Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלה בפולנית: 

אז מה כבר רציתי? קצת שווקי כריסמס וקור אירופאי. גם זה כבר אי אפשר בבית הזה.

פעם ראשונה נוחתים ב/ממריאים מברנדנבורג. אבל הבנתי שהוא ממש קרוב לשונפלד.

לעניין מס' 1:

ריינאייר הנ#@$%% דחו לי את הטיסה ביום. יום שלם. כזה עם לילה באמצע. 

המלון לחופשה שוריין במקור במחיר חלומי. עד כדי כך חלומי, שתוספת של לילה נוסף עולה כמו חצי מהחופשה.

אמרנו, לפחות נעשה לימונצ'לו. נצא מהמלון בעיר מאוחר ביום שלפני, וניסע לשדה"ת, ניקח שם חדר רק לכמה שעות, שנהיה קרובים לבורדינג.

ממילא בגלל שהאירים האנטישמים ממריאים ב-6 בבוקר , ואצל הגרמנים ימ"ש צריך לבוא איזה 3.5 שעות לפני בגלל הבידוק הכפול, לילה טוב כבר לא יהיה שם.

אבל אני לא מוצא משהו סביר. הכל במרחק רבע שעה נסיעה מהשדה.  ככה שלא עשינו כלום.  יש רק מלון אחד בתוך הטרמינל ממש, והוא קצת יקר (500 ש' לחדר, ואני צריך שניים).

עניין2:

היו לנו מקומות שמורים ששילמתי עליהם, בשתי הטיסות. 

עכשיו, בטיסה שהשתנתה, שניים מהמקומות נלקחו, כך שהילדים לא יושבים עם אשתי.

והכי יפה- אי אפשר לבחור לי ולאשתי מקומות אחרים, גם לא תמורת תשלום (אנחנו באפור. ניסיתי גם באפליקציה וגם באתר).

ובצ'ט של ריינאייר אין עם מי לדבר. הם לא עונים.

image.thumb.jpeg.56d6a50ae5a66f5b4c6bd5214fbd8c84.jpeg

רעיונות?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תתחבר לצאט של ראינייר בבוקר. סביבות שמונה שעון גרמניה. זמן ההמתנה אמור להיות סביר. אופציה נוספת לשלוח להם פנייה עם פירוט הבעיה והם אמורים לענות - https://onlineform.ryanair.com/ie/en

לגבי מלונות - עצרתי פעם בהלידיי אין ברלין אירפורט. מלון לא רע בכלל בשביל מה שהוא, אפילו עם מתחם סאונה קטן. לשם אפשר לתפוס sbahn מברלין. משם תזמין אובר/מונית לשדה. לא אמור להיות יקר מידי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

BER הוא שמו החדש של שדה שונפלד, אשר נבנו בו טרמינלים חדשים ונפתח לפני כשנתיים, באיחור אופנתי של קרוב ל-10 שנים מהפתיחה המתוכננת (וגם אז התגלו בו לא מעט פשלות).

לגבי הטיסה - לאור הזזת זמן הטיסה ב-24 שעות אתה זכאי לביטול עם החזר מלא של מחיר הכרטיסים. בדוק אפשרות לבטל את כל ההזמנה ולהזמין כרטיסים חדשים (טיסות ישירות יש של ריאנאייר, אלעל ואיזיג'ט, וכמובן מבחר גדול של טיסות קונקשן). אם מדובר בחופשה נטו, בלי מחוייבות לברלין, בחן מחדש גם יעדים אחרים.

פירוק משפחות הפך לנוהל סטנדרטי של חברות  תעופה - נתקלתי בו כבר לפנ ימספר שנים ומאז מספר פעמים - אם כי, שוב, לא תקין, בודאי לגבי מושבים ששולמו מראש, וכמוכן אם יש ילדים בני פחות מ-12. ההמצאה של רייאנאיר היא לפזר את הקבוצה במטוס רק במושבים האמצעיים  כדי לאנוס אותך לשלם תמורת מושבים לבחירתך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה.

אין יותר טיסות לתאריכים הללו בכלל. 

יש תאריכים פחות טובים, באל-על במחירים לא הגיוניים בעליל.

(מדובר על כריסמס=חנוכה).

ריינאייר הציעו לי כמובן לבטל ולקבל החזר מלא- זה לא רלוונטי. אנחנו רוצים לנסוע. גם בתנאים החדשים.

מדגיש שוב:

שילמתי על הושבה. בטיסה המקורית מושבים 12a ו-12b היו שלי.

וככה ישבנו כולנו באותה שורה.

