Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת נעל

sperial
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שב שלום לחברי הפורום היקרים.

השבוע הגעתי למסקנה שזוג נעלי הספורט שלי הגיע לסוף דרכו. אז שלפתי זוג חדש מהמאגר, זוג נעלי נייק יפות ונוחות. אלא מה, מדובר בזוג ששכב באחסנה (בתוך הקופסה המקורית, בחדר הארונות) מספר שנים. כבר אחרי 3-4 שעות הליכה על המכשיר ההליכה הגפה (כולל חלקה התחתון) נפרדה מהסוליה (חלק הפלסטיק). 

שאלה ליודעי ח"נ: האם ניתן לתקן באופן עצמאי, ובאיזה דבק להשתמש?

תמונה להמחשה (הגפה באפור, הסוליה בכחול).

20230303_212023.jpg

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה. הבעיה היא שהמיכל הקטן אזל, והמיכל הגדול מוגזם. בסופו של דבר מדוב בזוג נעליים אחד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חודש שעבר הדבקתי את הסוליה של הנעל עם דבק מגע רגיל, בינתיים מחזיק.

חשוב לתת לדבק להתייבש 10 דקות לפני ההצמדה.

אחרי ההצמדה, שמתי בתוך הנעל קרש קטן ולחצתי עם רגל של שולחן.

זמן יבוש סופי בערך 12 שעות

• רעיון טוב! 1
פורסם

דבק מגע רגיל עובד, וכמו שציינו, יש גרסאות חזקות יותר יעודיות לנעליים. עיקר הקושי הוא לא להשיג דבק, אלא לשפצר איזו שיטה להצמיד בכל הכוח את הצורה הזאת שנקראת נעל.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דבק מגע. למרוח על שני הצדדים עם כרטיס פלסטיק ישן שתמצא בארנק (למשל חבר מועדון שלא קיים כבר). לייבש 15 דקות במזג אוויר קר, 10 דקות במזג אוויר חם. לכוון טוב את אזור ההדבקה ולסגור, ללחוץ עם יד בתוך הנעל כמה שניות, ואז להכניס את הרגל לנעל ולעמוד על רגל אחת תוך שאתה מזיז לכל הכוונים שדורשים לחץ, למשל לעלות על קצות האצבעות. לבצע את התרגיל במשך דקה שלמה, והנעל מוכנה.

• רעיון טוב! 1

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

כמו שאמרו, דבק מגע.

גם סנדלרים משתמשים בו. 

אני אוהב את פוליסטיק.

אין לי ניסיון איתו עם נעליים, אבל בשאר הדברים שהשתמשתי בו- הוא מצויין. תוצרת הארץ ואיכותי. 

לפני 3 שעות, hans כתב:

לשפצר איזו שיטה להצמיד בכל הכוח את הצורה הזאת שנקראת נעל

אה... לשים אותה על הרגל ולעמוד? :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בסטוקים למינהם (אצלינו מקסטוק) מוכרים דבק מגע לנעלים של UHO תוצרת גרמניה בכ15ש"ח. עובד מצויין (ולא רק בנעליים)

פורסם

בסוף הלכו לסנדלר. יעלה יותר מדבק, אני מקווה שיש לו מלחציים מתאימים שיהיו עדיפים על אילתור.

חייב לומר שניסיוני עם דבקי מגע ו-3 שניות להדבקת תעליים אינו מזהיר.

פורסם

3 שניות סטנדרטי לא מתאים למשימה. הוא מתקשה ונהיה פריך, ולכן לא מצליח להחזיק מעמד זמן ממושך - הוא מתפורר. 

האמת היא, שדבק מגע צריך לדעת איך לשים... המשטח צריך להיות נקי ואחיד ככל הניתן, לא תמיד קל לעשות במקרה של נעל. נזכרתי בזה עכשיו משום מה.

ולסנדלרים יש מלחציים יעודיות לדברים שכאלו. למשל.

Sole Press – Sorrell Notions and Findings

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...