Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיכיתי חצי שנה לתור עבור דרכון, זו המציאות שיש וצריך להתמודד. אפשר לשבת יום שלם בלשכה ולחכות שיתפנה תור. כן זה אי נוחות, שכנראה אני אהיה חלק ממנה בגלל שאני צריך דרכון זמני בגלל חופשה שנפלה עליי בהפתעה אבל עדיין זה חלק מהחיים וצריך להתמודד מולה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, המהיר הזהיר כתב:

ראיתי משהו לפני מס' ימים שאפשר להגיע ללשכות מסוימת מבלי להזמין תור ולקחת תור במקום..

תבדוק בוודאות במה מדובר

אפשר להגיע ללשכה בעיר שאליה אתה משוייך ולקבל תור עבור הוצאת תעודת זהות במידה והיא אבדה/נגנבה ולא בכדי להוציא תעודת זהות ראשונה לילד שהגיע לגי 16.

קח שחשבון שזמן ההמתנה עלל להיות בין 1-3 שעות תלוי בעומס באותו היום.

• מעניין 1

איזה כייף לי :)

פורסם

מתעלק על השירשור

אני צריך לחדש את הדרכון עד סוף השנה, ואני מבין שכדאי לקבוע תור כבר מעכשיו

אני יודע שפעם הייתה אפליקציה לאיתור תור פנוי, אבל חסמו אותם מסיבה כלשהי.

איפה הכי הגיוני למצוא תור פנוי?

הכי קרוב שמצאתי זה באוגוסט באילת, ואם אין ברירה, אסע לשם, אבל אולי יש משהו קרוב יותר?

אם זה משנה, הדרכון הנוכחי שלי לא ביומטרי, זה משנה משהו מבחינת זמינות תורים?

ברור לי שהחדש יהיה רק ביומטרי, לא אכפת לי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 35 דקות, vadim6385 כתב:

מתעלק על השירשור

בהחלט כן. נסה כול יום לבדוק באפליקציה האם נפתחו תורים נוספים או מישהו ביטל תור. עם קצת סבלנות תמצא תור פנוי.

לפני 35 דקות, vadim6385 כתב:

אם זה משנה, הדרכון הנוכחי שלי לא ביומטרי, זה משנה משהו מבחינת זמינות תורים?

לא משנה בכלל.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 38 דקות, vadim6385 כתב:

כבר מאתמול היית אמור לקבוע. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

בינתיים קבעתי לאוגוסט בשער בנימין.

אגב יש להם מלא תורים פנויים לאוגוסט מי שרוצה.

מקווה שאמצא יותר קרוב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 6.3.2023 בשעה 23:22, om2 כתב:

אצלנו בבית הספר שכבת כיתה י יוצאים בכמה ימים מרוכזים למשרד הפנים כדי להוציא ת.ז. 

זה בכל בתי הספר.

אצלנו ניצלנו את זה קבוצת הורים וחידשנו דרכונים (זה היה בשנה שעברה בשיא העומס והבלגאן).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...