Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, לירון .ה. כתב:

Buy and drive

מכירה והשכרה

הבחור מנתניה, אז מניח שם.

עור של פיל, יש?

הייתי אומר לך לנסות אבל כמו שכבר אמרו לך זה התגלגלות ממינימום למינימום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני יכול להמליץ לשלב בחיפושי העבודה הנוכחיים והעתידיים שלך מעבר על הביקורות באתר הזה בנוגע למקומות עבודה - https://www.theworker.co.il

אם אני לא טועה גם מחייב לתת ביקורת על מקום עבודה ישן, אז תצרף איזה משהו שאתה יכול לשתף בו.

ממליץ גם לחפש בגוגל ביקורות על הסניף הספציפי שתעבוד בו או כל מקום עבודה אחר. בביקורות אני בודק בקטגורייה "ניקוד נמוך" - אפשר לקרוא בין השורות את האווירה במקום.

לפני 3 דקות, לירון .ה. כתב:

לי??

למה שאנסה

מצטער טעות מתבלבל בין כל האלה שכותבים פה ומתעניינים בעבודה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, עדי-אל כתב:

נשמע כמו אבא שלי:  תלך ללמוד. מקום להיגרר מזבל לזבל תקדם את עצמך. 

אבא שלך צודק. אלא שעל פות"ש לשאול את עצמו מה יכולותיו ומה שאיפותיו. אם שאיפתו היא להיות נהג במשך 45 השנים הקרובות הרי שלימדו נהיגה והשגת רישוי בדרגות יותר גבוהות הגיוני. אם יש שאיפות אחרות חבל לבזבז את הזמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

אבא שלך צודק. אלא שעל פות"ש לשאול את עצמו מה יכולותיו ומה שאיפותיו. אם שאיפתו היא להיות נהג במשך 45 השנים הקרובות הרי שלימדו נהיגה והשגת רישוי בדרגות יותר גבוהות הגיוני. אם יש שאיפות אחרות חבל לבזבז את הזמן.

תראה כרגע השאיפה היא להרוויח מעל המינימום, לעשות רישיון C1 דרגות יותר גבהות לא בטוח שאעשה אולי כן אבל לא בטוח אם כדאי, אני יודע מאדם שעובד איתי שעשה רישיון C והוא לא עובד בזה ואמר לי שכדאי לעשות כי תמיד טוב שיש אופציה לעבוד בזה ומרווחים לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

עבדתי בהשכרת רכב בנתב''ג (משמרות) 3 שנים עד שפוטרתי בעקבות הקורונה.

שכר בסיס היה מינימום, אך שלמו אחוזים גבוהים על משמרות (175 לילה , 200 שבצ ,250 חג)

היו חודשים שעבדתי 250 שעות והגעתי ל12000 ברוטו.

העבודה בתחום הזה נטולת תנאים ורק השכר היחסית גבוהה בעבודה יחסית קלה הופך את העבודה בנתב''ג למשתלמת יחסית.

בשאר הסניפים של החברה המצב משתנה, לדוגמא תגברתי בסניף מסוים הממוקם על גג חניון לא מקורה בלי מקומות ישיבה שרותים או גישה למים קרים, בעניי צריך להיות אדם נטול כישורים מינמליים להסכים לתנאים כאלה בשביל שכר מינימום.

נראה לי שכיום השכר לא מתגמל כמו שהיה בעבר כך שלא הייתי ממליץ לעבוד בתחום הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Liquidator כתב:

תראה כרגע השאיפה היא להרוויח מעל המינימום, לעשות רישיון C1 דרגות יותר גבהות לא בטוח שאעשה אולי כן אבל לא בטוח אם כדאי, אני יודע מאדם שעובד איתי שעשה רישיון C והוא לא עובד בזה ואמר לי שכדאי לעשות כי תמיד טוב שיש אופציה לעבוד בזה ומרווחים לא מעט.

אתה מסתכל על זה לא נכון.

עדיף להרוויח מינימום בעבודה שאתה צובר בה נסיון ויש אופק קידום כלשהו מאשר לעלות טיפה מעל המינימום ולהשאר שם.

מסגר מתחיל יקבל שכר שקרוב למינימום,מעריך באיזור ה7-7.5.

מסגר עם נסיון וידע ירוויח כפול מזה בעוד כמה שנים.

