Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מבין שניהם עדיף לדעתכם?

Goodyear EfficientGrip Performance, או Michelin Primacy 4?

מהדירוגים שראיתי יצא שהם יחסית קרובים.

אציין שאני כבר בערך עשור מחליף כל פעם לאותו צמיג של Goodyear.

ראיתי שיש דגם Goodyear EfficientGrip Performance 2, שאמור להיות יותר טוב מקודמו, אבל אני לא יודע אם מוכרים בארץ, או רק את הדגם הקודם.

אם מישהו יודע על מקום שמוכר בוודאות את הדגם החדש אשמח לשמוע.

Untitled.jpg

פורסם (נערך)

כמה קילומטרים הרכב נוסע בשנה?

צמיגים באותה הרמה, אף אחד מהם לא תהיה טעות לקנות.

מישלין מחזיק יותר קילומטרים (אצלי אחרי 80 אלף עדיין  יש "בשר" ) ונוחים יותר,  גודייר מתייבש פחות מהר. במידה ותבחר בדודייר, תוודא שהם לא מיוצרים בטורקיה. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-Primacy 4 אמור להיות בארץ, ומגיע גם כסטנדרט על הגלגלים של לא מעט מכוניות חדשות מחו״ל לישראל.

אני לא יודע למה אתה משדך את הצמיגים הללו,

אבל כל משפחתית מהעשור האחרון תעשה בצמיג הזה שמוש מצויין.

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

תודה על התגובות. הרכב שלי הוא טויוטה אוריס היברידית 2013, כיום נוסע כ-25 אלף ק"מ בשנה (בעבר הייתי על סביבות 45 אלף בשנה אבל אין צפי כזה לעתיד).

פורסם

המישלן האלו עדיפים. הם שורדים יותר מהגודייר שהוא גם כן מעולה, וזה לא בא על חשבון שום פרמטר אחר. 

ואגב, אני עם הפרימסי3, לא מילאתי אוויר כבר 5 חודשים ו-16 אלף קילומטר.

עשיתי עליהם כבר 32 אלף, הקדמיים מעט שחוקים והאחוריים במצב חדש.

פשוט צמיג מדהים וסופר עמיד לשחיקה.

פורסם

צמיגים זה עניין מאוד אינדיבידואלי,

זה תלוי ברכב שבו הם מותקנים, מידה, אופי נהיגה וכד'

אני שחטתי Primacy 3 עם הסיוויק טורבו שהיתה לי ולא נהניתי מהם יותר מחצי שנה,

צמיג סתמי, לא מתאים לרכב עם הביצועים של הסיוויק (ולא מדובר פה ברכב ספורט, אלא פשוט רכב חזק יחסית)

עברתי לקונטיננטל פרימיום קונטקט 6 וההבדל היה שמיים וארץ.

עם זאת,

בהתחשב ברכב של פות"ש והסגמנט אליו הוא משתייך, אני מאמין בהחלט שה-Primacy 4 הם צמיגים מצויינים למשימה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

ואגב, אני עם הפרימסי3, לא מילאתי אוויר כבר 5 חודשים ו-16 אלף קילומטר.

עשיתי עליהם כבר 32 אלף, הקדמיים מעט שחוקים והאחוריים במצב חדש.

פשוט צמיג מדהים וסופר עמיד לשחיקה.

32 אלף קילומטרים זה לא מדד לשחיקה.

אצלי פרימסי 4 אחרי 80 אלף קילומטרים עדיין לא זקוקים להחלפה. גם אצלי אין בריחת אוויר בכלל.

מציע לך להחליף בין קדמיים לאחוריים , כדי שהשחיקה תהיה שווה, ככה תוכל למשוך יותר זמן עם הסט הנוכחי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שניהם טובים מאוד, באופן אישי הייתי בוחר בפרמסי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...