Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שעבר צביעה כללית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי הצעה לקנות רכב שעבר צביעה מלאה כולל הגג , הרכב שנתון 2016 , הבעלים טוען שלא עבר תאונה והרכב עבר צבע בגלל שריטות וקילופים , ואין לו תיעוד שלפני צביעה האם שווה לקחת את הרכב לבדיקה ובמידה והשילדה נקייה והרכב תקין לקנות או להימנע מקנייה מרכב כזה ואפילו לא לקחת לבדיקה ? מן הסתם הוא מוכר במחיר קצת יותר טוב בגלל הצבע , תודה.

פורסם

לדעתי בכפוף לבדיקה (קח ממנו התחייבות לפני הבדיקה שלא היו תאונות משמעותיות ברכב) אין שום מניעה
את הרכב של הבן שלי צבענו לפני שנתיים וחצי, הצבע כבר היה דהוי כולו עם לא מעט שריטות - הלך לצבע כללי...והרכב בונבון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, llaavvii כתב:

לדעתי בכפוף לבדיקה (קח ממנו התחייבות לפני הבדיקה שלא היו תאונות משמעותיות ברכב) אין שום מניעה
את הרכב של הבן שלי צבענו לפני שנתיים וחצי, הצבע כבר היה דהוי כולו עם לא מעט שריטות - הלך לצבע כללי...והרכב בונבון.

תודה על התגובה .. אז אתה אומר במידה והכול תקין בבדיקה אין סיבה שלא לקנות את הרכב גם אם הוא עבר צביעה מלאה כן ? 

פורסם

בדיקת שלדה והוצאת דו"ח סליקה.

במידה ונקי אין בעיה.

רק קח בחשבון שצבע שנצבע אף פעם לא יהיה איכותי כמו צביעה במפעל

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

כל עוד לא מדובר ברכב נדיר, הייתי ממשיך הלאה. 

הרכב לא ממש ישן, לא חושב שיש סיבה לחשוב שהצבע דהה תוך 7 שנים (מתוכם הרכב היה 3 שנים תחת אחריות יצרן). 

שריטות? אני מבין, נושא כאוב ונפוץ. 

צביעת גג? לא נשמע הגיוני. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ג'אז 2008 אדומה - היית צריך לראות איך כל הצבע דהה והתקלף (כולל הגג)
בגדול הרכב לא עבר החלפת חלקי מרכב - סתם עמד בשמש שנים רבות.
טויוטה ספייס וורסו הקודם שלנו שנת 2011 צבע סגול חצילך מטאלי, רוב הרכב היה עם צבע שרוף מאוד (שקלנו צבע כללי)
בהחלט השמש הישראלית רכזרית לצבע המכונית.

פורסם

תבקש קודם דוח סליקה, אולי תגלה הפתעה.

מעבר לזה, הייתי מחפש הלאה, אם הצביעה לא איכותית הצבע יתחיל לדהות ולהתקלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תדע לך שכל חברות הליסינג עושות צביעה כללית (לרב ללא גג) לרכבים שלהם ללא קשר לתאונות ואני לא רואה בזה דבר פסול. 

אישית אני מחזיק רכבים 6-7 שנים כך שאני מעדיף רכב עם צבע נקי ומתוקתק מאשר טמבונים משופשפים ודלתות עם מעיכות קטנות פה ושם. כמובן בתנאי שאין רקע של תאונות ופגיעות מרכב רציניות.

פורסם

לפני כמה זמן הוא צבע? אם הוא צבע רק בכדי למכור, אז סיכוי סביר שאיכות הצביעה נמוכה ואת זה רואים בקלות על הרכב (וגם באמצעות מדידת עובי הצבע במקומות שונים).

פורסם
לפני 6 שעות, seat2005 כתב:

תדע לך שכל חברות הליסינג עושות צביעה כללית (לרב ללא גג) לרכבים שלהם ללא קשר לתאונות ואני לא רואה בזה דבר פסול. 

אישית אני מחזיק רכבים 6-7 שנים כך שאני מעדיף רכב עם צבע נקי ומתוקתק מאשר טמבונים משופשפים ודלתות עם מעיכות קטנות פה ושם. כמובן בתנאי שאין רקע של תאונות ופגיעות מרכב רציניות.

הן עושות את זה בצורה הכי חאפרית שאפשר ואז אתה מקבל רכב עם פח מלא גלים ופגיעות שכיסו בשכבת צבע זול ולא אחיד.

הצבע מתפורר במפגש הראשון עם דלת של רכב אחר או עגלת סופר, בפגושים התיקונים מתפוצצים ונראים זוועה אחרי זמן קצר.

אני אעדיף רכב עם כמה שפשופים אותנטיים וצבע מקורי ולא את הצבע הכללי של חברות הליסינג.

• אהבתי 1
פורסם

זה נכון, אבל אין קשר בין זה לצבע כללי לרכב,
אם יש נתוני הסטוריה ביטוחית ובדיקה שמראה שלרכב לא היו פגיעות משמעותיות והחלפת חלקי מרכב מה הבעיה בצבע כללי?

להיפך אם זה בוצע כראוי אתה מקבל רכב "רענן". 

פורסם

הבעיה שאתה לא יודע את איכות העבודה לעומת צביעה במפעל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, seat2005 כתב:

זה בפירוש לא נכון , חברות הליסינג מבצעות "השבחה" הווה אומר תיקון פגיעות קטנות בצורה מחפירה כדי לשוות לרכב מראה חיצוני טוב, מעבר לזאת רמת התיקונים היא פשוט נמוכה עד מחפירה ועדיף לקחת רכב לפני "ההשבחה " המדוברת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הרבה פעמים העבודה גרועה, אך בכל זאת יצא לי כמה פעמים ליפול על צביעות טובות ולא חאפריות שנתנו תחושה של רכב נקי וחדש.

כמובן שפותח השרשור יצטרך לראות במו עיניו ולהחליט אם זה מספיק טוב בשבילו. 

• תוכן חדש...