Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 1.8 110 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הייתי מעוניין לרכוש אחת כזאת שנת 95. גרסת האצ'בק עם מנוע 1.8 סמ"ק שע"פ נתוני יצרן יש לה הספק מירבי של 110/5500 (סל"ד/קמ"ש) ומומנט מירבי 15.6/2750 שזה בכלל לא רע הייתי אומר.

מה דעתכם? למישהו שיש נסיון עם רנו כזאת מה אתם יכולים להגיד?

שווה?

לא שווה? למה לא שווה?

הן יחסית זולות ולא נראה לי שהיא תזלול לי דלק באופן מיוחד.

תודה רבה מראש, זה נורא חשוב לי!!

E46 330CI

פורסם

לאבא שלי הייתה רנו 19 1.8 חדשה שנקנתה בשנת 94. במודל ההוא למנוע היו רק 90 או 95 כ"ס והרכב (גיר ידני) היה מהיר מאוד.

לי אז עוד לא היה רישיון. אבל לאבא שלי ואחי הרכב זכור לטובה בתור רכב נעים מאוד לנהיגה. הרכב היה אצלנו שנתיים וקצת ועבר משהו כמו 150 אלף ק"מ ללא שום בעיות.

לפני ארבע שנים בערך לאבא שלי הייתה 19 1.8 אוטומטית לאיזה חודש-חודשיים בתור רכב חליפי. לרכב כבר היו בסביבות ה200 ק"מ. הוא נסע טוב. אבל מבפנים הוא התחיל להתפרק ולקרקש.

בקשר לצריכת דלק, אני לא זוכר מספרים מדוייקים, אבל לא היה לנו אף פעם רנו שצרכה הרבה דלק, והרכב נסע בעיקר בינעירוני.

אין ספק שהרכב הוא תמורה מעולה לכסף. מהיר, נוח ומרווח. לגבי איך הוא שרד את חייו עד כה, זה רק אתה תוכל לדעת כשתראה את הרכב. ואיך ישרוד את העתיד? אני מניח שאם עכשיו הוא במצב טוב, ותתן לו טיפול הולם הוא יתן איזה שנתים-שלוש בשקט.

פורסם

תודה עומר (:

מישהו עוד יכול להגיב?

נ.ב

קיימת גם גרסת מנוע שבאה עם 16 שסתומים והיא לא נמכרה בארץ. (קיים מספר מצומצם של קבריולטים ביבוא אישי ויש להם את המנוע הנ"ל)

היא באה עם 137 כ"ס.

מישהו יודע אם קיים דגם של רנו קליאו עם מנוע כזה שיהיה אפשר להעביר ל19 והאם הוא ישב בו או שזה בלתי אפשרי?

תודה

E46 330CI

פורסם

מצטער שאני מקפיץ, אני לא יודע איך נהוג פה בפורום אם אפשר או שלא לעשות זאת.

הנושא הנ"ל חשוב לי מאוד לכן אני רוצה להיות בטוח שכל מי שיכל לעזור לי אכן קרא את השרשור שלי.

תודה והמשך ערב נעים.

E46 330CI

פורסם

ישנו חבר פורום בשם יאיר שבבעלותו רכב כזה - והוא יוכל לספר לך המון פרטים על האוטו.

משמועות בלבד - שכן מעולם לא נהגתי ברכב הזה [אבל שמעתי דיעות של אנשים שנהגו בו] הוא אמור להיות זריז למדי, ובעל אמינות ראויה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לי הייתה רנו 19 1.7 שנת 91 רכב נוח מאוד מהיר שותה דלק ופול תקלות!

ברחתי ממנה כל עוד נשאר כסף בארנק!

אבל זה מניסיון על הרכב הספציפי

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

לא אחי.. אני מדבר על הדגמים של PHESE 2 האלה שיוצרו מ93 ועד 96 עם הפנסים המעוגלים.

שם הדגמים יותר מוצלחים מבחינת דלק ותקלות.

E46 330CI

פורסם

מנסיון עם שתי רנו 19 במשפחה הקרובה -

מכונית נוחה, נעימה ואמינה

מבחינת נתונים יבשים היא לא מהירה מ- 0 ל- 100, כי בטורים גבוהים למנוע אין אויר, אבל בנסיעה רגילה ובסל"ד נמוך ובינוני המכונית חזקה מאד יחסית למשפחתית בשנים האלה.

שלחתי לך עוד מידע בהודעה פרטית.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...