Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים

אנחנו זוג + 1 בדרך, מחפשים רכב סטייל ׳גיפון׳ כמו יונדאי טוסון, קיה ספורטאג׳ או מאזדה cx5.

התקציב הראשוני היה 100K אבל אני מתחיל לפזול לכיוון חשמלית סינית חדשה באזור ה 150K.

אני מרגיש שמחירי שוק יד2 לא יורדים מספיק, פזלתי לכיוון cx5 ויש שם רכבים שעולים 160 ומעלה והם בני 4!  זה הזוי לרכב שחדש אמור לעלות 175.

מה שחשוב לי זה בטיחות, אמינות (אני כולל בתוך זה יבואן נורמאלי שלא מחייב טיפולים הזויים כל הזמן - שמעתי את זה לגבי ג׳ילי), נוחות נסיעה וזריזות (כמה שאפשר).

צריכת דלק פחות קריטית כי אנחנו לא נוסעים הרבה, למרות זאת פזלתי לחשמלית בשביל הנוחות (תהיה אופציה לכבל טעינה בעוד שנה בערך).

בעצם יש לי כמה דילמות - 

האם הcx5 שווה את התוספת מול הקוריאניות טוסון \ ספורטאג׳? מאזדה נותנת פה ערך מוסף? בערך 20 ~ 10 אלף תוספת לפי שיטוט זריז ב-יד2.

האם יש מידע משמעותי על אמינות הסיניות? שקלתי את ה ג׳ילי 350, אולי גם mg zs שנראת טוב לטעמי. 

יש רכב אחר שאני מפספס ויכול להיות נחמד בטווח התקציב הזה? חשבתי גם על rav4 היברידית שיכולה להיות נחמדה מבחינת הדלק כי יש לנו הרבה נסיעות קצרות עירוניות, אבל המחירים שלה גם כן בשמיים, לרכבים בני 5+.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי iChallenger
תוספת
פורסם

מאזדה יותר חסכונית ויותר איכותית,

ספורטאג׳ יותר נוח.

תעשה נסיעת מבחן ותבדוק אם המאזדה עונה יותר על הדרישות, יש כאלה שכן מעדיפים אותה, אישית, לא הייתי מוסיף.

פורסם

בגזרת האסייתיות\מחיר\פחות חשוב צריכת דלק סטייל המאזדה  יש גם את הסוזוקי קרוסאובר\ויטרה  סובארו פורסטר שנחשבות אמינות בטוחות ונוחות אבל קצת מיושנות.

• תוכן חדש...