Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התחלתי להתעניין ביישור שינים עבורי לפני שנה ככה.

בכללית סמייל, עד לפני כמה חודשים לא היתה את האפשרות לפלטות שקופות, והיה רק סמכים שקופים. נתנו לי הצעה של בערך 13000.

בגלל שלא הייתי שלם עם זה שאסתובב ככה שנה וחצי, לא הלכתי על זה.

לאחרונה הם התחילו לעבוד עם אינוויזליין - קשתיות שקופות. בהערכה מחודשת, נתנו לי הצעה של 24000. לי זה נשמע יקר בטרוף.

במיוחד לאור זה שקראתי על כל מיני חברות אמרקאיות שמציעות פיתרון של DIY ב 2000 דולר - גם לי נשמע מאוד הזוי אבל בכל זאת מאושר FDA.

השאלה שלי היא כזו:

א. האם מישהו התנסה ביישור שיניים עם סמכים והיה מרוצה.

ב. האם המחיר סביר או לא, לאינוויזליין.

ליאור.

פורסם

המצב שלך קטסטרופלי? מכיר הצעות זולות יותר אצל רופאה שנחשבת די יקרה ובאופן פרטי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

מה שזול עולה ביוקר.

תשכח מקופות חולים ותחפש אצל חברים/מכרים/ידידים/קולגות המלצות לאורתודנט פרטי שעזר להם. לא תמצא הבדל משמעותי במחיר בשורה התחתונה.

אה ותשכח מסיפורי סבתא מאמריקה ב-2000 דולר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס אני מסכים איתך באופן כללי אבל מעניין אותי מה יש "לדפוק" באינוויזליין? ציוד הסריקה של החברה, הם מקבלים את המידע ממנו ומייצרים לפי זה אצלהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

היי,

המצב אצלי לדעתי לא קטסטרופלי, אבל אני אשמח לסדר את השיניים.

לגבי מה שזול יקר - אני הכי מסכים.

אני רק מנסה לדעת שאני משלם מחיר שהוא ממוצע - הרופאה של הכללית במקרה הזה היא מומחית שאני מרוצה ממנה מניסיון של הילדים.

עריכה אחרונה על ידי bjlb
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כמה עבודה דרושה והאם המצב קשה או לא תצטרך הערכת רופא.

אם צריך עקירות,דחיפה של הלסת,יישור וכו'.

לי היה לפני עשור גשר קוביות הכי רגיל שיש,בלי עקירות בלי כלום,7000 שקל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הטיפול הרגיל עם ה"קוביות" הוא הכי מהיר ובעל הכי הרבה אפשרויות. 

האינויזילין לא מתאים לכול מצב. 

גם באינויזלין יש לפעמים צורך לבצע הכנות טרם הטיפול באמצעים אחרים או שינויים בפלטה ובשיניים במהלך הטיפול. זה לא סתם פלטה ששולחים לרופא. 

תיקון DIY בבית יכול להיות אפשרי תיאורטית לדעתי למצבים קלים ביותר. 

אינויזליין דורשת מינימום של 20 שעות או משהו באיזור של פלטה בפה. זה אומר שאתה בגדול מוציא אותה שאתה אוכל וזהו. בעבודה. בשינה וכו' - אתה עם זה. 

פורסם

אופטופיק לאופטופיק,

הידעתם שהסורק התלת מימדי של invisalign מפותח בארץ?!
זה סטארטאפ ישראלי מאור יהודה בשם קדנט שinvisalign רכשו לפני איזה עשור וקצת, והם מפתחים להם את הסורקים.

במקרה עבדתי שם תקופה קצרה בתור יועץ לפני עשור :)

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 52 דקות, Igalz כתב:

מאור יהודה

(אוף טופיק לאוף טופיק לאוף טופיק)

הופה! @oryo כמה זה כבר? 2-0 אור יהודה? 3-0?..

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...