Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב פנאי/שטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

מחפש להחליף את הרכב שלי משתי סיבות עיקריות:

1. צריך תא מטען גדול יותר
  2. אפשרות לרדת לשטח קל (שבילים, כבישים משובשים) בלי לחשוש לדפוק את האוטו

הגעתי ל4 פיינליסטיות ואני לא מצליח להחליט מביניהן:

1. מאזדה CX-5 אקזיוטיב
  2. קיה ספורטאז' TOP/EX
  3. יונדאי טוסון פאנורמיק/לוצ'ורי
  4. סובארו פורסטר XS

את הסובארו אני שוקל כנראה רק יד 2 יחסית חדשה, כי לדעתי מעל 200k על אוטו זה כבר מוגזם.

בגלל שאני פדנט ואני מוצא בכל אופציה משהו שאני אוהב ומשהו שאני לא, אז חשבתי אולי אשתמש בחוכמת ההמונים :)

עריכה אחרונה על ידי ori84
פורסם

אולי כדאי לספר לנו מה אתה אוהב/רוצה ברכב באופן כללי, ומה ספציפית אהבת או לא אהבת ברכבים האלו.

באופן כללי הפורסטר היא היחידה עם יכולות שטח אמיתיות, אם כי לשבילים עדינים היכולות האלו לא באמת נדרשות.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 5 דקות, Froyne כתב:

אולי כדאי לספר לנו מה אתה אוהב/רוצה ברכב באופן כללי, ומה ספציפית אהבת או לא אהבת ברכבים האלו.

באופן כללי הפורסטר היא היחידה עם יכולות שטח אמיתיות, אם כי לשבילים עדינים היכולות האלו לא באמת נדרשות.

מלבד הפרמטרים שכבר כתבתי, אוהב רכב שנוח ולא רועש, עם אבזור טוב (הדברים החשובים) ומהנה לנהיגה (בונוס, בכל זאת רוב הזמן נוסעים בפקק)

המאזדה כרגע במקום האחרון משתי סיבות: נסיעה בשטח, מושבי עור

נראה לי השאלה הראשונה בעצם האם שווה להוסיף כסף בשביל הפורסטר

פורסם
בתאריך 19.9.2022 בשעה 08:38, ori84 כתב:

המאזדה כרגע במקום האחרון משתי סיבות: נסיעה בשטח, מושבי עור

הקשר בין המאזדה לבין נסיעה בשטח הוא כמו הקשר בין שממית חולות הנגב לפיורדים בנורווגיה. 

אם כבר נסיעה בשטח קל - הפורסטר הוא ליגה בפני עצמו על פני כל האפשרויות האחרות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

הקשר בין המאזדה לבין נסיעה בשטח הוא כמו הקשר בין שממית חולות הנגב לפיורדים בנורווגיה. 

אם כבר נסיעה בשטח קל - הפורסטר הוא ליגה בפני עצמו על פני כל האפשרויות האחרות. 

לכן הוא במקום האחרון.

אני מנסה להבין אם הספורטאז' למשל מספיק טוב לשטח קל, כי משאר הבחינות נדמה לי שהוא עדיף (תקנו אותי אם אני טועה)

• תוכן חדש...