Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת. השימוש רק לרצפה קשיחה (אין שטיחים או משהו בסגנון)

תקציב עד 2000. להבנתי הדייסונים למינהם הכי טובים אבל זה אוברקיל אם השימוש שלי רק לרצפה קשיחה? אשמח להמלצות

פורסם

למה דייסון overkill? יש לך שואבים סינים ב-600 שקל +(-) אבל הם לא ברמה של דייסון, מנסיון עם אחד סיני שהיה לי והדייסון V8 שיש לי בבית זה הבדל שמיים וארץ, הדייסון משרת אותי כבר שנים, אומנם הפלסטיקה כבר החלה טיפה להתרפרף אבל הוא עדיין שואב טוב, וגם הסוללה עדיין מחזיקה מעמד, לא הייתי מצפה משואב סיני להיות במצב הזה אחרי הרבה שנים, אז להמלצתי דייסון, אתה לא חייב את הדגם הכי אחרון כמובן. 

פורסם
לפני שעה, Mikelt89 כתב:

למה דייסון overkill? יש לך שואבים סינים ב-600 שקל +(-) אבל הם לא ברמה של דייסון, מנסיון עם אחד סיני שהיה לי והדייסון V8 שיש לי בבית זה הבדל שמיים וארץ, הדייסון משרת אותי כבר שנים, אומנם הפלסטיקה כבר החלה טיפה להתרפרף אבל הוא עדיין שואב טוב, וגם הסוללה עדיין מחזיקה מעמד, לא הייתי מצפה משואב סיני להיות במצב הזה אחרי הרבה שנים, אז להמלצתי דייסון, אתה לא חייב את הדגם הכי אחרון כמובן. 

תאמת לא יודע, ראיתי אלטרנטיבות כמו הdreame v12 ב1700 וזה היה נראה לי טוב. אבל אין לי בעיה להשקיע על הדייסון אם הוא הgold standard של שואבי אבק

פורסם

מחפש לשמוע חוויית שימוש בשואבים של שארק.

הבנתי שיש ביקורות טובות עליהם, מגיעים עם שתי סוללות ומען חיצוני.

ויש טכנולוגיה נגד ליפוף שערות על המברשת.

המחירים הערך 2/3 מדייסון.

אשמח לשמוע חוויית שימוש

יום טוב גם לך

פורסם

בטוח שרק רצפה? לא תרצה לשאוב איתו גם ספות או רכב?

כי בשביל זה באמת לא צריך עוצמת שאיבה, ואין סיבה לשלם על דייסון רק כדי שהפלסטיק יחזיק עוד כמה שנים, אפשר פשוט לקנות 3 סינים חדשים במחיר שלו, שיגיעו דנדשים ועם סוללה חדשה. גם אביזרים שונים לא יעניינו אותך.

ובהנחה שמדובר בגודל דירה סטנדרטי, אז גם זמן העבודה בין טעינות לא קריטי, לשאוב רצפת דירה לוקח כמה דקות.

אז במקרה הזה כדאי לשים לב בעיקר לנוחות תפעול. פרמטרים כמו משקל, גמישות המפרקים כך שהראש יכנס לזויות ומקומות צרים, קלות ריקון המיכל וכו׳.

יש לי Dreami v9 כבר שנה וחצי והוא משמש לזה פחות או יותר. יש לי כלב ושני חתולים, אבל אין שטיחים, ולכן לי היה חשוב שיהיה קל לשלוף אותו, לשאוב ל-10 דקות את כל הדירה, או 30 שניות לאיזור בעייתי (ארגז החתולים). לפעמים הוא גם שואב קצת את משטח הישיבה של הספה למרות שלא בניתי עליו לזה, ועושה עבודה לא רעה בכלל.

אבל, הוא לא השואב היחיד, יש שואב חוטי מלא, ששואב את הספות באופן מלא (עם כל האביזרים הרלוונטים), עם צינור גמיש להגיע למקומות קשים וכו׳. הדרימי נשלף לעבודות אד-הוק. הקרשר עובד פעם בשבוע אצל העוזרת.

