Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר מי יודע? פרטים בדבר אמינות, בעיות אופיניות, שמירת ערך, טיפולים, נוחות וכו אני מעוניין לבחור בין הפאסט, וולוו S-40 או סובארו, כאשר לכל אחת ביתרונות שלה, מי שמכיר מנסיון אישי את המתמודדות אשמח לשמוע תגובה, כמובן שמדובר במנועי בנזין נפח 1800-2000 תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפאסאט עגלתית למדי במנועי 1.8 ו 2.0. היא טובה במנועים המוגדשים הTDI, ו1.8T.

לגבי הS40 תריץ חיפוש היו כמה שהתלננו על בעיות אמינות וטיפולים מאוד יקרים בוולוו, למרות שיש פה בעל וולוו נוסף (שבקושי כותב כבר, ינון) שהיה מאוד מרוצה מהT4 שלו, וגם מחירי הטיפולים שלו היו סבירים, אך מצד שני הוא בקושי נוסע. אני הייתי מוותר עליה, לא נראה שהיא מתאימה לדרישות שלך.

מבין האופציות שהזכרת נראה שהB4 תתאים לרוב הסעיפים שלך (אני משער שלה התכוונת כאשר רשמת סובארו) אך היא נופלת מהפאסאט בנוחות, ובעיקר בעיצוב פנים מיושן במיוחד. מעבר לזה, הB4 היא אופציה טובה.

אופציות נוספות שווה לשקול - מונדיאו.

תריץ חיפוש קצת לגבי הפאסאט, היו עליה הרבה מאוד דיונים.

גיא

• תוכן חדש...