012, ידנית- כעת 300000 קמ'. הוחלפה פעמיים משאבת מים. כעת הוחלפו בולמי זעזועים קדמיים. נוסעת מעולה.

4. לאבי היתה סיטרואן קסנטיה, 1992 (או 1993), מנוע 2000, בנזין - נמכרה עם 460 אלף קמ' ללא שום תקלה. 

• לא הבנתי... 1
פורסם

רנו 5 מודל 87. נקנתה עם 84,000 ונמכרה עם 420,000. עשתה ראש מנוע בסביבות 250,000.

טנדר איסוזו. עשה מנוע בסביבות ה 600,000 ונשרף עם מעל 800,000.

טנדרפז'ו 404 כשהפסקנו לספור כמה פעמים המונה התאפס. נמכר אחאי שהארגז כברהתפורר.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, yehuda-k כתב:

אבא'לה אתה אובססיבי. בוא אתרום מעט משלי בנסיון להרגיע. אתה צודק, חרא של אוטו, מלא בעיות, והעובדה שהחזקתי אותו עשרים ושתיים שנה ואפילו נהניתי מגיעה סתם מחיבה ל BSDM. ולמי שבכל זאת מתעניין, מוזר ככל שהדבר נשמע, ממליץ אכן להכנס לקישור ולקרוא את תגובתי שם למר K, לי אין ענין לחזור ולדוש.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אני אישית לא נוסע הרבה.

הכי הרבה במשפחה היתה טיוטה הייאס 1998 עם קרוב ל800 אלף קמ (זה היה איפשהו בשנת 2012) 

הרכב היה מצויין חוץ מקצת עישון. 

בטסט הוא נכשל על עישון. אז שמו לו תוסף דלק.

המשיך לעשן 

שמו עוד תוסף.

עבר טסט. אבל ביציאה מהמכון בלוק מנוע נסדק.

המוסכניק טען שהתוספים היו דלילים יחסית לסולר.

והעובדה ששמו 2 תוספים על פחות מחצי מיכל הרגה את המנוע.

נמכר לאדם שהשתיל בו מנוע והרכב המשיך לנסוע 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אני עם פריוס 2008 הגעתי ל340 אלק"מ, נמכרה בשנת 2021 היא עדין על הכביש עברה טסט שבוע שעבר,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...