Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפתיע שמוכנים לעשות משלוחה לכזה מרחק, חרדס פנה לבית אליעזר זה לפחות 8 ק"מ אם לא יותר.

פה בגבעתיים נדיר שזמני משלוחה עולים על 40 דקות, בד"כ יותר מהר (בד"כ אני לא מזמין מרדיוס יותר מ-3-4 ק"מ).

חזיר דיזל

פורסם

הוא אשר אמרתי- כאן בפריפריה, וולט הם אלו שמאפשרים קצת יותר מבחר, שקודם בכלל לא היה.

ראבאק, בשביל שווארמה אצל סמי היית צריך לנסוע לקחת. 

וכן, כדי שזה יקרה הם נוסעים רחוק, תמורת לא הרבה יותר כסף (20 ש"ח המשלוח הספציפי הנ"ל).   אבל אני תמיד מצ'פר בטיפ במקרים כאלה.

בשישי בערב? יש פאפא ג'ונס, או שתכנס לאוטו ותסע לציוויליזציה עצמונית.

באפליקציות אני חושב שחוץ מbbb דרך תן ביס אין כלום.

אגב- בסוף הם הגיעו בערך ב-45 דקות.

הקדימו את ה"שעון" באפליקציה בהרבה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 22 דקות, natco כתב:

אגב- בסוף הם הגיעו בערך ב-45 דקות.

הקדימו את ה"שעון" באפליקציה בהרבה...

עד לפני כשבוע השליח היה צריך לסמן שהוא בדרך ללקוח. אם לא היה מסמן היה יכול להתחיל בנסיעה ולקבל עוד משלוחים על הדרך. (משהו שהשליח עושה כדי לעבוד על האפליקציה, כמו ישראלי טוב).

וולט שינו את האפליקציה כך שברגע שהמשלוח נאסף אין לו ברירה אלא לנסוע ישר לבית הלקוח (אלא אם כן האפליקציה החליטה מבעוד מועד אחרת).

כל זה בקצרה:)

אז יוצא שמלפני שבוע הזמנים יותר מדויקים וקצרים לרוב. האלגוריתם עדיין נשען על ממוצע זמנים מהמצב הישן.

פורסם

הייתי מקבל בהבנה אם אותו שליח היה אוסף בדרך יותר ממשלוח אחד כשהוא בא לכיוון שלי מכל-כך רחוק.

עוד כמה דקות עיכוב לא יהרגו אף אחד אצלנו בבית מרעב.

לכולנו יש רזרבות לכמה חודשים. :-)

• מצחיק 1

פורסם
לפני 16 שעות, natco כתב:

הוא אשר אמרתי- כאן בפריפריה, וולט הם אלו שמאפשרים קצת יותר מבחר, שקודם בכלל לא היה.

ראבאק, בשביל שווארמה אצל סמי היית צריך לנסוע לקחת. 

מה קרה לך, בימנו אתה מלך לעומת חדרה בשנות השמונים, כשהייתי נער מתבגר ובית אליעזר נחשבה למשהו מעבר הררי החושך (היו כמה שהגיעו משם לתיכון חדרה, חלקם אפילו על אופניים!).

והמצב היה יותר גרוע בשנות השישים, אז סבא שלי צילם את התמונה הזו:

img418.thumb.jpg.8686ad4be2859fa71c48783c12ab18d8.jpg

אגב, זו תמונה מעולה- הכלב בא לגבות את כספי הזכייה...

• מצחיק 2
פורסם
לפני 19 שעות, natco כתב:

והזמנים? אפילו יותר טוב ממה שכתבת.

אני התכוונתי לזמני משלוח "in-house" של המסעדות עצמן באיזור הקרוב אליהן. כבר מזמן לא ראיתי מסעדות, גם כאלה שזמן הנסיעה מהן אלי לצורך העניין הוא 7-10 דקות, שמדבררות זמני משלוח של פחות מ-60 דקות.

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
בתאריך 12.9.2022 בשעה 09:19, פינדר כתב:

בעבודה שלי אין תמריץ לעבור על החוק ולפגוע באנשים אחרים.

אשריך.

תמריץ לעמידה בזמנים למי שעובד בשינוע זו לא המצאה של וולט, גם לא לרמה שזה פוגע בטיחות. ועל זה יעידו נהגי רכב כבד, אוטבוסים ומוניות. (ולא רק בשינוע, לא חסרים עובדי תעשיה שיעידו שזרזרו אותם לעגל פינות בבטיחות כדי לעמוד בזמנים). וזה יכול להיות לחץ חיצוני מהבוס או פנימי שלך כעצמאי להרוויח יותר ולפרנס את המשפחה.

כולנו יודעים טוב להתמרמר על נהג אוטובוס שחתך אותנו ביציאה מתחנה, או כנוסעים שמחכים והוא מדלג על תחנה, ועל נהג מונית שעושה פרסה פתאומית כדי להגיע לנוסע. על אחת כמה וכמה כשמתרחשת תאונה ומתברר שנהג משאית הוביל משקל רב מהמותר, או נהג אוטובוס שעבד יותר מידי שעות.