זה הזוי שאני תא יכול לשנות מקומות.

תמיד בריינאייר היתה אפשרות (בתוספת תשלום, כמובן) לשנות גם אחרי שבחרת מקומות. זה נעלם. גם מהאתר וגם מהאפליקציה.

כל הילדים עברו מזמן את גיל 12.

המראנו/נחתנו משונפלד בעבר כבר כמה פעמים (ופעם אחת גם מהשני, ששכחתי

איך קראו לו).

ברנדנברג זה שדה חדש. הוא ליד, אבל הבנתי שזה ממש לא אותו שדה.

לפני 16 שעות, garicho כתב:

תתחבר לצאט של ראינייר בבוקר. סביבות שמונה שעון גרמניה.

ניסיתי כל מיני שעות. זה לא שהם מבקשים ממך לחכות. הלוואי. יש לי את כל הזמן שבעולם. אני כל היום ליד מחשב. אני יכול להשאיר חלון פתוח ברקע ולעבוד במקביל.

הם אומרים לך שהם עמוסים ותנסה אחר כך.

תודה על הקישור. אנסה אותו מיד.

למרות שזה סתם הפך לפרנציפ. כבר בחרתי מקומות לילדים בשורה מאחורינו.

אגב- גם החזרה בתאריך שהזיזו אותנו אליו, עלתה במקור 300 אירו פחות (לכל הכרטיסים) מהתאריך המקורי שרצינו. אז ככה שהם פשוט ניקנקו אותנו היטב.

פורסם (נערך)

השדה השני היה טגל (TXL) שנסגר. שדה טמפלהוף ההיסטורי סגור כבר עשורים.

שדה ברלין-ברנדנבורג נבנה בחפיפה חלקית עם שונפלד. מבחינת הטרמינלים והתחבורה לעיר אכן, מבחינתך, מדובר בשדה חדש, אבל המיקום חופף, בחלקו, את הישן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 17.9.2022 בשעה 17:36, natco כתב:

ריינאייר הציעו לי כמובן לבטל ולקבל החזר מלא- זה לא רלוונטי. אנחנו רוצים לנסוע. גם בתנאים החדשים.

בדקתם אופציות ליעדים אחרים בתקציב המקורי? אם מציעים לכם את הכסף חזרה מבלי להילחם, הייתי עוצר לרגע ושוקל את זה ברצינות. עם כל הכבוד לברלין... 

פורסם

בתקציב המקורי כבר אין כלום...

חופשות כריסמס אני מזמין ביוני. המחירים אז היו שונים מאד מהמחירים עכשיו. גם מלונות וגם טיסות.

מה גם, שהתקלה לא חמורה עד כדי שינוי יעד. 

אפילו יום משעמם בברלין, הוא עדיין יום חופש, בלי חפירות של לקוחות. :-P 

בעניין המלון - החלטנו שלא להחליט כרגע.

אנסה להסתדר עם המלון המקורי (אחרי שאבצע צ'ק אין ואשלם על הימים הראשונים את המחיר הזול).

אם לא- מסימולציות שעשיתי לא נראה שתהיה בעיה לתפוס חדר איפה שהוא בהתראה של 6 ימים.

אולי אפילו בשדה.

נשברתי גם בעניין שינוי המקומות.

הילדים ישבו מאחורינו. ואשתי ואני נשב משני צידי המעבר. 

אחרי שבוע ביחד, זה יהיה כמו חופש קטן...

לפנות לריינאייר, זו פשוט משימה בלתי אפשרית.

גם הקישור של @garicho מוביל בסופו של דבר לאותו מבוי סתום אליו הגעתי דרך עוד כמה קישורים אחרים.

בסוף זה מוביל לאותו מקום, שלא מאפשר לך לכתוב תלונה, אלא רק לבחור מתוך אפשרויות שמובילות בסוף לקישור עם "עצות".

image.thumb.jpeg.901f58399d5e0d1097e9fde2c2289b9e.jpeg

בקיצור- אין עם מי לדבר. 

טסתי איתם המון, וזו פעם ראשונה שאני נתקל ככה בקיר איתם. 

או שמשהו אצלם בש"ל השתנה, או שהתלונה שלי הפעם היא בתחום שלא מכוסה בחוק של האיחוד, אז פחות מעניין אותם.

(היה לי איתם כבר איחור רציני ובקורונה היה לי ביטול. בשני המקרים הללו ש"ל היה מצויין, וקיבלתי פיצוי/זיכוי בקלות ובמהירות)

• תוכן חדש...