Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נמצא בחוזה עם אחת חברות ההשכרה לעסקת ליסינג פרטי.

אני עומד לסיים את העסקה ורוצה לרכוש את הרכב בהתאם לפרטי עסקה שלי שנותן לי הנחה של 12% הנחה ממחיר המחירון.

בגלל שהק"מ נמוך יחסית, החברה טוענת שהמחיר מחירון גבוה יותר (לא נתווכח עכשיו אם נכון להכניס את זה או לא, כי אם הק"מ היה גבוה מאוד לא היו מפחיתים לי..)

איך מחושב תוספת מחיר על ק"מ נמוך?

 

הרכב הוא 2019 עם 50 ק"מ, הנציג טוען שבק"מ כזה, בגלל שהרכב הוא ברישום המקורי השכרה, זה נחשב ק"מ נמוך וצריך להוסיף 2% למחיר מחירון.

זה נכון? איפה אפשר למצוא סימוכין לזה במחירונים?

 

יש לציין שכאשר אני משקלל את הנתונים באפליקציה של לוי יצחק, עבור הדגם הספציפי עם השנתון והעליה לכביש, החישוב שלי יוצא שונה ( ללא התוספת של ה2% שהוא מנסה להוסיף לי)

 

פורסם

אם באפליקציה זה לא קיים, סביר שהנציג מורח אותך. ניפוח מחירונים זאת מומחיות ידועה של חברות הליסינג וההשכרה כשהם מוכרים מכוניות.

השאלה מה המשמעות מבחינתך - האם תוותר על העסקה בגלל 2% האלה?  האם תתבע את החברה על אי עמידה בחוזה?  או שתנסה להשתפר על תוספת נמוכה יותר מ-2%?

 

בהצלחה

  • אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

שים לב לתוספות אפשריות למחירון:

- חודש עלייה לכביש

- צבע מטלי באם רלבנטי

- ק״מ נמוך

- תוספת השבחה (גם אם הרכב ישאר בידיך עד ביצוע העיסקה)

 

מניח שלקחת בחשבון את מרבית/כל התוספות ועוד, כך שמדובר בסוג של אזהרה שהמחיר הסופי יהיה קרוב למחיר המחירון, למרות ההנחת הסכם הליסינג ע״ס 12%

   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

×
×
  • תוכן חדש...