Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 47 דקות, Nemesis כתב:

אבל אתה היצואן, לא הלקוח שלך.

כשהלקום אומר שזה לחו"ל תפקידי כספק לבנות את העסקה נכון.

אם תקנה את הרכב ממישהו מקצועי הוא ידאג לעשות את זה ואם אתה לא מקצועי מה קופת המדינה אשמה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

החקלאים פה מכל מה שראיתי ואני רואה באמת מסכנים.
מסכנים מלא כסף בלי לדעת מה יהיה, מספיק גל קור/מחלה/שר מטורף שפותח יבוא מהיום למחר... כדי שכל ההשקעה שלהם תירד לטמיון.
אחרי הסיכון הכספי האדיר הם עובדים ועובדים קשה כל זה כדי שרשתות המזון והמתווכים יתנו להם גרוש וחצי על הסחורה שלהם וימכרו אותה בפי כמה לצרכנים.

אני באמת מצדיע למי שעוד מגדל משהו במדינה המחורבנת הזו.
תראו מה עשו לענף השום בארץ לא מזמן, פשוט חיסלו אותו, וכל זה כדי שנקבל מוצר נחות ומגעיל שלכו תדעו מה דחפו לו מסין.

במקום לתמוך המדינה מחסלת. יש גידולים שאני אומר בסדר מי צריך את זה בארץ, אבל יש הרבה גידולים אחרים שלדעתי טוב שיהיו בארץ.
ניסיתם לקנות פרי בסופר? כל פרי חוץ מתפוח 30 שקל לקילו... מה נהיה? פעם היית קונה שסק/משמש/נקטרינה בלי לחשוב, היום אם אתה לא בהייטק בקושי תפוח תרשה לעצמך.
למה אנשים לא יכולים לאכול פירות? נראה לי יותר חשוב מלמה הם לא יכולים לקנות קורולה.

לגבי הרכבים אתם יכולים להאשים את היבואנים והמדינה עד מחר, אבל כל עוד אנשים עומדים בתור כדי לקנות טויוטה קורולה ב-170K אז מגיע להם למטומטמים.
יש לא מעט מובילי נוסעים ב30-40K פחות שיעשו עבודה נהדרת ועד לפני 3 שנים היו נחשבים לפאר היצירה, ובואו הם לא מתחרים במרצדס כולה קורולה.
יש אפילו מובילי נוסעים עם איכויות גבוהות מאוד מבחינה עיצובית ובפן המוטורי כמו המאזדה 3 שעולה אלפי שקלים פחות.

מי שמשלם את המחיר הזה זו בעיה שלו ואם אני יבואן טויוטה אני אמשיך לעשוק את עדר המטומטמים שלי בלי לחשוב פעמיים עד שהם יגידו לי מספיק.

מדהים להוציא 170K על מכונית (או להתחייב לבנק לסכום הזה) אפשר, אבל קילו תפוח ב 16 ש"ח - זה בעייתי.
כנ"ל המסעדות מפוצצות, כנ"ל בתי המלון, אז לשבת לארוחת בוקר ב150 ש"ח לזוג (ללא בעיה) בכיף אבל לשלם 18 ש"ח לקילו אבוקדו - קשה

בגדול אני משתדל לקנות ישר מהמגדלים - לפחות אני יודע שהכסף מגיע ישירות למגדל.

פורסם

אתה קונה 2 קילו תפוחים בשבוע ואוטו פעם ב 5 שנים. כשקנייה שבועית עומדת על כ 1000 ש"ח בממוצע אז 10% הפרש זה המון כסף.

מי שאוכל כל שבוע ארוחת בוקר ב 150 שקל קונה את האבוקדו ב 18. אלה שלא קונים זה אלה שאין להם את ה 150 שקל בשבוע לארוחת בוקר בחוץ.

