Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל תודה על העזרה עם החוות דעת על הבדיקה של הסיאט ליאון 2018. בסופו של דבר לא רכשתי את הרכב כי המוכר לא הסכים לרדת במחיר על אף אחד מהסעיפים שיצאו בבדיקה (כולל הצמיגים שהיה צריך להחליף).

המתמודדת הבאה הבאה היא פולקסווגן גולף 2018 125 כס עם פחות מ-70 אלף קילומטר.

מטופלת קבוע במוסך מורשה ולפני חודש המוכר שיתף שהיה ריח של דלק והוחלפו אטמים לאינג׳קטורים. מצורף התיעוד מהמוסך המורשה על התקלה והטיפול.

מה דעתכם? כמובן שניקח את הרכב לבדיקה במוסך, אבל חשוב לי לשמוע גם את דעתכם.

תודה!

E7DBB2B3-D0FB-47BC-8F7F-C3A617061742.jpeg

ועוד משהו שראיתי חריג שהיה לפני כשנה וטופך במוסך פליקס. 

מה אתם אומרים? 

4466DB43-2E0F-4736-9A98-5507830668A8.jpeg

פורסם

לבדוק היסטוריה ביטוחית על תאונות.

חדירת מים אינה נוצרת מאליה, בדר״כ היא מגיע לאחר תיקון לקוי של פגיעה מאחור.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 49 דקות, Noshi12 כתב:

שלום לכולם,

קודם כל תודה על העזרה עם החוות דעת על הבדיקה של הסיאט ליאון 2018. בסופו של דבר לא רכשתי את הרכב כי המוכר לא הסכים לרדת במחיר על אף אחד מהסעיפים שיצאו בבדיקה (כולל הצמיגים שהיה צריך להחליף).

מחירון לוי יצחק מתייחס לרכב משומש כשמו כן הוא, משומש. האחד עם מצבר שעומד למות, השני עם צמיגים בלויים. 

זה חלק מהתימחור של רכב משומש במחירון.

בשום מקרה אל תצפה לקנות רכב בן 5 כאשר הכל בו חדש, אחרת זה היה נקרא חדש.
אם בכל מקרה תחליט לחפש הכל מושלם - אז שיהיה בהצלחה :-) מכוני בדיקה מתפרנסים מצויין בדיוק בזכות אלו שמחפשים את הכלה המושלמת (בדרך הם בדקו כבר 10 רכבים ובאותו המחיר היו יכולים לקנות את הרכב הראשון שפיספסו בגלל שהמוכר לא הוריד להם כסף על רביעיית צמיגים חדשה).
נקודה נוספת: נדירים המקרים שתראה רכב משומש שיוצא "מושלם" בבדיקה, *תמיד* יהיו סעיפים. תמיד.

איציק

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הי איציק, כמובן שזה לא רק רביעיית הצמיגים, היה גם את נושא משאבת המים שיכול  להסתכם בכמה אלפים בודדים. אני לא מצפה לקנות רכב משומש במצב חדש אני מצפה לקנות רכב משומש במחיר הוגן ובמצב טוב. אפילו לא ציפיתי להורדת כל הסכום רק לחלק. בכל מקרה עברנו הלאה :)

תודה!

לפני 18 דקות, kompy כתב:

לבדוק היסטוריה ביטוחית על תאונות.

חדירת מים אינה נוצרת מאליה, בדר״כ היא מגיע לאחר תיקון לקוי של פגיעה מאחור.

הוא מתחייב שהרכב לא עבר תאונות, אבל כמובן שאני אבדוק. תודה

פורסם

משאבות מים ב VW זה עניין נפיץ ולא מאתמול, תכין את עצמך לזה.

מה זה אלפים בודדים ? זה לא 6-7 אלף שח, זה יותר בגזרת ה 2000-3000. 

מחר אתה יכול לקנות רכב מלוקק ומחרתיים המשאבה תשבוק, מה תעשה ?

בקיצור תבין שאתה קונה רכב משומש. מה יהיה מחר ? אללה כרים.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 11 דקות, איציק נ. כתב:

משאבות מים ב VW זה עניין נפיץ ולא מאתמול, תכין את עצמך לזה.

מה זה אלפים בודדים ? זה לא 6-7 אלף שח, זה יותר בגזרת ה 2000-3000

מחר אתה יכול לקנות רכב מלוקק ומחרתיים המשאבה תשבוק, מה תעשה ?

בקיצור תבין שאתה קונה רכב משומש. מה יהיה מחר ? אללה כרים.

מבין לגמרי, אל דאגה. לא פסלתי את הרכב בגלל משאבת המים והצמיגים פסלתי כי זה לא השתקף כלל במחיר. 

תודה רבה איציק.

ואשמח לחוות דעת על הממצאים בהיסטוריית טיפולים.

תודה שוב 

בעיקר מודאג מעניין האינג׳קטורים, ריח הדלק והגרר שהיה לפני כחודש. זה משהו שקורה? מוכר בדגמים האלה? מעיד על משהו מעבר? 

הרכב בשביל אשתי ההריונית ואני מעדיף להמנע מעניינים חוזרים.

פורסם

איציק רשם מדוייק. 

אם העניין טופל זה לא מעיד על בעיה ברכב.  בגדול כל תיקון שבוצע ברכב לא אמור להוריד לו את המחיר. אא"כ הרכב עבר תאונה שפגעה לו בשלדה וכאלה. 

