Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי חבר שמעוניין לקנות את הרכב בכותרת טויטה קורולה 2004 סדאן דיזל גיר רגיל הרכב עם 370000 ק"מ מישהו מכיר או יודע אם הרכב עושה בעיות או לא? , מה צריכת הדלק שלו? , והאם יש לו חלפים בשוק? והאם הק"מ לא גבוה מידיי אפילו שהוא דיזל

תודה מראש לעונים 

פורסם

אני לחלוטין לא ממליץ לקנות מכוניות שנמכרו מהן מעט יחידות ואחרי 18 שנה נשארו ממש מעט יחידות, אם המטרה היא לקנות רכב אמין עם תחזוקה זולה.

קורולה דיזל מהשנים האלו זה רכב שאני בספק אם נשארו יותר מ 10-20 כאלה נוסעות וכל חלק שלא משותף עם קורולה בנזין (ציריות ,גיר, חלקי מנוע וכו'), אתה לא תמצא ותצטרך לייבא מחו"ל.

בכללי 370 אלף זה יכול מנוע במצב סיבר שיכול לנסוע עוד 300 ויכול להיות כבר עייף, תלוי איך טופל ואיך התייחסו אליו.

אני חושב שזה היה 2.0 ליטר אטמוספרי, אל תצפה שם לצריכת דלק טובה יותר מ 1 ל 14/15, העניין היה אז מחיר נמוך של הסולר ולא צריכה נמוכה.

בכל מקרה עדיף לבחור בדגם שיש ממנו כמות סבירה של מכוניות על הכביש בארץ, אם רוצים עלויות אחזקה סבירות ובכלל אפשרות סבירה לתחזק אותו.

• תוכן חדש...