דברים שאני קונה באופן שוטף אני אלחם על המחיר אבל דבר חד פעמי אשקיע הרבה פחות.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, llaavvii כתב:

מדהים להוציא 170K על מכונית (או להתחייב לבנק לסכום הזה) אפשר, אבל קילו תפוח ב 16 ש"ח - זה בעייתי.
כנ"ל המסעדות מפוצצות, כנ"ל בתי המלון, אז לשבת לארוחת בוקר ב150 ש"ח לזוג (ללא בעיה) בכיף אבל לשלם 18 ש"ח לקילו אבוקדו - קשה

בגדול אני משתדל לקנות ישר מהמגדלים - לפחות אני יודע שהכסף מגיע ישירות למגדל.

ענה לך "נהג לילה".
בנוסף אתה לא חייב לקנות קורולה חדשה, יש אלטרנטיבות...
בנוסף אתה צריך להשוות את התייקרויות.
קורולה עלתה 130K לפני 10 שנים פחות או יותר, כמה עלה קילו תפוחים? כמה עלה קילו שסק?
פירות היום הם מוצר לעשירים בלבד.
אתה לא עשיר ובא לך פרי? קנה "סופר דרינק" בטעם ענבים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 8 שעות, Nemesis כתב:

בכלל לא בטוח שנתין זר יכול להזדכות על כל המיסים ששולמו על ידי צד ג' (המוכר) ביבוא רכב.

לא צריך להיות מומחה גדול כדי לטעון טענה לוגית פשוטה.

אתה יכול להזדכות רק על המס המקומי אותו היית משלם אילו הרכב היה נשאר בארץ הקניה.

ניסיתי בעבר לרכוש בגרמניה רכב מסוכנות בברלין, המס עליו הייתי אמור להזדכות הוא המס המקומי בלבד.

ערך ה cifשל הרכב כלל אחר כך את ההובלה היבשתית והימית כולל הביטוחים בשער נמל אשדוד. בלשון המעטה, לא היה הכי כלכלי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בדיוק. הובלות הן חלק מהמחיר עליו תשלם מס. שאר המיסים יורדים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה הוא רוצה להגיד בזה? מעבר לבכי הרגיל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כי אין תוכן אמיתי. אין הנחות - רע. יש הנחות - רע + שמחה לאיד. חוץ מלהגיד שכולם חארות הוא לא אומר כלום.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הוא לא חבר שלי, ומעולם לא תקשרנו בדרך כלשהי..

תומר אחד הכתבים שאומר את האמת בלי צנזורה וללא פחד.

טוב מאוד שהוא מראה לקוראים מה קורה במגרשים כדי שיקבלו שכל ויפסיקו לקנות.

ענף הרכב הפך בשנתיים האחרונות לצרכנות מטרידה במיוחד - מוכרים פרטיים וסוחרים הפכו לפלספנים - סיפורים ותיאוריות היצע וביקוש לצד מחירים הזויים ולא מוצדקים.

אוי ואבוי אם מייקרים את החלב בשני שקלים, או שחלילה הבנק גובה עוד עמלה בסך שקל שישים.. ליבואני ומגרשי הרכב זה מותר.. עם ישראל הפראייר יקנה כל דבר וידרבן אותם להעלות את המחירים עוד ועוד.

מקווה שב 2024 הציבור יקבל שכל ויפסיק לקנות רכבים. ממש מקווה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מהות ההיצע והביקוש. קונים כשיש כסף, לא קונים כשאין. זכותו לצווח, תועלת אין בזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא רואה אותו צווח, אלא מספק מידע לקוראים כמו כל עיתונאי אחר. אולי לך זה לא מביא תועלת בגלל הכרת התחום, אבל לאחרים שמבינים פחות ממך כנראה שמביא תועלת.

• אהבתי 1
פורסם

יש גם פרמטר נוסף, שקשור לחלק גדול מאוד מקוני המכוניות החדשות בישראל, אבל לא רק להם:

העלאות הריבית.

במהלך השנה האחרונה היתה סדרת עליות ריבית שמעותית מאוד בכל העולם כולל ישראל, וכעת כדי לקחת הלוואה לא מספיק רק לעמוד בקריטריונים של הבנקים ושאר גופי המימון ולשלם ריבית צנועה מאוד, עכשיו הריבית היא גורם מייקר משמעותי מאוד.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...