Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב הקריטריונים - קטן אמין ועמיד.

מעדיף בלי סוללות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

אני מחפש משהו בסגנון הזה. היה לי כזה אבל התפרק עם הזמן.

לפני שעה, guya72 כתב:

אפשר לחפש המלצות בגוגל.  recommended tire pressure gauge

דוגמא  :

https://www.autoguide.com/best-tire-pressure-gauges

זכור לי שבעבר ראיתי המלצות ממספר מקורות למד לחץ אויר של Rhino 

Rhino לא שולחים לארץ באמזון ובאופן כללי אני סומך יותר על פורומים ואנשים אמיתיים עם ניסיון מאשר רשימות TOP X וכל מני קישורי אפיליאטס.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

עבורי מד לחץ אויר פשוט ואנלוגי זה רק תוצרת  pcl , בעיצוב עט פשוט.

מתכת בריטית משובחת מ שפילד אנגליה.

פעם מכרו באוטודיפו ב 20 ש"ח.

היום אין סיכוי.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם
בתאריך 5.11.2022 בשעה 20:43, Coro כתב:

שוב הקריטריונים - קטן אמין ועמיד.

מעדיף בלי סוללות.

יש לי את המד לחץ שבתמונה שקניתי לפני כ 10 שנים ב Ebay (עליאקספרס נראה לי היה פחות פופולרי אז), בכמה דולרים.

הוא עדיין עם אותה סוללה שהגיעה איתו, עובד מצויין, כפי שאפשר לראות יש פגם מסויים במסך שהופיע לפני כמה שנים אבל עדיין רואים את המספרים. הוא מספיק מדוייק, מראה את הלחץ ב PSI או BAR, כיבוי אוטומטי אחרי 30 שניות, זרוק אצלי כל השנים בתא הכפפות.

בהנחה שאנחנו לא משתמשים במד לחץ 30 פעם ביום אלא פעם בחודש בערך, אני חושב שהמכשיר הזה נותן מענה מצויין.

בכל מקרה בגלל שהתצוגה הולכת ונהרסת, קנתי אחד חדש זהה. ההבדל שבחדש יש תאורה סביב הפיה, נחמד כשמשתמשים בו בלילה.

IMG_20221107_083309.thumb.jpg.6be1d656471bd84fb76f6891a6eda8be.jpg

פורסם

https://a.co/d/0u05jZH

יש לי את מנפח הגלגלים שלהם, המוצרים מוצלחים למדי. 

לי יש את זה - https://a.co/d/8gqJG2K

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

יש לי את המד לחץ שבתמונה שקניתי לפני כ 10 שנים ב Ebay (עליאקספרס נראה לי היה פחות פופולרי אז), בכמה דולרים.

הוא עדיין עם אותה סוללה שהגיעה איתו, עובד מצויין, כפי שאפשר לראות יש פגם מסויים במסך שהופיע לפני כמה שנים אבל עדיין רואים את המספרים. הוא מספיק מדוייק, מראה את הלחץ ב PSI או BAR, כיבוי אוטומטי אחרי 30 שניות, זרוק אצלי כל השנים בתא הכפפות.

בהנחה שאנחנו לא משתמשים במד לחץ 30 פעם ביום אלא פעם בחודש בערך, אני חושב שהמכשיר הזה נותן מענה מצויין.

בכל מקרה בגלל שהתצוגה הולכת ונהרסת, קנתי אחד חדש זהה. ההבדל שבחדש יש תאורה סביב הפיה, נחמד כשמשתמשים בו בלילה.

IMG_20221107_083309.thumb.jpg.6be1d656471bd84fb76f6891a6eda8be.jpg

שנים אני משתמש בכאלה. עלות/תועלת פנטסטית. יש קצת הבדלים האיכות למרות שנראים אותו דבר - האחרונים קניתי באמזון. אלה מעלי טיפלה פחות איכותיים. וכולם - מדויקים (יחסית, לא לקחתי לכיול).

• תוכן חדש...