Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. 

תודה מראש לעונים. 

גיר ידני. 

שנת 2014. 

הרכב עשה 185,000 אבל הוחלף מנוע לפני 20,000 ק"מ. 

בעקרון גודל הרכב וסוגו מתאימים לי. אלא שאני מחפש משהו אמין וחסכוני. 

חסכוני נאמר לי שמנוע זה הוא כן. החשש הוא לגבי האמינות. 

המחיר טוב. 

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. 

תודה מראש לעונים! 

פורסם

במכה מוזל לעומת שאר רכבים?

ידוע עם ק״מ המנוע החדש/מאיזה שנה הוא?

אחריות?

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 39 דקות, yulianx כתב:

במכה מוזל לעומת שאר רכבים?

ידוע עם ק״מ המנוע החדש/מאיזה שנה הוא?

אחריות?

תודה!!

אם אינני טועה המחירון של רכב כזה (בגרסה הידנית) עומד על 19500. המחיר המבוקש של הרכב הינו 15,000. 

לגבי השאלות שלך - ברוב טפשותי לא חשבתי עליהן בכלל. אני צריך לשאול. כאשר מתקינים מנוע "חדש" הוא למעשה משומש גם כן???

פורסם

תמיד.
למעט מקרים ספורים ביותר, המנוע ה"חדש" הוא מנוע משומש שמיובא מסוחרים בחו"ל ויורד מרכב שאחרי תאונה שם, אין שום דרך לדעת מה מצבו ואין שום ערך לסיפורים מאיזה רכב הוא ירד (כי אף אחד לא יודע).
יש אחריות שלושה חודשים על המנוע. מצד שני הוא כבר עבר 20 אלף אז אם אין בעיות מיוחדות (אכילת שמן וכו') נראה לי שזה עסקה סבירה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ידנית הגיעה עם 1.2 אטמופרי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כפי שכתבתי, יש כאן בפורום שרשור ארוך לגבי המנוע הזה והרצועת הטיימינג הטבולה בשמן המנוע. 

השמן פשוט מפרק את הרצועה לפירורים קטנים שסותמים את מעברי השימון עד להרס המנוע. 

לא מן הנמנע שהחלפת המנוע הבאה תהיה על חשבונך. 

פורסם

בעיית הרצועה המתפוררת פחות רלוונטית במנוע 1.2 האטמוספרי, כיוון שבו מותקנת הזרקת סעפת. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני שעתיים, menir1 כתב:

בעיית הרצועה המתפוררת פחות רלוונטית במנוע 1.2 האטמוספרי, כיוון שבו מותקנת הזרקת סעפת. 

פחות אבל קיימת. 

לראייה הוחלף כבר מנוע. 

פורסם

בהתחלה היו בעיות עם הממיר.

אך אם הייתה צריכת שמן גדולה זה גם יכל לפגוע בממיר ואולי בגלל זה הוחלף.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

בהתחלה היו בעיות עם הממיר.

אך אם הייתה צריכת שמן גדולה זה גם יכל לפגוע בממיר ואולי בגלל זה הוחלף.

אך זאת סיבה להחליף את הממיר, לא? 

או שבעצם אם המנוע שותה שמן זה יחזור על עצמו אז מחליפים מנוע... 

פורסם

אם הייתי להמר אני אומר שהמנוע צרך שמן שגרם בעיות לממיר.

בסופו של דבר, אם במנוע צורך שמן זה רק הבעלים יודע, אם לא אז מעולה אבל השאלה בן כמה המנוע? כמה ק״מ עבר? לא בטוח שאפשר לדעת.

המחיר אכן נמוך אך גם הק״מ גבוה ממה שיש לשוק יד 2 להציע, לכן רכב שעוד עבר החלפת מנוע? מניח אפשר לרדת נמוך יותר במחיר.

המנוע הזה עמיד יותר לבעיות לעומת הטורבו, אבל יש פה סיכון.

אם בכול זאת

תחליט לרכוש, ןלא ידוע מתי הוחלפה רצועה, זה הדבר הראשון שהייתי עושה או בודק את מצבה.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

לדעתי פער ל 4K מהמחירון לא משקף את הסיכון של מצב המנוע, למה ירד המנוע הקודם והאם יש נזקים נוספים?
מה עוד שהרכב הזה כמעט אף פעם לא נמכר במחיר מחירון גם שהוא במצב טוב.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...