Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון פיגו 208 שנת 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אופטופיק גמור לנושא הרעשים וזה אכן לא קשור, מתנצל לפני כולם. (לא יקרה שוב. מבטיח 🙏)

לגבי המנוע, לאור הקילומטרז הנמוך, הייתי ממליץ בחום להתעדכן לגבי בעיית רצועת הטיימינג המתפוררת.

לגבי הרעשים, אני חושב שזה קצת קשה לאבחן רעשים מאזור הבולמים דרך המסך ואולי כדאי לקבל חווד נוספת ממוסך מתמחה.

וזה לאור זאת שזה בכלל האבחון של המוסך לפי מה שאני מבין.

איזה רעשים אתה שומע ? מתי ? מה הפעולה שגורמת לרעש להופיע ?

(ולא שזה יעזור יותר מדי)

ושוב - מתנצל על האופטופיק.

פורסם
לפני 4 שעות, Lior_Django כתב:

זה אופטופיק גמור לנושא הרעשים וזה אכן לא קשור, מתנצל לפני כולם. (לא יקרה שוב. מבטיח 🙏)

לגבי המנוע, לאור הקילומטרז הנמוך, הייתי ממליץ בחום להתעדכן לגבי בעיית רצועת הטיימינג המתפוררת.

לגבי הרעשים, אני חושב שזה קצת קשה לאבחן רעשים מאזור הבולמים דרך המסך ואולי כדאי לקבל חווד נוספת ממוסך מתמחה.

(ולא שזה יעזור יותר מדי)

תודה על המענה

לא לגמרי הבנתי מה הכוונה שלך לגבי רצועת טיימינג, לא ידוע לי שיש איתה בעייה

לגבי הרעש זה מאוד קשה לתאר במילים אני שומע כביכול מצד שמאל שמשהו קופץ אבל אין לי הסבר  טוב יותר...

לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

לא יודע אם זה הגורם, אני שאלתי לגבי סיגנון הנהיגה שלך בהתאם לתנאי הדרך.

אם הסגנון שלך הוא " להתרסק" לתוך בורות במהירות, או לעלות על במפרים שאתה לוחץ על הברקס(הבולם סגור ופחות משכך בגלל העברת משקל קדימה), זה יכול לתרום להרס בולמים ושאר המכלולים. כי רכב עם 36 אלף לא אמור להחליף בולמים כבר

יכול להיות שסגנון הנסיעה שלי לא הכי עדין

אבל אני כן מאט לקראת בורות שא ני מבחין בהם אם זה אפשרי לגבי במפרים אני מאט לפני באמצעות לחיצה על הבלמים ואז עולה עליהם,

אני כמובן לא נוסע בשיא המהירות על הבמפר...

יכול להיות שסגנון הנסיעה שלי לא הכי עדין

אבל אני כן מאט לקראת בורות שא ני מבחין בהם אם זה אפשרי לגבי במפרים אני מאט לפני באמצעות לחיצה על הבלמים ואז עולה עליהם,

אני כמובן לא נוסע בשיא המהירות על הבמפר...

.

פורסם

לגבי רצועה, הייתה בעיה של התפוררות הרצועה וגרימת נזק במקרים מסוימים.

לכן יש המלצה על החלפתה כול 4 שנים או 60 אלך ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שנסע בעיקר בעיר יסבול יותר מבעיית התזמון, לכן, אכן כדאי לשקול בחיוב החלפת רצועה מבעוד מועד.

שקול בחיוב לבצע את התיקונים ופעולות האחזקה במוסך שאינו מורשה (אך מכיר את הדגם).

חיסכון כספי מובטח.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

לגבי רצועה, הייתה בעיה של התפוררות הרצועה וגרימת נזק במקרים מסוימים.

לכן יש המלצה על החלפתה כול 4 שנים או 60 אלך ק"מ.

שלום

אבל האם זה חלק מרשימת  הטיפולים נמומלצת או משהו מעבר?

זה יכול לגרום לרעש?

