Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה מודל S Plaid פשוט אכזבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים תקשיבו למה שאני אומר כאן יש לנו טסלה מודל s plaid שקרתה איתה תקלה לפני שבועיים והרכב עומד במרכז שירות אמרו לנו שמרגע התקלה ייקח שבועיים לטפל בה אז המתנו עברו שבועיים ועכשיו אומרים לנו להמתין עד לראשון ביוני וגם לא מוכנים להקשיב למה שיש לנו לומר ומנתקים לנו טלפון בפנים תקשיבו חברים אני ממש אוהב את הרכבים האלה אבל השירות הוא פשוט זוועה אתה מדבר עם הנציגים ואתה מרגיש שמורחים אותך וכלום לא מעניין פשוט בושה מה אתם מציעים לי לעשות ???

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, מקס בר כתב:

היי חברים תקשיבו למה שאני אומר כאן יש לנו טסלה מודל s plaid שקרתה איתה תקלה לפני שבועיים והרכב עומד במרכז שירות אמרו לנו שמרגע התקלה ייקח שבועיים לטפל בה אז המתנו עברו שבועיים ועכשיו אומרים לנו להמתין עד לראשון ביוני וגם לא מוכנים להקשיב למה שיש לנו לומר ומנתקים לנו טלפון בפנים תקשיבו חברים אני ממש אוהב את הרכבים האלה אבל השירות הוא פשוט זוועה אתה מדבר עם הנציגים ואתה מרגיש שמורחים אותך וכלום לא מעניין פשוט בושה מה אתם מציעים לי לעשות ???

הראשון ביוני זה מתי שיגיעו החלק(ים) החסר(ים), או מתי שיתחילו לעבוד על הרכב (איפה הוא כרגע, אגב? אצלם?),או מתי שמבטיחים שיסיימו?
בכל מקרה, זה כבר קרוב מאד למגבלה החוקית. אם הגעת שלמצב שמתנקים לך בפנים, כבר באמת לא נשמע טוב.
כמו ששאל @Uri-G, האם קיבלת רכב חלופי לשביעות רצונך לפחות (לא שזה מספיק, אבל זה מינימום)?
שילמת לא מעט עבור הרכב. במקומך, הייתי כרגע משקיע עוד 500 ש״ח במכתב מעו״ד להנהלת החברה שמאיים בתביעה, ואז, אם אתה לא מקבל את הרכב חזרה תקין תוך 10 ימים, מגיש תביעה ממש (לא בטוח שאפשר בארץ להגיש תביעה לביטול העיסקה, אבל זה עו״ד יוכל להגיד).

פורסם

לפני העו"ד הייתי משקיע בלהגיע למוסך, בצורה כזאת הם לא יכולים להתעלם ממך, ולקבל תשובות יותר ענייניות ולדאוג שתקבל רכב חליפי מתאים לתקופה ופיצוי.

• אהבתי 1
פורסם

פות”ש. שלח איזו אסמכתא לסיפור המדהים שלך. משהו בקטנה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, Uri-G כתב:

לפני העו"ד הייתי משקיע בלהגיע למוסך, בצורה כזאת הם לא יכולים להתעלם ממך, ולקבל תשובות יותר ענייניות ולדאוג שתקבל רכב חליפי מתאים לתקופה ופיצוי.

הנחתי שכבר היה שם אחרי הבאת הרכב במקור, אבל אם עדיין לא, אז אתה בהחלט צודק.

פורסם
לפני 7 שעות, מקס בר כתב:

רק לי מרגיש שהטקסט עבר תרגום של טרנסלייט?

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, tinoki כתב:

פות”ש. שלח איזו אסמכתא לסיפור המדהים שלך. משהו בקטנה.

לא רעיון רע בכלל.

ומה לגבי תשובה האם ביקשת רכב חלופי? האם קיבלת? איזה רכב?

רק שנדע על מה מדובר...

פורסם
לפני 14 שעות, tan tan כתב:

ומנתקים לנו טלפון בפנים

זה לא טרנסלייט, אבל פות”ש נעלם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• אחראי פורום
פורסם
לפני 21 שעות, מקס בר כתב:

אם יש משהו שהפורום לא סובל (ובעיקר אני), זה שימוש בפלטפורמה בתור במה להשלכת חרא על יבואן תורן, בלי לתת תמונה (לא צילום אלא תיאור הוגן) ראויה, בלי לפרט, בלי להתייחס להצעות או הרהורי החברים שטורחים לענות ולהרביץ פה קופי פייסט מהפייסבוק או וואטאבר.

בקיצור, נותן לך ליהנות מהספק עוד יום, אם לא תשקיע פה עוד קצת, פשוט ננעל.

כי מניסיוננו, למטבע תמיד, אבל תמיד, יש שני צדדים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...