Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש רב קו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרקתי את הרב קו שלי בטלפון, והיה רשום שהוא יפוג עוד חודש והציעו לי להאריך, אז הארכתי את התוקף ועכשיו הוא עד ינואר הקרוב.

האם מישהו יודע האם אפשר להאריך אותו ככה עד אין קץ, כל פעם לחצי שנה, או שאני אצטרך להוציא חדש? כי הוא ל-8 שנים לפי מה שהבנתי.

באתר שלהם לא בדיוק רשום כמה אפשר להאריך אותו. אבל יש אפשרות להזמין חדש בדואר ללא הגעה לתחנת שירות.

נ.ב. אני נוסע באוטובוס לעיתים רחוקות מאוד ורק בגלל שתכננתי ליסוע באוטובוס גיליתי שהוא עומד לפוג.

רשום גם שברגע שהוא פג אי אפשר לחדש אחרי שהוא פג חודשיים, אז צריך לשים תזכורת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שתי אפשרויות:

1. גש לתחנת שירות וחדש את הכרטיס, כיוון שיש לך חצי שנה יש לך מספיק זמן.

2. עבור להשתמש באחת האפליקציות הייעודיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שתי אפשרויות:

1. גש לתחנת שירות וחדש את הכרטיס, כיוון שיש לך חצי שנה יש לך מספיק זמן.

2. עבור להשתמש באחת האפליקציות הייעודיות.

מחזק את הדעה לגבי אפליקציות.

היתרון באפליקציות הן שלא צריך לטעון מראש את הכרטיס והאפליקציה תמיד תיתן את ההנחה המקסימליות לפרופיל.

שנית, אפשר להעביר את הנתונים לפלאפון אחר.

החיסרון הוא שבזמן נסיעה בתחבורה ציבורית, הנייד צריך להיות עם סוללה טעונה אחרת לא יהיה לך מה להציג לביקורת כשתבוא.

פורסם

התעריפים אמורים להתאחד ברפורמה האמורה להכנס לתוקף בעוד שבועיים, זו שגרמה למריבה בין הח"כ לשרה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, car_me כתב:

סרקתי את הרב קו שלי בטלפון, והיה רשום שהוא יפוג עוד חודש והציעו לי להאריך, אז הארכתי את התוקף ועכשיו הוא עד ינואר הקרוב.

האם מישהו יודע האם אפשר להאריך אותו ככה עד אין קץ, כל פעם לחצי שנה, או שאני אצטרך להוציא חדש? כי הוא ל-8 שנים לפי מה שהבנתי.

אני עם הרב קו הראשון שלי (כבר 12 שנה). הארכתי אותו לפני שנתיים באחד מעמדות השירות ל10 (או 8 ) שנים, יש בכל תחנה מרכזית 

לא שמעתי על הצורך להאריך את התוקף פעם בחצי שנה

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אפרופו, שווה להטעין את הרב קו במקסימום הניתן (נדמה לי 900 ש"ח) למי שיש פרופיל מבוגר רגיל. ככה הוא חוסך לפני כניסת הגזרה החדשה לתוקף.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

שווה אם אתה משתמש כמות  משמעותית ב"ערך צבור" - אם תטען 1000 ש"ח יעמדו לרשותך 1250 ש"ח. אם אתה צפוי להשתמש בו תוך מספר שבועות או חודשים זה הגיוני. לאדם כמוני, שמשלם ברב קו משהו בין 50-100 ש"ח בשנה (ומאז הקורונה סה"כ 24 ש"ח בשנתיים וחצי) זה רק לתת הלוואה לאגד ואחיותיה.

פורסם (נערך)

כל עניין הארכת התוקף הוא מגוחך. לי השתמע שצריך כל חצי שנה (אחרי שפג התוקף הראשוני הארוך).

למה זה עוזר, חוץ מלבזבז אנרגיה על לקחת פיזית כרטיס חדש ממקום כלשהו + יצירת זבל פלסטיק + לשלם עוד 5-10 ש"ח על כרטיס חדש?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם (נערך)
לפני כשעה, elera כתב:

לי השתמע שצריך כל חצי שנה (אחרי שפג התוקף הראשוני הארוך).

ממש לא! לא יודע מאיפה לקחת את זה. אתה משתמש בתחב"צ או ברכב?

לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

אני עם הרב קו הראשון שלי (כבר 12 שנה). הארכתי אותו לפני שנתיים באחד מעמדות השירות ל10 (או 8 ) שנים, יש בכל תחנה מרכזית 

לא שמעתי על הצורך להאריך את התוקף פעם בחצי שנה

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 6 שעות, elera כתב:

כל עניין הארכת התוקף הוא מגוחך. לי השתמע שצריך כל חצי שנה (אחרי שפג התוקף הראשוני הארוך).

למה זה עוזר, חוץ מלבזבז אנרגיה על לקחת פיזית כרטיס חדש ממקום כלשהו + יצירת זבל פלסטיק + לשלם עוד 5-10 ש"ח על כרטיס חדש?

בשנים קודמות היתה הצדקה טכנית, כי הטכנולוגיה של הכרטיס שונתה. איני יודע מה המצב כעת. מכל מקום, ההצדקה העיקרית לשימוש ברב קו היום היא המצאות אוכלוסיות חסרות סמארטפון.

פורסם

רק אצלי הכרטיסים האלה נשחקים כמו כל כרטיס אשראי, לרמה שלא ניתן להשתמש בו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

משום מה עכשיו בדקתי באתר של רב רק אונליין וראיתי שענו על השאלה הזאת, אני כמעט בטוח שבזמן ששאלתי זה לא היה שם 😅

image.thumb.png.03420905eaecb5d99ce75d1bf1e1bd0e.png

image.png.cc3a79528e640201c03d5c6fdeef5388.png

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 13 שעות, sperial כתב:

לאדם כמוני, שמשלם ברב קו משהו בין 50-100 ש"ח בשנה (ומאז הקורונה סה"כ 24 ש"ח בשנתיים וחצי) זה רק לתת הלוואה לאגד ואחיותיה.

רק מתקן טעות טכנית, התשלום שאנחנו משלמים לרק קו/כרטיס אוטובוס/רכבת לא הולך לחברה אלא למשרד התחבורה. משרד התחבורה משלם למפעילי התחבורה הציבורית בהתאם לנוסחה ספציפית לכל מכרז. אז ההלוואה היא למדינה 😅

• תוכן חדש...