Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רכב יותר משנה ומעולם לא השתמשתי ברדיו, אבסורד בעיניי שצריך לשלם על זה שקל, לא מעוניין להשתמש ברדיו, האם אני יכול להסיר אותו מהרכב ולהימנע מהתשלום המיותר הזה?

עריכה אחרונה על ידי icc
פורסם

לצערי לא

• מבאס 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא, גם אם תסיר עדיין תשלם אגרת רדיו.

בשנות ה 60 או ה 70 באמת רק מי שהיה לו רדיו ברכב שילם אגרה. 

כמובן הישראלים החוכמולוגים היו מוציאים את הרדיו לפני טסט בשביל לא לשלם.

אז שינו את החוק, כולם משלמים וזהו.

וזה עד היום ככה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

והקטע שאת בת הזוג, אגרת הטלוויזיה, ביטלו לפני כ-7 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

לא, גם אם תסיר עדיין תשלם אגרת רדיו.

בשנות ה 60 או ה 70 באמת רק מי שהיה לו רדיו ברכב שילם אגרה. 

כמובן הישראלים החוכמולוגים היו מוציאים את הרדיו לפני טסט בשביל לא לשלם.

אז שינו את החוק, כולם משלמים וזהו.

וזה עד היום ככה.

אפילו אופנועים שילמו אגרת רדיו.
וזה הגיע בזמנו לבג״ץ (לגבי מכוניות), ולא עזר.

פורסם
בתאריך 30.8.2022 בשעה 15:15, icc כתב:

יש לי רכב יותר משנה ומעולם לא השתמשתי ברדיו, אבסורד בעיניי שצריך לשלם על זה שקל, לא מעוניין להשתמש ברדיו, האם אני יכול להסיר אותו מהרכב ולהימנע מהתשלום המיותר הזה?

חלק אינטגרלי מתשלום הטסט

תתחיל לראות "כאן 11" לפחות תרגיש שאתה מקבל תמורה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 30.8.2022 בשעה 15:15, icc כתב:

כדרך אגב, מה תכננת להסיר?

את כל המערכת מולטימדיה, כולל הרמקולים והכל?

שהרי היום אפשר לשמוע רדיו גם מהמרשתת.

כך שבכל מקרה השאלה שלך לא רלוונטית.

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

והקטע שאת בת הזוג, אגרת הטלוויזיה, ביטלו לפני כ-7 שנים.

אגרת הטלויזיה נגבתה על ידי מחלקת הגוויה (טעות מכוונת) של רשות השידור, באופן לא יעיל ובאחוזי הצלחה נמוכים.

אגרת הרדיו נגבת ב-100% וביעילות מירבית. אין סיכוי שתבוטל.

:turn-l:
פורסם
לפני 5 דקות, ידני כתב:

כן אבל איך זה קשור לרכב  

שייגבו מכל האזרחים ?

אין היום רכב שנמכר בלי רדיו. כנראה שזה השיקול.

אזרח ללא רכב יש סיכוי שיהיה נטול סמארטפון, טלוויזיה, רדיו ומחשב.

מצד שני לא ברור על סמך מה גובים את זה מבעלי אופנועים.

במחשבה שניה אזרח רגיל יכול שלא לשלם מס הכנסה, בריאות וביטוח לאומי (אם הוא חי מקצבה).

בעל רכב תמיד ישלם מס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 44 דקות, vadim6385 כתב:

מצד שני לא ברור על סמך מה גובים את זה מבעלי אופנועים.

אגרת רישוי שנתית לאופנוע עד 150 סמ"ק היא משהו כמו 160 שקל, שזה בערך הסכום שגובים מבעלי מכוניות כאגרת רדיו.

לכן אני חושב שבעלי אופנועים לא משלמים אגרת רדיו.

• אהבתי 2

פורסם

זה לא חדש לי, אבל זה ממש מקומם.

יש לי 3 מכוניות, למה אני צריך לשלם 3 אגרות רדיו? אני יכול להאזין רק באחת בזמן מסויים.

חוץ מזה אני לא מאזין לרדיו לעולם לא ברכב ולא בבית או במשרד. גם אם היו משלמים לי אגרת האזנה לא הייתי מאזין לקישקוש הזה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

משימה למרב מיכאלי בזמן הקצר שנותר לה להוריד את האגרה המטופשת הזו כמו שראיתי עכשו שחידוש רשיון הנהיגה הוא עד גיל 70 שנהיה בריאים

פורסם
לפני 35 דקות, amosbmw כתב:

יש לי 3 מכוניות, למה אני צריך לשלם 3 אגרות רדיו? אני יכול להאזין רק באחת בזמן מסויים

זה כמו ספוטיפיי - על אותו מנוי אפשר להאזין רק ממקום אחד בו זמנית.

בטח ספוטיפיי לקחו את הרעיון מרשות השידור, רק שרשות השידור שכללו את זה עוד יותר - תשלם גם אם אתה לא רוצה.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

זה לא חדש לי, אבל זה ממש מקומם.

יש לי 3 מכוניות, למה אני צריך לשלם 3 אגרות רדיו? אני יכול להאזין רק באחת בזמן מסויים.

חוץ מזה אני לא מאזין לרדיו לעולם לא ברכב ולא בבית או במשרד. גם אם היו משלמים לי אגרת האזנה לא הייתי מאזין לקישקוש הזה.

ישראל הוקמה כמדינה סוציאליסטית בה גורמים אינטרסנטים משכו בחוטים ודאגו לאכוף על האזרחים אגרות שונות ומשונות שאפשרו את קיומם של מנגנונים בהם הבינוניות והנפוטיזם היו הסטנדרט. אגרת הרדיו היא שארית מאותה תקופה. כיוון שמדובר בסכום קטן יחסית ובקבוצת כח חזקה קשה לראות איך זה יעלם. 

• אהבתי 2

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...