Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר SUV גיליתי שכל היצרנים האירופאיים נעלמו ומי שנשאר מגזים במחיר (קשאי דגם ביניים ב 193K??)

האם אנחנו עדיין בעיצומו של המשבר או שיש כבר ניצנים של חזרה לשיגרה?

או במילים אחרות האם המתנה של 3 חודשים תשפר את המצב?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנחנו לא נביאים.

לפי ההערכות כרגע - המחירים ימשיכו לטפס.

• מבאס 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אי אפשר לדעת כרגע

אבל גם אם יהיה שינוי כלשהוא היבואנים לא ימהרו להוריד מחיר כל עוד יהיו לקוחות שיקנו במחיר שהם הציבו ללא הנחות..

• רעיון טוב! 1
פורסם

דוגמה פשוטה של רכבים יותר 'עממים':

יונדאי אי10 איינספייר - דצמבר 22: 87K, ינואר 22: 82K

יונדאי איי20 פריים - דצמבר 22: 114K, ינואר 22: 107K

יונדאי איי25 איינספיר - דצמבר 22: 130K, ינואר 22: 120K (העלאה של 10 אלף שקל על רכב עם רמת אבזור 0 - WTF)

נראה לי שיש במדינה הזאת שילוב של אנשים שמוכנים לשלם כל מחיר + אנשים שמוכנים לקנות רכבים סינים עם 2 כריות אוויר במחיר של רכב אירופאי\קוריאני...

2023 הולכת לראות רע מאוד.. ואני מאוד מקווה שהשינוי יתחיל שם, אך זה המון תלוי בצרכן הישראלי..

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לא יודע לומר לגבי רכבים חדשים אבל כמה עסקאות שהייתי מעורב בהן לאחרונה , לעצמי ולבני משפחה , נמכרו במחירון לוי יצחק +- 

סוזוקי SX4 קרוסאובר               ( 2016 , 3 מעל לוי יצחק משוקלל) ,

טויוטה אוריס היברידי סטיישן   (2017   , 3 מעל לוי יצחק משוקלל) 

מאזדה CX5                                (2017 , כמה אלפים מתחת ללוי יצחק משוקלל)

כולן מכוניות שמורות היטב , ק"מ שפוי מטופלות ובדוקות מאנשים אמינים

זה שמכר את את האוריס סטיישן אמר לי שקנה במקומה ניסאן אקסטרייל כמעט חדשה בהרבה מתחת למחירון

מי שתוקע מחיר מופלץ של 20000 מעל מחירון כמו כמה שמוכרים טויוטה פריוס פלוס עם 200000 / 300000 ק"מ כנראה יחכה קצת

אחד מהם דקלם לי את משבר השבבים , אחלתי לו בהצלחה

ומי שבאמת רוצה למכור , פוגש את המציאות , מוריד ומוכר

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

התענינתי בימים האחרונים באאוטלנדר 5 מקומות ובטריידאין של יבואן גדול בקשו כמה אלפים מתחת למחירון על רכב יד ראשונה ק"מ נמוך ולדבריהם ללא תאונות.

הוא בטוח שמע על משבר השבבים 

פורסם
לפני 4 שעות, zvigolden כתב:

לא יודע לומר לגבי רכבים חדשים אבל כמה עסקאות שהייתי מעורב בהן לאחרונה , לעצמי ולבני משפחה , נמכרו במחירון לוי יצחק +- 

מאזדה CX5                                (2017 , כמה אלפים מתחת ללוי יצחק משוקלל)

זה שמכר את את האוריס סטיישן אמר לי שקנה במקומה ניסאן אקסטרייל כמעט חדשה בהרבה מתחת למחירון

מי שתוקע מחיר מופלץ של 20000 מעל מחירון כמו כמה שמוכרים טויוטה פריוס פלוס עם 200000 / 300000 ק"מ כנראה יחכה קצת

כמה זה ק"מ שפוי ? 

לפני 3 שעות, zvigolden כתב:

התענינתי בימים האחרונים באאוטלנדר 5 מקומות ובטריידאין של יבואן גדול בקשו כמה אלפים מתחת למחירון על רכב יד ראשונה ק"מ נמוך ולדבריהם ללא תאונות.

הוא בטוח שמע על משבר השבבים 

מחירון משוקלל או מחירון לוי יצחק רגיל  ?

פורסם

כנס לטרייד של טויוטה (סלקט), תפגוש שם בקשות של הרבה מאוד מעל המחירון.
לטעמי השוק עדיין לא נרגע.
יש כן ירידה מסויימת במקומות שבהם המימון קשה להשגה (קניית רכב יד שניה מפרטיים שם הבנקים לא ששים לתת אחוז מימון גבוהה).

פורסם
בתאריך 14.12.2022 בשעה 18:35, zvigolden כתב:

שלחתי לפני כמה ימים לחבר ולקרוב משפחה רכבים שחשבתי שיענינו אותם :

אוריס סטיישן 2018 ק"מ מאוד נמוך מנכה צה"ל - מחיר מבוקש 95000 (לוי יצחק משוקלל לק"מ הנמוך)

2 קורולות 2015 : סביב 70 / 80 אלף ק"מ , מחיר מבוקש : 70000 +-

ואחד מהם שלח לי 2 מודעות של טויוטה פריוס פלוס :

300000 ק"מ 2017 (נדמה לי משטרה לשעבר) מחיר מבוקש : 87000 

150000 ק"מ 2014 מחיר מבוקש 92000 

רק הראשונה ירדה והשאר מתייבשים .

אני מתחזק בדעתי שמי שבאמת רוצה למכור , יורד לאיזור המחירון ואולי קצת מעל .

השאר ימשיכו להתייבש עד שייפול הדג התורן בחכה

• אהבתי 1
פורסם

אני חובב נתונים..

כל כמה שבועות אני נכנס ליד 2 ובודק רק את השורה שאומרת כמה רכבים קיימים כרגע באתר

בחמישה חודשים המספר עלה מ56700 ל62000

בהנחה שאמור להיות קיזוז בין הנכנסות והיוצאות - העלייה הזאת מראה שיש הרבה ישראלים שנדפק להם שהם יכולים לבקש מחיר מופקע ומחכים ומחכים עד בוש לקונה שלא מגיע

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

השאלה האמיתית היא מה כמות המוכרים שרוצים באמת למכור, וכמה מחפשים פראייר שירכוש במחיר לא ריאלי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש שוק חזק זה בטוח
אני עכשיו בחיפושים אחר מחליפה לרכב של רעייתי,
טויוטה סלקט מועיפים רכבים במחירים גבוהים בכמה אלפים מעל מחירון משוקלל (רכבים מטופלים ושמורים),
לדוגמא, יאריס 1.5 2019 עם 65K נמכרה תוך כמה שעות ב85K (לרכב הוחלפה כנף ודלת),
טויוטה פריוס 2018 עם 94K ק"מ מחיר מבוקש 105K, הוא לא מוכן לחכות להחלטה שלי, יש כבר שנים שרוצים לסגור (כמה שעות אחרי הפרסום).

• תוכן חדש...