פורסם

החלפת טיימינג זה חלק משגרת הטיפולים, אבל הבעיה שלא בטוח שהרצועה תשרוד עד החלפה כול 6 שנים או 105 אלף לפי הוראות יצרן.

רצועה מתפוררת יכולה לגרום לסתימה במשאבת השמן ולהרעבת שמן, התוצאה צריכת שמן מוגברת ובמקרים מסוימים יש צורך בהחלפת מנוע.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנאדם נכנס לקבל חוות דעת על כאב ברגל ומקבל דיווח שבקרוב הוא יקבל סרטן ריאות

היופי של הפורום הזה היה לקבל תשובות מעולות והרבה ידע שקשורות לבעיה והיופי הזה מתחיל להיעלם. חצי מהדיון הפך לטיפים בנושא הרצועה.

לדעתי מנהל צריך להעיף את כל ההודעות האלה(כולל שלי) ולשמור את הדיון רלוונטי.

פורסם

אני חושב אחרת, אם בעל רכב פתח פה נושא, כדאי להכיר לו את עניין הרצועה, שכן זה קשור לרכב שלו גם, והוא לא מודע לבעיה.

שלא יחזור לפה בעתיד בפוסט " צריכת שמן גבוהה" או "התפוררה הרצועה".

הטיפים הללו יכולים לחסוך הרבה כאב ראש.

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 3.8.2022 בשעה 01:22, Lior_Django כתב:

(ולא שזה יעזור יותר מדי)

הי

הגעתי היום לעוד מוסך מורשה

הם ביצעו נסיעה של כמה דקות עם הרכב אך לא הרימו אותו

לדעתם צריך להחליף בולמי זעזועים פלוס  תושבות

כמובן שגם כאן יהיו פערים...

האם ניתן להסתפק בטיפול הזה?

בתאריך 2.8.2022 בשעה 13:57, Moshe c כתב:

1. 36,000 ק"מ נשמע על פניו לא סביר שהחלקים האלו דורשים החלפה אבל הכל יכול להיות. שווה לגשת למוסך אחר שיחווה דעתו אם יש צורך בכל ההחלפות . חלקן או שהבעיה ממקור אחר. 

2. ההצעה סבירה למורשה יבואן למרות שיכול ואם תפנה למורשי יבואן אחרים תוכל להוזיל את העלות.

3. אין בעיה להשתמש בחלפים לא מקוריים אולם איכותיים ברמת MONROE או KYB.

4. לא רצוי להשתמש בחלקים משומשים.

5. מוסך מורשה אבל לא מורשה יבואן יעלה פחות תלוי במוסך הספציפי. הדרך להוזלה המשמעותית ביותר היא לרכוש את החלקים בעצמך ולגשת איתם למוסך מומלץ להתקנה. תוכל לקבל מספר הצעות מחיר דרך החנויות המומלצות באתר. החלקים עצמם יעלו לך פחות ממחצית מהעלות הרשומה בהצעה שצירפת. 

6. קשה לענות כי לא ברור מה הבעיה ועד כמה היא חמורה. לא כדאי לדחות טיפולים שאינם שוטפים ברכב מטעמי בטיחות 

הי

פורסם (נערך)

אם שני מוסכים נתנו את אותה האבחנה הייתי סומך עליה.

בסיטואציה שלך,אם עד עכשיו טיפלו ברכב רק במוסכי יבואן, אז הייתי עושה את העבודה במוסך יבואן.

(בגלל עניין האופטופיק שעלה כאן.)

תחכה לעוד דעות.

נ.ב

ראה פרטי (אני לא רוצה לעשות עוד אופטופיק פה)

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 16 דקות, hayimbr כתב:

הי

הי

נשמע לי חובבני להחליט שצריך להחליף תושבות מבלי לראות את מצבן בעין. הייתי עושה יום כיף בתײא ומשלב אותו עם קפיצה למוסך גבע, מה גם שעדיין קשה לי להאמין, למרות שזה יכול להיות, שהבולמים דורשים החלפה לאחר נסיעה כה מועטה. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...