Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אננס טרי למה כל כך יקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלב שלי ז״ל היה עומד דום ומדבר מנדרינית אם הייתי מבקש ממנו כשיש לי לוף ביד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה אף אחד, כי זה היה מוצמד למלפפונים חמוצים. חוץ מזה, בנסיבות הנכונות הלוף זכה לכבוד רב. 

דרך אגב, אם נחזור לענייננו, מישהו זוכר "עשיריות"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

ועכשיו השאלה המתבקשת: מה הסיכוי שלא לקחת איתך כזה לחול מתישהו?

אני הכרתי מישהו שהיה לוקח איתו פסטרמה קפואה לחו"ל.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אני הכרתי מישהו שהיה לוקח איתו פסטרמה קפואה לחו"ל.

שומר כשרות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, farkash7 כתב:

הכלב שלי ז״ל היה עומד דום ומדבר מנדרינית אם הייתי מבקש ממנו כשיש לי לוף ביד.

זה מתוך כבוד לזכר הכלבים שבתוך הלוף.

• מצחיק 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטיסה האחרונה שלי לחול הייתי רעב מאוד וכשומר כשרות לא מצאתי מה לאכול.

נכנסתי לאיזה קניון, קניתי 3 אננסים חתוכים לבקשתי ב 13 שקל, התיישבתי ואכלתי.

זו חוויה שלא אשכח.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, sperial כתב:

כנראה אף אחד, כי זה היה מוצמד למלפפונים חמוצים. חוץ מזה, בנסיבות הנכונות הלוף זכה לכבוד רב. 

דרך אגב, אם נחזור לענייננו, מישהו זוכר "עשיריות"?

אצלנו בשריון היו "חמישיות".

ושוב השרשור הזה מחזיר אותי בזמן ארבעים שנה ללבנון.

בהחלט עשינו מטעמים (הכל יחסי) מלוף .

יותר גרוע מלוף היה הגולש הצבאי שיחד עם תירס מקופסה היה מוקש בטן כבד והנהג והתותחן סבלו מההפגזות של שאר הצוות 

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם (נערך)

"עשיריות" או "מנות של"ג" היו ארגזים גדולחם המיועדים, כשמם, ל-10 חיילים, ואיכותם עלתה בהרבה על איכות ה"חמישיות" הוותיקות. בדרך כלל החיילים פתחו כדי להוציא את קופסאות ה"פלחי" ואולי שימורי העוף, והדבר הזה נעלם מהר מאוד בגלל בזבוז עצום.

דרך אגב, השימורים הגרועים ביותר היו קופסאות ה"בולי ביף" המלבניות, סיבי בשר ששחו בשומן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי 10 שנים היית אמור לפתח חסינות.

לפורום.  לא ללוף.

פורסם
לפני 15 שעות, flytomars כתב:

שומר כשרות?

כן.

מניח שכל אחד והעקרונות שהוא מוכן לסבול בשבילם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

להלן אננס ב-35 שקלים מחקלאי/מפיץ שמכר ישירות מהמשאית שלו היום בצהריים. הקוטג' עבור קנה מידה: 

20220610_140514.thumb.jpg.433a086095a4583c793c7e0a78c5ebd1.jpg

רשמים בהמשך... 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעה, yohai71 כתב:

להלן אננס ב-35 שקלים מחקלאי/מפיץ שמכר ישירות מהמשאית שלו היום בצהריים. הקוטג' עבור קנה מידה: 

20220610_140514.thumb.jpg.433a086095a4583c793c7e0a78c5ebd1.jpg

רשמים בהמשך... 

איפה הוא מוכר את זה?

35 זה עדיין יקר לדעתי, אבל זה לא 50.

אצל רמי לוי/אושר עד ראיתי יותר זול (אפילו משהו כמו 15-20 לחתיכה).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...