Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני רוצה לעשות לאשתי הפתעה ליומהולדת הקרב ובא, ולעשות גיחה קצרה לחו"ל במהלך סופ"ש, משהו כמו רביעי/חמישי-ראשון.

הקא'ץ והיעד : סידור לילדים זה בעייתי, ולכן נסע כולנו (5 כרטיסים), במינימום כסף.

עשיתי את זה לפני כ-3 שנים, תפסתי טיסה זולה לוילנה ויצא לי הכל כולל הכל (כולל הבזבוזים) כ 4K שח עם 2 ילדים.

מחפש יעד זול/לא יקר עם טיסות זולות באזור סוף ינואר, התקציב אינו קשיח אך לא רוצה להתפזר כי יש נסיעה נוספת (גדולה) על הפרק.

כרגע מה שמכתיב את היעד זה הטיסות הזולות (ומחייה זולה), היעד פחות מעניין, מעניין שיהיה שם דברים לעשות, 

היות ואני מאוד אוהב את איזיג'ט בחנתי את היעדים שיש שם שיכולים להיות רלוונטים, והיחידי שמצאתי זה מילאנו אך אני לא בטוח שיש מספיק "בשר" לנסיעה עם הילדים למקום כזה בחורף, העיקר הוא היסטוריה שפחות מעניינת אותנו.

את וויזאייר אני פוסל בגלל המון תלונות על איחורים וביטולים (אלא אם יעידו בעלי ניסיון כי היה שיפור משמעותי לאחרונה?) - אם היינו טסים לבד לא היה איכפת לי, אבל אני לא לוקח סיכון עם הילדים.

את ריינאייר אני לא מכיר ואין לי ניסיון איתם, אשמח לשמוע אם יש.

אשמח להמלצות.

פורסם

בני כמה הילדים? יש תחומי עניין?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ככל הנראה רייאנאייר יצאו ממשבר הטייסים שלהם וכעת הם אמינים. אני מתכנן להתנסות איתם לראשונה בעוד כמה שבועות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וויז אייר נכון לספטמבר עדיין חרבנא (לפחות בקו לגטוויק, פעמיים ביטלו לי ביום של הטיסה)

וכן, אני אידיוט אבל קניתי את 2 הטיסות לפני שביטלו לי את הראשונה אחרת הייתי שוקל מחדש מן הסתם.

פורסם

סקי בהרי הטרודוס מתאים?

(אפשר לשלב עם יום אחד  בפאפוס, שהיא די מבאסת בחורף, אבל יש עדיין קניון, נמל, ועיר עתיקה, ואפשר לקחת מלון מפנק מאד, עם בריכה מחוממת במחיר מגוחך).

וינה מתאים?

אם אהבתם את וילנה, אז וינה היא שתי ליגות מעל.

עש מה לעשות, גם עם הילדים.

משני אלו, בתכנון נכון, אתה יכול ליצור (בינואר) סופ"ש נחמד בתקציב שלך, אולי  עם עודף לשוקלד בדיוטי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטרף להמלצה על וינה. עיר זולה יחסית, קרובה, יש טיסות די זולות גם של אלעל וגם של austrian (בהנחה שאתם לא צריכים מזוודות ומסתפקים בטרולי). מה שכן - לא בטוח שיש יותר מדי שלג.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תודה אך וינה לא על הפרק, אשתי כבר טסה לוינה החודש,

קפריסין אני לא מתלהב כל כך, סקי לא ניסינו (כן רוצה לנסות) אבל מישהו יצטרך לשמור על הקטן אז נראה לי פחות מתאים במבנה הנוכחי.

אשמח להצעות נוספות.

מישהו התנסה עם ריינאייר לאחרונה ויכול לחוות דעה ? אף פעם לא טסתי איתם ולא מכיר את ההתנהלות שלהם.

פורסם
בתאריך 6.11.2022 בשעה 21:57, sperial כתב:

ככל הנראה רייאנאייר יצאו ממשבר הטייסים שלהם וכעת הם אמינים. אני מתכנן להתנסות איתם לראשונה בעוד כמה שבועות.

טסתי איתם לפני שבוע.

