Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה דור 5(15-19) כן לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

במסע חיפושי אחר מחליפה לקורולה המזדקנת של אשתי,נתקלתי בקורסה משנתונים 15-19 במחירים סבירים ביחס למתחרות,כנראה בגלל שהיא פחות נפוצה ונחשקת.

הבנתי שיש שני גירים בשנים האלו(אוטומט) אחד רובוטי ואחד פלנטרי,אני מתמקד בפלנטרי.

האם לרכב יש מחלות מיוחדות? דברים שצריך לבדוק לפני שרוכשים? עלויות אחזקה חריגות?

אני מחפש רכב פשוט ואמין,בדגש על אמין,עם צריכת דלק סבירה.

הקורולה עם 250K ולא נתקעה פעם אחת,ואני רוצה שזה ימשיך גם ברכב המחליף.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הקורסות עם הצורה הקודמת אלו עד שנת 2018 כמדומני, מ 2019 כבר הדגם החדש שנמכר היום.

הגיר מסוג 6T40 לא גיר מלבלב כמו שכתבו פה, יש אותו במאליבו 2009 אצל אבא, עבר שיפוץ אחרי שחלק מהקלאצ'ים שם מתו באיזור ה 100K.

מחלות - מכלול הקירור. כלומר מיכל עיבוי ומערכת הקירור והצינורות כיוון שהכל שם פלסטיק קשיח הוא נוטה להשבר / להסדק באיזורים מסוימים ואחרי 4-5 שנים ובערך בין 50-70 אלף קמ.

במיוחד באיזור משאבת מים / פלאנץ' / צינור מעבר מים ממיכל עיבוי.

בד"כ התקלות אצל אנשים שמוהלים את נוזל הקירור במים או בנוזל אחר שהוא לא DEXCOOL.

במידה ומקדימים תרופה לכל אלה - תמנע מתקלות, אבל זה אומר שצריך לבדוק ולתחזק.

כמובן יש את תופעת ה LSPI במידה ומדובר בדגם טורבו 1.4.

צריכת דלק שלה לא להיט בכללי.

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...