Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסלה מודל S Plaid פשוט אכזבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טסלה מודל ‎ sפלייד פשוט אכזבה: רציתי לשתף אתכם בחוויה שלנו אז ככה לפני כמה חודשים שחררנו את הרכב מהחברה נסעתי עליו פעמים ספורות ועכשיו יש עליו רק 600 ק״מ שתבינו שהרכב לא נסע בכלל!! 
‎באחת הנסיעות שלי יצאתי איתי לסיבוב והחלטתי לתת קצת גז בכל זאת הרכב בעל 1020 כ״ס עושה 0-100 ב2 שניות וזאת בדיוק המטרה שלו
‎בחיים שלי לא ראיתי רכב שאתה נותן לחיצה על הגז והוא פשוט מתפרק: מלא מנורות נדלקו התחילו רעשים מחרידים והרכב נעצר ואין אפשרות לנסוע בו, הרכב נגרר למרכז השירות והוא כבר שם כבר חמישה ימים ועדיין לא עדכנו אותי אפילו מתי אני אקבל את הרכב בחזרה. אני מאוכזב מהשירות שאתה מתקשר מדבר ומרגיש שכלל לא לוקחים אותך ברצינות שלדעתי זאת ממש התנהלות לא מכובדת  לחברה גדולה כמו טסלה שמונפקת בבורסה ולרכב במחיר כזה
‎אני מאוכזב ממש מהרכב לא סתם אומרים שזה גימיק על ארבע  גלגלים ואני מבין למה אנשים קונים רכבי ספורט עם מנוע אמיתי

IMG_8612.jpeg

IMG_8611.jpeg

IMG_8610.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 2
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרשת מוצפת בסרטונים בהם ה S Plaid מאיצות למאה מהר יותר מה-USS Voyager שמשלבת ל-Warp 9.975 ונשארות שלמות. דרוש שיטפלו בבעיות לשביעות רצונך המלאה, לרבות החלפת הרכב (שמסתמן כלימוני) וחזור לעדכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מאכזב מאוד לקבל רכב חדש ולגלות שיש בו בעיה (אולי רצינית) שדורשת להשאיר אותו במוסך.
מאכזב מאוד גם לקבל רושם כמו שקיבלת מנותן השירות.
אני מקווה שנותן השירות יתקן את הרושם.
אני מקווה שהרכב יתוקן/יוחלף.

לגבי הטענות שלך לרכב, חלקם לא במקום ועם חלקם אני לא מסכים.

רכשת רכב מדהים, אל תבלבל בין ה"חוויה" שלך עד עכשיו לבין הרכב שרכשת.
כולי תקווה שהרכב יחזור אליך במהרה ותוכל לספר לנו חוויות חיוביות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא נשמע שמשהוא מתפרק, נשמע שיש בעיית חשמל, וגם לפי התמונות שצירפת, מבאס... במיוחד בגלל שבארץ משלמים מחיר סופר פרימיום על הרכב הזה

פורסם

לא רק בארץ. זה רכב שעולה 110K$ בארה"ב.
תבדוק איזה רכבים עולים 110K$ בארהב וכמה הם עולים כאן...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, adi89 כתב:

לא נשמע שמשהוא מתפרק, נשמע שיש בעיית חשמל, וגם לפי התמונות שצירפת, מבאס... במיוחד בגלל שבארץ משלמים מחיר סופר פרימיום על הרכב הזה

לא אחי זאת לא בעיית חשמל היו מלא רעשים ושרוצים לנסוע הרכב זז אבל עושה רעשים קיצוניים מאיזור הסרן הקדמי כאילו משהו נדפק שם ממש מוזר 

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

מאכזב מאוד לקבל רכב חדש ולגלות שיש בו בעיה (אולי רצינית) שדורשת להשאיר אותו במוסך.
מאכזב מאוד גם לקבל רושם כמו שקיבלת מנותן השירות.
אני מקווה שנותן השירות יתקן את הרושם.
אני מקווה שהרכב יתוקן/יוחלף.

לגבי הטענות שלך לרכב, חלקם לא במקום ועם חלקם אני לא מסכים.

רכשת רכב מדהים, אל תבלבל בין ה"חוויה" שלך עד עכשיו לבין הרכב שרכשת.
כולי תקווה שהרכב יחזור אליך במהרה ותוכל לספר לנו חוויות חיוביות.

היי חבר את האמת שאני דיברתי על החוויה הספציפית שקרתה לי הרכב עצמו הוא אחלה לגמרי פשוט התקלה ממש ביאסה אותי לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות ברכב שאמור להיות מיועד לנסיעה מהירה ולתאוצות מהמקום בסוף זה הייעוד שלו 

פורסם

פרופורציות , למרות שכרגע קשה מאוד להכיל את האכזבה.

תן לחברה צאנס לטפל ברכב תחת האחריות , מציע ליצור קשר עם היצרן עצמו וליידע אותו על המקרה , במקביל לבדוק עם נותן השירות בארץ האם התקלה אותרה ומועד טיפול ברכב, וכמובן לדרוש רכב חלופי לכל תקופת התיקון.