אז אם בכל זאת אתה חושב שיהיו לו שימושים נוספים על ריפוד, שווה לשקול משהו חזק יותר.

פורסם

יש לי דייסון v10 כבר כמה שנים. הסוללה מצויינת ובהרגשה היא פחות או יותר באותה קיבולת כמו שהגיעה, עוצמת השאיבה נשארה כמו שהיא.

לדעתי שווה את הפרמיה ועדיף על לקנות 3 סיניים במהלך הזמן הזה.

אמנם זה לא מחקר עומק, אבל ראיתי כמה סיניים אצל חברים והם מזדקנים משמעותית מהר יותר מהדייסון, הן ויזואלית והן מבחינת יעילות וכוח.

אם כבר החלטת לשים 2000, לך על ההכי טוב

• אהבתי 1
פורסם

אם זה שואב שיעבוד לאסוף את הקליפות של הבוטנים אחרי ששכנים מסויימים במגדל מבקרים לך על ההכי פשוט אל אם זה שואב שיעבוד תדיר במקום מטאטא בבית הייתי משקיע בדייסון.

ההפרשים במחירים לא כאלה שיאלצו אותך לעבור לסטייקים של רמי לוי וכשפורסים את ההפרש על שנות החיים הממוצעות של שואב זה סכום זניח בשביל הנוחות והאיכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אני עם שאיומי כלשהו שאני כבר לא זוכר את הדגם, קניתי באילת ב600 לפני 3 שנים ועדיין נותן עבודה. הסוללה כבר לא אותו הדבר אבל מתפקד.

דייסון v8 יש לחמותי והוא אלף רמות מעל, במיוחד ביסודיות שלו ובסוללה.

הבעיה היא… הדייסון מאוד רגיש,כל דבר הוא מפסיק לשאוב, פילטר קשה לניקוי, כל פעם משהו אחר מתריע. מעצבן.

שאיומי לעומת זאת לא אכפת לו מכלום,תשאב חצץ ויהיה בסדר.

עריכה: מאז שיש לי תינוק , אני צריך להתגבר על הנזקים של הכלב אז הוספתי לשימוש גם רובורוק רובוטי שיחד עם השאיומי אני תופר איתם את כל הבית.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 15 שעות, Turbulence כתב:

תקציב עד 2000. להבנתי הדייסונים למינהם הכי טובים אבל זה אוברקיל אם השימוש שלי רק לרצפה קשיחה? אשמח להמלצות

הייתי בדילמה דומה לפני זמן קצר. אמנם השימוש שלי יותר עצים מהתיאור שלך אבל אחרי 5 שנים וקצת שהדייסון שירת אותנו נאמנה העדפתי עוד מאותו הדבר מאשר להתנסות עם הסיניים (והייתי כבר בחנות לקנות את אחד מהסיניים)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, GABIUBOGI כתב:

הדייסון מאוד רגיש,כל דבר הוא מפסיק לשאוב, פילטר קשה לניקוי, כל פעם משהו אחר מתריע. מעצבן.

שנתיים עם דייסון (v10 נראה לי) ולא נתקלתי בשום דבר ממה שציינת.

למרות שהמנקות שהתחלפו אצלנו דאגו להעביד אותו קשה ולסתום אותו בכמויות של לכלוך שהתעצלו לאסוף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

למרות שהמנקות שהתחלפו

מנקות ברבים?

שנה וחצי מאז ששלי פרשה לפנסיה ואני לא מציח למצוא אפילו אחת.

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

מנקות ברבים?

כן.

האמת שהאחרונים תמיד היו זוגות של גבר ואשה שמנקים ביחד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מנקות זה לחלשים, גבר אמיתי מנקה בעצמו

פורסם
לפני 28 דקות, Mikelt89 כתב:

מנקות זה לחלשים, גבר אמיתי מנקה בעצמו

אתה מוזמן להפגין אצלי גבריות כולל חלונות 😉

• אהבתי 1

• תוכן חדש...