Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסלול ריצה ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מחכמי הפורום יכול להמליץ על מסלול ריצה (הליכון) ביתי?

הדרישות. ישמש בעיקר לריצה לכן צריך להיות יחסית רחב, אין צורך לקפל אותו.

ובעיקרון שיהיה עמיד ועם שיכוך זעזועים טוב.

בעיקרון המסלול יהיה בדירה בבניין, כלומר שיש שכן מלמטה. מנסיונכם, האם השכן עומד לשמוע דפיקות על הראש מהגג בזמן שאני ארוץ מעליו?

האם יש איזה משטח נוסף שכדאי להניח את המסלול עליו כדי למנוע דפיקות שיעברו לדירה למטה, האם יש הליכונים שמותאמים במיוחד למצבים כאלה?

פורסם (נערך)

אני לא חובב יד 2. אני מעדיף להשקיע במכשיר חדש מאשר לתזז בין כל מיני מקומות כדי לבדוק אם המכשיר באמת במצב שכתבו וגם תמיד לחשוש שיש בעיות שלא סיפרו לי.

בכל מקרה זה לא קשור לנושא ההודעה.

האם מישהו יכול לשתף בדגם וחברה שהוא ממליץ?

פעם לפני 20 שנים היתה את חברת טנטורי שהיו הכי טובים והיה אפשר בראש שקט לקנות כל דבר שלהם, אבל הבנתי שהם ירדו מגדולתם והפכו למוצר מדבקה נחות.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

הרוחב זה חצי צרה. אורך מסלול הריצה חשוב לא פחות עבור מי שמתכנן לרוץ ולא רק ללכת. הבסיסיים באים באורך 120 ס"מ וזה קצר מדי לריצה עבור אדם בגובה ממוצע ומעלה (תמדוד את אורך הצעד שלך בריצה ותחשוב שאתה לא רוצה להיות בקצוות).

אחרי זה צריך לקחת בחשבון פונקציות כמו מהירות מקסימלית או שיפוע חשמלי, אם רלוונטי לך.

מבחינת מותגים - 99% מיוצר בסין או בטייוואן, אבל עדיין יש שמות שנחשבים יותר. יורק כנראה הכי בולט ועם הסיכוי הגבוה ביותר למצוא חלפים בעת הצורך.

מצטרף להמלצה לחפש ביד2. אני קניתי לפני כחצי שנה יורק רקורד 47700 ממישהו שבקושי השתמש בו. אומנם גם אני בקושי משתמש בו (מעדיף לרוץ בחוץ כשמזג האוויר נוח), אבל נראה שהוא מסיבי ומרווח. אצלי הוא עומד בממ"ד בלי שום משטח מתחתיו ולא קיבלתי תלונות מהשכנים (אבל כמו שאמרתי, משתמש לעיתים רחוקות). ראיתי שכן מוכרים משטחים משכחים, אז מקסימום תקנה אם תקבל תלונות.

פורסם

מזה כשנה וחצי לי יש York Record Pro שעובד קשה מאד - בממוצע 2.5 שעות ביום (למכשיר ביתי זה הרבה), במהירויות של 6-7 קמ"ש. אמנם אשתי זעירה אבל אני לא קל, והמכשיר שקט מאד, לא שומעים אותו. אפילו כשהבנים באים לרוץ (זה מעבר לאותן 2.5 שעות) - סוגרים את הדלת ולא שומעים כלום.

הבעיה היחידה היא לעתים עצירה פתאומית עם קוד תקלה - E07 - זה נובע מתזוזה קלה של מגנט הביטחון (שאמור להיות קשור עם קליפס לחולצה). מרימים אותו, משחקים קצת עם הזיז שמתחתיו ומחזירים אותו - והמכשיר ממשיך לפעול באופן רגיל.

מבחינת תחזוקה - עד כה מה שאני עושה הוא פעם בשבוע שימון קל עם ספריי שמן סיליקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חדר הכושר שאני מנוי אליו נסגר והציוד למכירה

אני חושב שמסילת הריצה למכירה

מקצועי, של חברת Startrac דגם TRc עולה שם 10,000 ש"ח 

בקושי השתמשו בו

אין לי קשר למקום מעבר להיותי מנוי, אשלח את המספר של הבעלים למי שיתעניין 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מסילה "מקצועית" היא Overkill רציני, ו-10,000 ש"ח הם כפךיים ממחיר ה-Record Pro, שלכשעצמו מכשיר לא זול. חוץ מזה, מכשירים "מקצועיים" יהיו מסורבלים ולא ניידים.

פות"ש - האפשרות לקפל את המכשיר חשובה - הרי תרצה לנקות מתחתיו, ובמצב מקופל המכשיר ניתן להזזה הל גלגלים (לפחות זה שיש לי). ודרך אגב, ליבואן York יש שירות של פירוק והעברת המכשיר אם תעבור דירה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, bobi כתב:

התכווננתי על york record pro או על york legacy.

