Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אז ככה,לאור שינוי במעמדי המשפחתי נאלצתי לוותר על סיאט איביזה ספורט למען טויוטה קורולה .

הפיצוי מבחינתי יגיע מכיוון מערכת השמע וכרגע אני שקוע בעצב.להלן שאלתי:

כרגע זו החומרה המצויה ברכבי :

1. רדיו דיסק CDXF5500 - 4X52

2. רמקולים קדמיים קומפונט- MBQUART 160 WATT איני יודע גודל .הרמקול בן 4

3. רמקולים אחוריים - PIONEER 6X9 350W

כעת,אני מאוכזב קשות מאיכות השמע-צורמנית ומלוכלכת,קרי,צליל לא נקי.

שאלותיי:

1. איך ניתן לשפר את איכות השמע.

2. כמובן שימליצו לי על מגבר ולכן אשאל איזה ולציין כי תקציבי עומד על עד 1500 ש"ח.

טעם מוזיקלי:כל קצוות המוזיקה :קלאסי,היפ הופ ,מטאל אלקטורנית ובעיקר ניו וויב -ללא מזרחית.

תודה מראש על עזרתכם.

רון

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

ועוד שאלה חשובה.

נתקלתי כבר במתקיני מערכות איומים ודלים בידע וכישרון.

אשמח לקבל מידע על מקומות מהימנים ומקצועיים להתקנה ובכלל.

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

לדעתי, התמורה הטובה ביותר תנתן לך ע"י הוספה של מגבר וסאב. הייתי מעדיף את הסרתם של הרמקולים האחוריים שלך (יש שאוהבים ויש שלא).

בטווח המחירים הנ"ל, שוב לדעתי, קשה להתעלות על ה JBL 75.4 מהדיוטי פרי (זאת גם המלצתי לטווח המחירים הזה). בקשר לסאב - תלוי בכיוון: SQ\SPL. נשאר לך 700ש"ח בערך. אפשרי לקנות משהו נחמד (אולי משומש).

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

אם אתה רוצה התקנה איכותית אבל טיפה יקרה יש אחד בהרצליה שהרכבתי אצלו חזי מערכות הוא נחשב אחד המרכיבים הטובים בהרצליה...

הוא מרכיב מערכות כעיקרון למכוניות יוקרה אאודי מרצדס באמוו וכ'ו...

זה בן אדם שההרכבה שלו אני מבטיח לך שתיהיה אחת האיכותיות שתוכל להשיג הבן אדם 20 שנה בתחום...

טלפון

0507439350

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...