השכר הנמוך הוא מעין "שכר לימוד" והוא קיים כמעט בכל מקצוע גם אם תהיה רופא,רואה חשבון או ביולוג או רתך.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 3

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
בתאריך 8.9.2022 בשעה 12:49, Potato כתב:

אתה מסתכל על זה לא נכון.

עדיף להרוויח מינימום בעבודה שאתה צובר בה נסיון ויש אופק קידום כלשהו מאשר לעלות טיפה מעל המינימום ולהשאר שם.

מסגר מתחיל יקבל שכר שקרוב למינימום,מעריך באיזור ה7-7.5.

מסגר עם נסיון וידע ירוויח כפול מזה בעוד כמה שנים.

השכר הנמוך הוא מעין "שכר לימוד" והוא קיים כמעט בכל מקצוע גם אם תהיה רופא,רואה חשבון או ביולוג או רתך.

תראה לשדרג רישיון ל C1 זה לא כזה הרבה כסף.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 7.9.2022 בשעה 15:14, Liquidator כתב:

אם מישהו עשה מבחנים כאלה אשמח שירחיב על זה.

אני עשיתי, ועשיתי לבד מטעמי, לדעתי בזבוז זמן וכסף, כמעט 1000 שקל נזרק לפח על המבחנים (דרך חברה אולי ישלמו על זה), אתה צריך לפנות לעצמך חצי יום למבחנים, מגיע ב 8 ומסיים בערך ב 14 ,מחכה בחוץ שיקראו לך, פסיכולוג, רופא, פסיכוטכני במחשב כמו בצבא, ואז מבחן פסיכולוגי עם כמה תמונות שצריך לספר עליהם סיפור ארוך כ18 שורות...

לא עברתי, ולא ציינו גם למה נכשלתי, שולחים הודעת SMS מסכנה וזהו, העיקר אכלו 1000 שקל, לדעתי לא עברתי בגלל המבחן עם התמונות באותו זמן כבר נשבר לי.

המלצה שלי אל תהיה נהג אוטובוס, אתה ממש רוצה להיות נהג תלמד על משאית.

את זה אומרים גם רוב הנהגים בקבוצת הפייסבוק הגדולה.

מאחר ואתה כנראה מנתניה ומחפש עבודה בשכר לא גבוה, יש לי הצעה בשבילך אבל זה עבודה פיזית, מצד שני יש תנאים טובים שכנראה לא תמצא עוד הרבה בשוק בשכר נמוך, תפנה בפרטי אם מעניין אותך.

יום טוב!

עריכה אחרונה על ידי yosilogen

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

@Liquidatorתראה, אין לי מושג מאין אתה בא, מה ההשכלה הקודמת שלך ומה היכולות שלך. אבל אתה בן 22 (סליחה אם טעיתי במשהו), וצריך להסתכל לעתיד הרחוק, הרי צפוי שבני דורך יעבדו עד גיל 70-75. אז במקום להתאמץ עכשיו כדי להרוויח עוד 2,000 ₪ בחודש ולהגיע למבוי סתום בתעסוקה, עליך להשקיע כעת מאמץ כדי שבעתיד תעבוד תמורת יותכ משכר המינימום, וגם פי 3 ממנו. אבל זה ידרוש ממך השקעה - או בלימודי תעודה או תואר, או בעבודה שלא תכניס לך הרבה בשנים הקרובות, אבל תקנה לך יכולת עתידית לפרנסה יותר טובה,  או השקעה בבניית עסק (וגם לצורך זה תצטרך ללמוד לא מעט).

שיהיה לך ברור - החברה זקוקה לנהגים, והתפקיד מכבד את בעליו, בין אם מדובר בנהג שינוע ובין אם בנהג של מוביל טנקים. אבל גם אם החלטת שנהיגה היא הייעוד שלך בחיים בחר במסלול שיקדם אותך, כדוגמת נהג אוטובוס או משא כבד או משהו אחר, ואל תתקע בתפקיד בדרגה נמוכה.

ודרך אגב, כרגע רץ שרשור על שליחי וולט. חפש אותו באוף טופיק, ולמרות שמדובר בתעסוקה שונה לחלוטין מנהד תוכל ללמוד ממנו לא מעט.על דרך המחשבה שדרושה לך.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ודרך אגב, כרגע רץ שרשור על שליחי וולט. חפש אותו באוף טופיק, ולמרות שמדובר בתעסוקה שונה לחלוטין מנהד תוכל ללמוד ממנו לא מעט.על דרך המחשבה שדרושה לך.

וגם זאת עבודת dead end שבה אתה בעיקר קורע את עצמך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...