Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תפוח הגה, אתה צריך מוטות קישור.

בכמה קילומטז הרכב? כי אם כבר אתה מזמין הייתי מזמין גם את התושבות של המוט מייצב וגם תפוחים כי מחירם בחול זול והעבודה עליהם מהירה (רק שאחרי תפוחים תצטרך לעשות כיוון פרונט).

פורסם
לפני 6 דקות, Shab00 כתב:

זה תפוח הגה, אתה צריך מוטות קישור.

בכמה קילומטז הרכב? כי אם כבר אתה מזמין הייתי מזמין גם את התושבות של המוט מייצב וגם תפוחים כי מחירם בחול זול והעבודה עליהם מהירה (רק שאחרי תפוחים תצטרך לעשות כיוון פרונט).

184,000..

פורסם
לפני 1 דקה, Shab00 כתב:

כן הרכב עבר הרבה. לדעתי תחליף את הדברים שאמרתי אתה תקבל תחושה קצת טובה יותר בנהיגה.

תוכל למצוא לי את החלקים האלה ב autodoc.co.uk ?

אני אקח את המספר קטלוגי ואחפש במחיר טוב..

Peugeot 301 BlueHDI 1.6 Diesel 2016

פורסם
לפני 6 דקות, Shab00 כתב:

ממליץ לך על cars245, יותר זול.

יש שם גם מנגנון חיפוש טוב אז תוכל למצוא.

עדיין לא בדיוק יודע בבירור איזה חלקים מדובר, אם תוכל להעיף מבט לרגע תודה :).

Regular Mailmail.pngDelivery: 3-6 business day(s).
Delivery price: $7.91

זה באמת 3 - 6 ימים ?

פורסם

זה מה שאני כבר הייתי מחליף בקילומטרז שלך, שים לב לכמות של הball joint שהיא 2 ותוודא שהדברים נכונים.

יוצא פחות ממכס אז למה לא להשקיע 200 שקל + עבודה אחרי כל הקילומטרים האלו.

חוץ מזה יש סיכוי שמתישהו שיכשילו אותך בטסט על חופשים/גומי קרוע במחיר הזה שווה לקבל שקט נפשי ושלא יקרעו אותך בארץ במחירי חלקים.

Screenshot_2022-11-07-11-01-24-035_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-11-07-11-01-16-329_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-11-07-11-01-11-742_com.android.chrome.jpg

פורסם
לפני 20 דקות, Shab00 כתב:

זה מה שאני כבר הייתי מחליף בקילומטרז שלך, שים לב לכמות של הball joint שהיא 2 ותוודא שהדברים נכונים.

יוצא פחות ממכס אז למה לא להשקיע 200 שקל + עבודה אחרי כל הקילומטרים האלו.

חוץ מזה יש סיכוי שמתישהו שיכשילו אותך בטסט על חופשים/גומי קרוע במחיר הזה שווה לקבל שקט נפשי ושלא יקרעו אותך בארץ במחירי חלקים.

Screenshot_2022-11-07-11-01-24-035_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-11-07-11-01-16-329_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-11-07-11-01-11-742_com.android.chrome.jpg

תודה אחי, עזרת לי מאוד..

פורסם

זה תפוח הגה.
Steering rod end link.
ממליץ לראות כמה סרטונים ביוטיוב ותרשימים איך עובד מתלה מסוג מקפרסון (macpherson suspension) (מה שיש ברובן המוחלט של המכוניות היום מקדימה) אם זה מעניין אותך.

לפני 16 שעות, Deutz912 כתב:

thumb?id=8221087&m=0&n=0&lng=en&ccf=94077835

זה זה ??

@Shab00
אתה ממליץ לו להחליף בולג'ויינטים וזרועות הגה בלי לדעת הסטוריה של הרכב ובלי שמישהו אבחן שיש בהם בעיה.
לא חבל על הכסף?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מכיר את ההיסטוריה אבל אני מניח שאחרי 180 אלף קילומטרים לא יזיק להחליף. אם החליפו כבר אי פעם אחד מהחלקים אז כמובן צריך להתחשב בזה ואולי לוותר עליו אבל לא נשמע כך. אם כן החליפו תגיד לנו בעל השרשור.

מבחינת כסף לא שווה לקבל היגוי חד יותר ושקט נפשי בטסטים בשביל 100 ומשהו שקל יותר ממה שהוא תכנן + עבודה?

אני יכול להגיד שהחלפתי ברכב שלי ב125 אלף בלי ששום דבר נשבר או נקרע ואני באמת מרגיש שינוי שהאוטו פחות נזרק מבורות ושיש לי פחות משחק בהגה.

אני גם הייתי ממליץ להחליף בולמים אבל זה כבר מייקר משמעותית אז לא אמרתי.

פורסם

קצת הגזמתם פה עם רכישות באינטרנט, המתנות למשלוח וכו' לחלקים שעולים כ 60-80 ש"ח לזוג. 

מוטות תקנה מקסימום עוד שנה תחליף, עבודה של שעה בלחץ כולל פירוק גלגלים. 

תפוחי הגה תקנה משהו איכותי בארץ ותשלם מקסימום עוד 50 ש"ח. 

• תוכן חדש...