המטוסים הכי גרועים שיצא לי לטוס בהם אני חושב.

אבל לא איחרו(ההמראה התעכבה בחצי שעה) ולא היו הפתעות והזזות.

לגבי יעד,פראג ובודפשט יעדים זולים עם אוכל מצויין.

יש פארקים ובני חיות יפים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

לגבי מושבים - אחרי כמה חוויות בחברות "מכובדות" אני לא מצפה לכלום, בוודאי מחברה שמצופפת 200 נוסעים ב-737-8. אז להופ של 2-3 שעות אני מוכן לקבל את זה, אם זה מביא אותי ליעד בלי צורך בטיסה נוספת, רכבת או אמצעי אחר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

הפעם אחרונה שטסתי בריינאייר היתה ב2020, שניה לפני הקורונה.

יש לנו טיסה נוספת איתם בעוד שלושה שבועות.

פתחתי שרשור יעודי  לגבי  השירות המחורבן שקיבלתי מהם בקשר אליה.

מאז טסתי עוד פעמיים עם וויז המושמצת, וכל הטיסות שלי יצאו וחזרו בזמן.

לפני זה טסנו עוד כמה פעמים עם ריינאייר.

פעם אחת היה איחור מטורף של 3 שעות, תבעתי פיצוי וקיבלתי סכום שכיסה את הטיסות הלוך-חזור ונשאר עודף.

כל חברות הלואו-קוסט הללו הן אוטובוסים מעופפים. מבחינתי כולם אותו הדבר.

מי שמצפה למושבים נוחים ומטוסים עם מערכות בידור משוכללות שיטוס בחברות הפרימיום.

בשבילי הטיסה היא החלק הזה שחייבים לעבור כדי להגיע לחופשה. 

אני קונה מהם סנדוויץ' מגעיל ופחית שתיה, שם אוזניות ורואה נטפליקס/קורא ספר דיגיטלי.

זה כולה לאירופה. הטיסה הכי ארוכה שטסתי איתם היא 5 שעות.

אני מקווה שהם יצאו בזמן ויחזרו בזמן. אין לי ציפיות מעבר לזה.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

אם לא וינה ולא השכנות שלה בגרמניה או מדינות אחרות במרכז אירופה, אז הייתי ממליץ על מדריד. הטיסה אולי טיפה יותר יקרה, אבל העיר עצמה די זולה, לפחות במונחים של צפון אירופה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כשבא לי לנסוע לאנשהו לסופש בזול אני מחפש בסקייסקנר לפי תאריכים עם יעד everywhere תופתע ממה תמצא. לפעמים יעדים שהם לא נפוצים אצל הישראלים אבל בהרבה מקומות יכול להיות כיף.

לגבי וויז אייר, מתי התחילו הבעיות? לפני הקורונה טסתי איתם לא מעט ומעולם לא היו לי בעיות. דווקא עד היום האיחורים היחידים שהיו לי היו אחד עם ארקיע (צפוי, היחידים שיותר גרועים מאל על) והשני היה עם יונייטד מארה״ב לארץ שהורידו אותנו מהמטוס אחרי שעלינו והתעכב ליום אחרי. ואני טס לא מעט (בטווח של שנה - פורטוגל, תאילנד, דובאי, דרום אפריקה, איטליה, צרפת, זנזיבר, טורקיה, בודפשט והיד עוד נטויה).

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

היו להם אחרי הקורונה המון ביטולים. לפעמים אפילו שעה לפני הטיסה, בזמן שאתה כבר מנקר סנדוויץ' בארומה הדוחה בטרמינל 1. (או חמור מזה- בשדה בחו"ל).

אבל הרוב להבנתי היה בלונדון גטוויק, ששם זה לא היה כל-כך אשמתם.

בזמן האחרון (חודש-חדשיים, נגיד) פחות שמעתי על דברים כאלה. 

ואני חבר בהמון קבוצות פייסבוק של נסיעות, ששם תמיד מתעדכנים בכל ה"קטסטרופות".

everywhere בסקייסקנר הוא אכן החבר הכי טוב של הנופש הספונטני.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...