מצאתי ביד 2. איך לקחת את הדבר הענקי הזה באוטו?

צריך רכב עם 5 דלתות כמובן + קיפול מושבים אחוריים. לי הספיקה טויוטה ראנקס עם דלת תא מטען שלא נסגרה עד הסוף (היה חסר בערך 5 ס"מ אז קשרתי אותה במצב הזה).

בשביל להעמיס צריך שני גברים. לי המוכר עזר להעמיס. עם הפריקה כבר התסדרתי לבד (אין מדרגות בין החניה למעלית).

הליכונים קטנים יכולים להכנס במצב המקופל הרגיל שלהם. הליכון גדול כמו שקניתי וכמו שאתה מכוון, דורש פתיחת כמה ברגים על מנת להשכיב או לפרק את את כל החלק האנכי.

הנה חוברת של אחד מהם: https://www.coolpool.co.il/itemfiles/1653_york_record_pro_user_manual.pdf

אתה פשוט מפרק את הברגים האלו:

image.png.12e31df4f1af5a540a9b88772491bc86.png

שמתחבאים מתחת לכיסוים דקוטרטיביים האלו:

image.png.f3625fd890afbc092dc4e0834f4c7701.png

והופך את המוצר לשטוח כדי להכנס לאוטו.

המבנה דומה בכול ההליכונים האלו. במקרה הזה נראה שאפילו יש קונקטור נגיש כבר שם, אז בכלל אפשר לנתק את כל החלק העליון ולהעמיס אותו בנפרד (אצלי לא היה נגיש ולא רציתי לפרק מעבר, אז פשוט השכבתי וקשרתי ביחד את שני חלקי ההליכון).

פורסם

לא מתמצא בנושא (המסלול העיקרי שלי בבית זה מהספה למטבח) אבל מדובר במכשיר כבד ומסורבל. עדיף לקחת כולל הובלה ולקבל מכשיר שעובד אצלך בבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

צור קשר עם היבואן - סביר שתמורת תשלום מתאים יפרק וירכיב את המכשיר. אולי גם יוביל.

בדוק את ספר ההוראות ברשת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

תמורת תשלום מתאים גם סתם חברת הובלות תעביר בשבילך. מניח שהם נתקלו באנשים שעברו דירה ולקחו איתם את ההליכון שלהם. השאלה כמה זה התשלום הזה והאם איתו זה עדיין שווה לקנות ביד2.

עניין המשקל הוא הערה נכונה. המכשירים האלו שוקלים כ-90 ק"ג. אם מחלקים את זה בין שני אנשים בריאים ולא צריך לסחוב רחוק, זה לא כל כך נורא. בתכלס, כל עוד אין מדרגות המכשיר יכול לנסוע על הגלגלים שלו, גם בחניה, אז לרוב ישאר רק להעמיס לאוטו.

אני לא איזה שרירן (נהפוך הוא), אבל למזלי גם ללא בעיות גב, ויחד עם המוכר הסתדרנו אפילו עם מדרגות. מהאוטו פרקתי לבד, החזרתי את הברגים למקום עוד בחניון, וגלגלתי את ההליכון עד למעלית ולדירה.

בקניה ביד2 אפשר לחסוך אלפיים שקל וגם יותר. רובם נמכרים בטווח של 1500-2500 למכשירים שעלו כחדשים 4000 וצפונה (ראיתי גם אחד של 7900 נמכר ב2500).

עכשיו אם אתה בטוח שתשתמש במכשיר באופן קבוע ולאורך זמן, אז אולי זה לא נורא לקנות חדש. האקסטרה עלות תתחלק על השימוש הארוך. אבל אם זה המכשיר הראשון שלך ויש סיכוי שכמו אצל הרוב הוא יהפוך למתלה כביסה, עדיף לחסוך את הכסף.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

רוב חברות ההובלות לא יתעסקו עם הובלה של הליכון, וגם אלו שכן מוכנים, בד"כ לא באמת יודעים איך לפרק ולהרכיב כמו שצריך.

מניסיון כבר 3 פעמים, כל פעם היה משהו לא בסדר עם הפירוק וההרכבה של ההליכון, זה וארונות בגדים זה מחלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ארון בגדים לא מעבירים. נקודה. הם מתעוותים בפירוק ובהרכבה.

אין לי ניסיון עם העברת מכשירי הליכה, אבל אם צריך להעביר את המכשיר שלי בחדר המדרגות שלי אין ברירה אלא לפרק אותו, ועדיף שזה יבוצע על ידי מישהו שמבין, ולא על ידי בנגר שמעביר את המיטות.

• תוכן חדש...