הבעיה היא עם השילוב של כלי תחבורה שנגיש להמונים מבחינת מחיר ורישוי, ואפס אכיפה שהביאו למסה קריטית של כלים ורוכבים ללא שום חוק, סדר או כבוד הדדי.

גם לפני עידן הכלים החשמליים ידענו לקטר על רוכבי טוסטוסים שחותכים, נוסעים וחונים על מדרכות, נגד הכיוון וכו׳. אלה היו נפוצים יחסית, אבל הכלים החשמליים הביאו לעליה אקספוננציאלית בכמות, יחד עם תרבות של התנהלות מזלזלת ובריונית.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, Be roo כתב:

זו לא המצאה של וולט,

ברור שלא המצאה שלהם. מכיר את זה היטב, כבן לנהג סמיטריילר בדימוס.

אבל השילוב של תמחור לפי משלוח, מודל העסקה של ״עצמאים״ חלטוריסטים ואופניים חשמליים חסרי רישוי וביטוח הופכים אותם לגורם סיכון בולט בכבישים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

וגם אופי הנסיעת הקצרות.

כשכל משלוח לוקח 10 דקות, גילוח דקה מכל אחד זה משמעותי.

מצד שני, בזמנו דומינוס התגאו שהם לא מענישים שליחים על משלוח שהתעכב כדי לא לעודד אותם להסתכן. מאיך שראיתי את שליחי דומינוס נוסעים, הרבה זה לא שינה...

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

...ומצד שני, המשלוחים מדמינוס הפכו לבלתי נסבלים מבחינת עיכובים.

ועכשיו, הם גם גובים כסף נוסף על המשלוח.

יחד עם פיצות בטעם של לחם אחיד, הם בדרך הבטוחה להעלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דומינוס וכל הרשתות האלה זה המוצא האחרון למי שאין לו פיצריה שכונתית ליד הבית. ברוב המקרים המקומות הקטנים לוקחים את הרשתות האלה בכיס הקטן. במיוחד פיצה האט, זה סופגניה חסרת טעם עם קצת רוטב עגבניות דליל וגבינה צהובה בשקל תשעים. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, Be roo כתב:

וגם אופי הנסיעת הקצרות.

כשכל משלוח לוקח 10 דקות, גילוח דקה מכל אחד זה משמעותי.

מצד שני, בזמנו דומינוס התגאו שהם לא מענישים שליחים על משלוח שהתעכב כדי לא לעודד אותם להסתכן. מאיך שראיתי את שליחי דומינוס נוסעים, הרבה זה לא שינה...

שליחים של דומינוס מקבלים שכר מינימום(או 2-3 מעל מינימום) אבל 3 שקל על כל משלוח שהם מוסרים בנפרד. 

נכון 3 שקל למשלוח זה שטיות....אבל אם אתה מהיר אתה תעשה גם 50 משלוחים בכפולה וזה מצטבר.

ובגלל שסופרים לך משלוחים,אם אתה איטי....פשוט לא תקבל משמרות עמוסות. 

ככה שזה לא עשה כלום. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

דומינוס וכל הרשתות האלה זה המוצא האחרון למי שאין לו פיצריה שכונתית ליד הבית. ברוב המקרים המקומות הקטנים לוקחים את הרשתות האלה בכיס הקטן. במיוחד פיצה האט, זה סופגניה חסרת טעם עם קצת רוטב עגבניות דליל וגבינה צהובה בשקל תשעים. 

הכל נכון חוץ מהשקל תשעים.

מול הבית שלי יש פיצה שנאפת בטאבון אבן אמיתי. מעדן אמיתי. 35-40 לפיצה.

פיצה האט עולה לפחות 60 (במבצע) ומקבלים צרבת במקום פיצה.

.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

רק מעדכן שבחמישי האחרון הייתי צריך להדפיס איזה דף דחוף ונגמר לי הדיו. איפה עכשיו בערב אמצא חנות פתוחה?

חושב לעצמי Perhaps - Perhaps | Family guy meme, Peter griffin, Peter griffin meme

ואז נכנס לוולט, מזמין לעצמי דיו ממש בזול, שמגיע אליי תוך 22 דקות. מספר לחברים בהתלהבות (כן בטח אתמול הזמנתי מטאטא ומשחק מחשב לילד).

השלב הבא זה שKSP יהיהו בוולט וזהו. איך הם עוד לא עשו את זה, הם ירוויחו הכי הרבה כסף בעולם (ו-וולט יקרסו). 

אשכרה יש כמעט הכל בוולט. 

בלי קשר לזה, מציין שוב שתי הזמנות אחת שאחותי שיתפה אותי ואחת שלי. 

אחת, נשפכו 2 מנות באריזה שלהן, זיכו על כל הארוחה (למרות שרק 2  מתוך 4 מנות נהרסו) + פיצוי 50 שקלים.

שנייה, איחור של שעה כי המסעדה נתנה את ההזמנה למישהו אחר. נתנו 100 שקלים פיצוי. 

איפה תקבלו שירות כזה ישירות אצל המסעדה? אין סיכוי בעולם. וולט זה הדבר הכי טוב שקרה לשירות במשלוחים במדינת ישראל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...