Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

התחלתי לעבוד מקום עבודה חדש לפני 3 חודשים ובחוזה לא היה מצוין לי התקציב החודשי של הסיבוס (תן ביס) אלא רק שהחברה משתתפת 

בארוחות אבל לא כתבו את הסכום. באפליקציה היה לי תקציב חודשי של 1000 ש"ח ופתאום אני מגלה שהורידו לי את רוב הסכום על חשבוני בזמן שבחוזה לא מצוין את עלות החודשית לארוחות שהחברה משתתפת. האם זה חוקי? מבחינתם אין מה לדבר על החזרים כי השתמשתי בארוחות. 

לא מפריע לי לשלם הבעיה שזה לא צוין בשום מקום בחוזה את הסכום החודשי שהחברה נותנת לעובד אחרת הייתי מתנהל אחרת.

במקום הקודם שלי עבדתי ונתנו לי תן ביס שבו היה מוגדר סכום נניח 800 שח לחודש וזה היה התקציב שלי מהעבודה לארוחות ופה זה שונה.

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מבסוט ממקום העבודה חוץ מהתקלה הזו

שב עם משאבי אנוש ותחדדו מה מגיע לך 

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 4 דקות, ישה כתב:

מבסוט ממקום העבודה חוץ מהתקלה הזו

שב עם משאבי אנוש ותחדדו מה מגיע לך 

זה לא העניין של מבסוט או לא הבעיה שהמשאבי אנוש אומרים שמגיע לי X בזמן שזה לא מצוין בשום סעיף בחוזה.

פורסם

ואתה רוצה 2X 

מה גודל הפער ביניכם?

מה מקובל אצל עובדים אחרים במעמדך.

בקיצור בתחושה שלי סערה בכוס מים ולכן נשאלה שאלה הראשונה 

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני 6 דקות, ישה כתב:

ואתה רוצה 2X 

מה גודל הפער ביניכם?

מה מקובל אצל עובדים אחרים במעמדך.

בקיצור בתחושה שלי סערה בכוס מים ולכן נשאלה שאלה הראשונה 

אני לא רוצה כלום אין לי דרישות מיוחדות לארוחות פשוט זה גרם לי בלבול והורדה של סכום גדול בזמן שחשבתי שזה התקציב שלי החודשי.

לא מצוין בשום מקום בחוזה שמגיע לי X סכום זו הבעיה ובאפליקציה של תן ביס כתוב לי 1000 שח לחודש.

אם היה מצוין בחוזה לא מפריע לי אבל לא כתוב בכלל.

פורסם

כתוב לא כתוב

סכמו  מה מגיע תוציאו נייר מסודר ותמשיך להינות

• אהבתי 2

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לפני 1 דקה, ישה כתב:

כתוב לא כתוב

סכמו  מה מגיע תוציאו נייר מסודר ותמשיך להינות

זה כבר לא יעזור במקרה הזה כי זה כמו שיכתבו השכר 8000 ואז אגלה שזה 6000 היו צריכים לציין את זה בחוזה.

הם גם לא רוצים לציין את זה אלא רק אומרים לי את זה בעל פה וזה לא נראה טוב.

פורסם (נערך)

באחת החברות שעבדתי הייתה השתתפות של משהו כמו 25% מהסכום בתן ביס(יוצא נגיד 250/1000 על חשבוני) באינטל היה תן ביס די קטן בגלל החדר אוכל, ובחברה עכשיו זה 100% על חשבון החברה. אבל אם אני זוכר נכון בשום חברה זה לא היה מצוין בחוזה. את העבודה האחרונה שלי בחרתי מתוך 4 חוזים. בכולם היה רשום תן-ביס כחלק מהתנאים, אבל גם שם לא זוכר שנקבו בסכומים...

