Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימוש נכון בתוסף דלק Liqui Moly

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי את התוסף הזה: תוסף דלק Liqui Moly

רציתי לדעת איך משתמשים בזה.

האם צריך שמיכל הדלק יהיה מלא (או חצי מיכל גם מספיק) ואז להוסיף את התוסף הנ"ל?

האם לאחר ההוספה צריך לנסוע עם הרכב כמה קילומטרים בכדי שהתוסף יתחיל להיכנס לפעולה או שמספיק לשפוך את התוסף למיכל הדלק ולא חובה לנסוע עם הרכב\לתת לרכב להיות מופעל? 

תודה מראש

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם

יש הוראות על האריזה. תפעל לפי ההוראות. 

בדרך כלל זה מילוי התוסף על מיכל דלק מלא. 

אחד זה תסע רגיל. המנוע פועל, צורך דלק, התוסף נכנס עם הדלק למנוע. אל תצפה לאיזה שינוי דרסטי אחרי שימוש בתוסף. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

בדרך כלל אתה אמור להגיע לתחנת הדלק עם מיכל כמעט ריק, לשים את התוסף ואז למלא מיכל מלא, כך זה מתערבב בצורה האופטימלית ביותר, כמו סירופ למיץ

עריכה אחרונה על ידי yairw
  • רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם

מה זה התוסף קסמים הזה??

עוזר לכוח סוס נמוך..

מכיר את המיכל הזהוב שלהם, 

זה קצת שונה, אבל אמור לעשות אותה פעולה

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 13 שעות, Buki כתב:

אחד זה תסע רגיל. המנוע פועל, צורך דלק, התוסף נכנס עם הדלק למנוע. אל תצפה לאיזה שינוי דרסטי אחרי שימוש בתוסף. 

בוקי, ומה לגבי הפילטר דלק? יש צורך להחליפו מיד לאחר השימוש בתוסף כשהמיכל דלק נגמר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

למה הוספת תוסף? מנוע בנזין? על איזו בעיה אתה מנסה להתגבר?

להבנתי דרך השימוש האופטימלית היא לאפסן את המיכל (המלא) בבוידם ולשכוח ממנו.

אולי באופן זמני להוריד רמת זיהום אוויר. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 13.9.2022 בשעה 11:22, Buki כתב:

אם היו הוראות על האריזה או באתר שממנו קניתי, לא הייתי מטריח אתכם בשאלה שלי. אין אפילו הוראות באנגלית על האריזה. 

מטרת השאלה הייתה לדעת איך להשתמש בתוסף ולא בעד ונגד או התוסף. ידוע לי שיש מצדדים להוסיף את התוסף הזה ויש שמתנגדים. אני רק שאלתי איך להשתמש בו.

תודה רבה לכל העונים. 

• אהבתי 1

🚗 MAZDA 3 2008

פורסם

יש הוראות באתר היצרן.

A combination of additives to clean and maintain the fuel system of port injected and carbureted  gasoline engines. Cleans injectors, the combustion chamber and protects against corrosion. Restores proper fuel atomization and improves engine efficiency. Regular use keeps the fuel system in perfect working order.

Suitable for use in all 4-stroke gasoline engines, with or without turbochargers. Safe for use with catalytic converters and particulate filters (GPF). Add the contents to the fuel tank and repeat every 2.000 km (1.200 miles) or as necessary. Contents (300 mL) is sufficient for 25–75 Liters (7 gal. to 20 gal.) fuel.

Application

Contents (300 mL) is sufficient for 25–75 Liters (7 gal. to 20 gal.) fuel. Regular use keeps injection system in perfect working order and gives lowest exhaust emissions. Smoother idling, better throttle response. Injection Cleaner can be mixed with fuel at any time since mixing is spontaneous.

פורסם

יש הוראות גם על הבקבוק, פשוט צריך זכוכית מגדלת.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

זה מאחת החברות הגדולות בתחום, שכחתי להוסיף שרצוי לנסוע עד שהמיכל כמעט ריק, בכדי לנצל את זה למקסימום

image.png.66b403d1dd7396239152251394ef6920.png

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם

רשום בלינק ששמת בהודעה הראשונה

אופן השימוש:
מתאים לרכבים עם ממיר קטליטי ומגדש טורבו, 300 מיליליטר מתאים לערבול עד 70 ליטר בנזין במיכל הדלק.
(יש להוסיף בכל 2,000 ק"מ).

• תוכן חדש...