כמובן באם הנושא מתחיל להימרח , לערב עו"ד  , אבל אני מניח שלא תגיע לשם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 9 שעות, מקס בר כתב:

לא חשבתי שדבר כזה יכול לקרות ברכב שאמור להיות מיועד לנסיעה מהירה ולתאוצות מהמקום בסוף זה הייעוד שלו 

חבר החזיר לסוכנות אחרי 3 שבועות רכב יקר יותר מה-S בגלל תקלות חוזרות במנוע (יצרן גרמני). 

חוסר מזל מבאס מאוד, אבל סטטיסטית מישהו אמור לאכול אותה

פורסם

קצת קשה לקחת ברצינות משתמשים שרק נרשמו לפורום וההודעה הראשונה שלהם היא כנגד יבואן או דגם מסויים

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אם כל האכזבה שלך, אתה צריך להבין שקניית רכב יקר לא נותנת פטור מתקלות.

לפי סקרי אמינות ההיפך הוא הנכון, ומספר בעלי מרצדס בארץ שכבר השכיבו רכבים מול סוכנויות כלמוביל בגלל בעיות אמינות, רק מעיד על כך. 

השאלה שנשאלת היא רק עניין השירות. השירות של טסלה לא בשמיים, בלשון המעטה,  למרות שיש ירידה משמעותית בתלונות ברשתות. אבל 5 ימים לרכב כל כך טכנולוגי ולא נפוץ בארץ זה ממש לא אינדיקציה עדיין. סביר להניח שהאבחון לתקלה כזאת נעשה מול גורמים בחו"ל. מה שחשוב לדעת שאם מדובר בהחלפת חלק, דרוש רכב חלופי במידה ואין בארץ את החלק. לרוב מקבלים טסלה s פתוחה לטעינה חינם בסופרצ'רג'רים. 

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

אם כל האכזבה שלך, אתה צריך להבין שקניית רכב יקר לא נותנת פטור מתקלות.

לפי סקרי אמינות ההיפך הוא הנכון, ומספר בעלי מרצדס בארץ שכבר השכיבו רכבים מול סוכנויות כלמוביל בגלל בעיות אמינות, רק מעיד על כך. 

השאלה שנשאלת היא רק עניין השירות. השירות של טסלה לא בשמיים, בלשון המעטה,  למרות שיש ירידה משמעותית בתלונות ברשתות. אבל 5 ימים לרכב כל כך טכנולוגי ולא נפוץ בארץ זה ממש לא אינדיקציה עדיין. סביר להניח שהאבחון לתקלה כזאת נעשה מול גורמים בחו"ל. מה שחשוב לדעת שאם מדובר בהחלפת חלק, דרוש רכב חלופי במידה ואין בארץ את החלק. לרוב מקבלים טסלה s פתוחה לטעינה חינם בסופרצ'רג'רים. 

היי חברים קיבלנו עדכון אחרי חמש ימים שהרכב זרוק במוסך אמרו לי שנצטרך להמתין שבועיים + לחלקים ולתיקון הרכב תגידו זה מתקבל על הדעת שאחרי שנה של המתנה לרכב הזה אני צריך להמתין עוד 3 שבועות לחלפים ולתיקון וגם לנסוע ברכב חדש שעבר תיקונים מה אתם מציעים לי לעשות אני ממש מתוסכל מזה ???

פורסם
לפני 37 דקות, מקס בר כתב:

היי חברים קיבלנו עדכון אחרי חמש ימים שהרכב זרוק במוסך אמרו לי שנצטרך להמתין שבועיים + לחלקים ולתיקון הרכב תגידו זה מתקבל על הדעת שאחרי שנה של המתנה לרכב הזה אני צריך להמתין עוד 3 שבועות לחלפים ולתיקון וגם לנסוע ברכב חדש שעבר תיקונים מה אתם מציעים לי לעשות אני ממש מתוסכל מזה ???

מה אתה מציע?

תבקש רכב חלופי + פיצוי בדמות כמה טיפולים חינם / הרחבת אחריות / וואוצ'ר לטעינות

הם לא יכולים לתקן לך את הרכב אם אין להם את החלפים, נכון?

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 48 דקות, מקס בר כתב:

נו אז מה אתה רוצה?

איזה עוד אופציות יש לך?

קח מהם רכב חלופי ותדרוש שזה יהיה לפחות מודל S עם טווח ארוך שתוכל להתנייד איתו וזהו.

אין להם זמין במלאי? שום בעיה שיפנו לחברת השכרה וישכירו עבורך רכב עם דלקן.

• רעיון טוב! 2

עומר :-)

פורסם

כשבונים מכונה כלכך קיצונית, יכול לקרות מצב שמשהו נשבר.
בסוף בהרכבת הרכב עובדים אנשים פשוטים ומדובר בחברה די צעירה.

נשמע שאף אחד לא מתנגד ללקיחת אחריות, זה פשוט לוקח קצת זמן להביא חלפים מחו"ל לרכב שאין הרבה ממנו בארץ וכנראה מלאי החלפים לא גדול.

בקיצור, אתה סתם דרמטי.
תן לחברה לתקן, אם לא יתקנו לשביעות רצונך - אז זה הזמן להתחיל לעשות בלאגן.

זה אגב קורה בכל יצרן רכב מפרארי ועד ליונדאי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...