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מניח שלא מדובר באיזה קיוסק עם עובד אחד אלא בחברה מסודרת ולא רואה שום סיבה שבעולם וגם החוק דורש זאת שהמעסיק ייתן בכתב את כל תנאי העבודה המגיעים לעובד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה שמופיע בסיבוס זה המסגרת ולא השתתפות.

את ההשתתפות אתה יכול לראות בפירוט הוצאות בדוח.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, renault5 כתב:

אני לא רוצה כלום אין לי דרישות מיוחדות לארוחות פשוט זה גרם לי בלבול והורדה של סכום גדול בזמן שחשבתי שזה התקציב שלי החודשי.

לא מצוין בשום מקום בחוזה שמגיע לי X סכום זו הבעיה ובאפליקציה של תן ביס כתוב לי 1000 שח לחודש.

אם היה מצוין בחוזה לא מפריע לי אבל לא כתוב בכלל.

ההמלצה של ישה היא להתקדם הלאה ולא לחזור אחורה - כן אתה יכול להילחם על זה אבל השאלה אם שווה לך את המלחמה כי הסכום הזה קטן.
אם בסה"כ טוב לך - תדבר איתם על זה שיהיה מוסדר ותדע מה מגיע לך.
אם לא טוב ויש לך תחושה שעשו סיבוב - תמצא מקום אחר.
תלך לתביעה על 1000 שקל?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ההמלצה של ישה היא להתקדם הלאה ולא לחזור אחורה - כן אתה יכול להילחם על זה אבל השאלה אם שווה לך את המלחמה כי הסכום הזה קטן.
אם בסה"כ טוב לך - תדבר איתם על זה שיהיה מוסדר ותדע מה מגיע לך.
אם לא טוב ויש לך תחושה שעשו סיבוב - תמצא מקום אחר.
תלך לתביעה על 1000 שקל?

דיברתי עם המנהלת משאבי אנוש התחושה מהשיחה עמה לא משהו וגם שוחחתי עם המנהלת הישירה שלי 

היא פשוט מחליפה את המנהלת שלי שבחופשת לידה ואיתה לא הכי אפשר לדבר לא מעניין אותה במיוחד.

כנראה שאעזוב לא בגלל הסיבוס אלא דברים אחרים שמסביב.

לפני 58 דקות, ישה כתב:

אני מניח שלא מדובר באיזה קיוסק עם עובד אחד אלא בחברה מסודרת ולא רואה שום סיבה שבעולם וגם החוק דורש זאת שהמעסיק ייתן בכתב את כל תנאי העבודה המגיעים לעובד.

חברה מסודרת אבל אם יש סכום שמגיע לעבוד למה לא לכתוב אותו? כמו השכר השעתי שכתוב למשל?

פורסם

מה שישה כתב.

פנה למי שצריך, יענו לא הפורום ולא ייעוץ משפטי.

קבל הסבר בכתב שמסדיר בדיוק מי מה מו וכמה יורד ותמשיך הלאה. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Just now, hans כתב:

מה שישה כתב.

פנה למי שצריך, יענו לא הפורום ולא ייעוץ משפטי.

קבל הסבר בכתב שמסדיר בדיוק מי מה מו וכמה יורד ותמשיך הלאה. 

תודה :) 

פורסם
לפני 5 שעות, renault5 כתב:

זה כבר לא יעזור במקרה הזה כי זה כמו שיכתבו השכר 8000 ואז אגלה שזה 6000 היו צריכים לציין את זה בחוזה.

הם גם לא רוצים לציין את זה אלא רק אומרים לי את זה בעל פה וזה לא נראה טוב.

אם אני מבין נכון לא כתבו לך בשום מקום שההשתתפות היא 1000 לחודש, רק הנחת את זה. אם אני לא טועה, גם אצלי בחוזה לא הייתה כתובה ההשתתפות מעולם (אני מניח שגם כדי לשמור על האפשרות לשנות את הסכום בלי לשנות את החוזה) אבל אמרו בבירור מהי. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...