אם החליפו לרכב דלת או חיישן חמצן או גומיות לאינגקטורים זה כלום. זאת מכונה שאמורה לעבוד ולהתקלקל. במיוחד במיוחד אם היא ארופאית ולא יפנית.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, איציק נ. כתב:

משאבות מים ב VW זה עניין נפיץ ולא מאתמול

לא מובן לי הנושא. טעית בתכנון של דגם מסוים, קורה. מתקנים, מוציאים לשוק דגם משופר, וחסל סיפור. לא ברור מדוע היצרן ו/או היבואן לא חושבים על הלקוחות שלהם, וממשיכים להפיץ בשוק חלקים "נפיצים", אלא אם אין להם רצון לשווק ללקוחות שלהם חלקים משופרים.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

את הנפיצות לא מגלים בעת היצור ואף לא בשנה-שנתיים של שיווק, אלא לאחר שכבר שווקו מליוני רכבים.

משאבת מים היא לא מוצר לכל החיים, יש לה תאריך תפוגה.

לעתים ״מותה״ מגיע לפני תאריך התפוגה. ״חייה״ התקצרו לאו דוקא בשל תהליך יצור לקוי, אלא כי תחזוקת הרכב והשימוש בו היו שלא בהתאם לספר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה לכולם. לאחר בדיקה ביטוחית, הרכב אכן לא עבר תאונות.. מוזרה הנזילת מים. מה זה התריס והמגן בצד שמאל שהם שיחררו ואטמו כדי לסדר את זה? מישהו מכיר? 

פורסם

לאור העובדה שהרשת מפוצצת בתלונות מהסוג הזה בדיוק על הדגם והשנתון המדובר, לא הייתי דואג לאור העובדה שככל הנראה הרכב נקי מתאונות.

תעשה חיפוש בגוגל ל vw golf 2018 water in boot ותתחיל לקרוא.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, mcaspi כתב:

לא מובן לי הנושא. טעית בתכנון של דגם מסוים, קורה. מתקנים, מוציאים לשוק דגם משופר, וחסל סיפור. לא ברור מדוע היצרן ו/או היבואן לא חושבים על הלקוחות שלהם, וממשיכים להפיץ בשוק חלקים "נפיצים", אלא אם אין להם רצון לשווק ללקוחות שלהם חלקים משופרים.

מה לגבי הגיר dsg שמליונים ממנו הלכו לפח? .

מתכננים משהו , לתכנן אותו מחדש יעלה הרבה. כל עוד אנשים קונים למה להחליף? אז משפרים פה ושם כל שנה . אבל לא מחליפים בגלל החוסר כדאיות הכלכלית.

כל עוד זה מחזיק בתקופת האחריות הכל בסדר. אין בעיה למכור אנשים יקנו. לעומתם היפנים זה בתרבות שלהם השיפור. לכן טויוטה באופן גורף מחזיקות פי כמה יותר .

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, mcaspi כתב:

זה בדיוק העניין אין לא ליצרן ולא ליבואן אינטרס לעשות את זה, בלי קשר לVAG זה ככה אצל כל היצרנים.
האינטרס של היצרן הוא לייצר רכב שלא יעשה בעיות בתקופת האחריות במקרה הנ"ל זה שנתיים, מה שמתקלקל אחרי שנתיים מה טוב, כי זה עוד הכנסה למוסך וליצרן שגובים מחירים גבוהים על תיקונים וחלקים וגם יותר סיכוי שללקוח ימאס מרכב שמתקלקל והוא יחזור לקנות רכב חדש.

כל עוד זה לא פוגע במכירות הדגמים זה מבורך לשורת הרווח.

לפני 28 דקות, netanel1014 כתב:

מה לגבי הגיר dsg שמליונים ממנו הלכו לפח? .

מתכננים משהו , לתכנן אותו מחדש יעלה הרבה. כל עוד אנשים קונים למה להחליף? אז משפרים פה ושם כל שנה . אבל לא מחליפים בגלל החוסר כדאיות הכלכלית.

כל עוד זה מחזיק בתקופת האחריות הכל בסדר. אין בעיה למכור אנשים יקנו. לעומתם היפנים זה בתרבות שלהם השיפור. לכן טויוטה באופן גורף מחזיקות פי כמה יותר .

לא יודע אם נכון להגיד שזה גורף לכל היפנים, יש מגוון דוגמאות של בעיות גם אצל טויוטה, למשל הגיר הרובוטי של אייגו\קורולה\יאריס דיי עדין ומתקלקל לעיתים לא רחוקות, כנ"ל VVT בעייתי אצל חלק מהדגמים.
מה שכן מסכים שמראש טויוטה חושבים יותר על עניין האמינות מיצרנים אחרים ולוקחים אחריות לבעיות סדרתיות חמורות כמו עניין הבוצה במנועים לפני כמה שנים.

אבל מעבר לטויוטה הייתי אומר ששאר היצרנים היפניים כבר לא נצמדים לתרבות הזאת, למשל סוזוקי\מיצובישי\ניסאן שמתקינים במגוון רכבים שלהם גירים רציפים בעייתיים של JATCO שמתפגרים אחרי תקופת האחריות ושולחים את הלקוח לחפש...

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, איציק נ. כתב:

לאור העובדה שהרשת מפוצצת בתלונות מהסוג הזה בדיוק על הדגם והשנתון המדובר, לא הייתי דואג לאור העובדה שככל הנראה הרכב נקי מתאונות.

תעשה חיפוש בגוגל ל vw golf 2018 water in boot ותתחיל לקרוא.

איציק

תודה איציק!

• תוכן חדש...