Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פה השתמש ב VSS של chemical guys?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי.

בדיוק קיבלתי היום את הVSS שהזמנתי מאמאזון לפני שבועיים.

image.png.49dc2496037b3809466548812e98e07e.png

בגדול קראתי בביקורות של המוצר באמאזון, וגם באתר של המוצר, לגבי אופן השימוש. הם כתבו בין היתר שצריך (מן הסתם) ליישם אותו על רכב שטוף, ועם מכונת פוליש.

לצערי אין לי מכונת פוליש, וגם אם הייתה לי, אין לי מקור חשמל כדי לבצע את העבודה בחניה של הבית.

אז שלחתי להם מייל לגבי האם חובה ליישם את החומר הזה עם מכונה, או שאפשר לבצע את העבודה ידנית ולהגיע לאותן תוצאות. בינתיים לא ענו.

בכל אופן יש לי כמה שאלות לפני שאני מבצע את הטיפול (יבוצע אחרי המבחנים, לקראת יולי.).

1. האם יש איזהשהם פעולות שצריך לבצע לפני היישום? (פלסטלינה? פוליש?) או רק ליישם אותו על רכב נקי?

2. האם ריאלי להשתמש בחומר הזה בצורה ידנית ולצפות לתוצאות טובות?

3. מישהו פה שהשתמש בחומר הזה ויכול לספק חוות דעת? הרכב שלי מפוצץ סווירלים. הם מאוד בולטים כשהרכב נקי וקשה לי לראות אותו ככה. 

ובלי קשר, אם מישהו מכיר איזו חברה בארץ שמשכירה מכונת פוליש לרכב + עמדת עבודה, אשמח לשמוע. תודה!

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פוליש לכל דבר. ניתן ליישם ידני אבל רוב הסיכויים שתגמור את הידיים במיון. מכונת פוליש חובה.

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

eton ug 20sub-mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@98civic

הבנתי. תודה רבה :)

האוטו שלי לא כזה גדול, ויצא לי ליישם עליו פוליש ידני פעם אחת. טיפה סבל, אבל לא יצא לי למצוא מקום שמשכיר עמדה ומכונה. מה גם שאני מעדיף לחסוך בשלב הזה (סטודנט) ולנצל קצת את חופשת הסמסטר הקרבה. אלא אם כן אמצא מכונה יד2, אבל אז אצטרך לדאוג גם לעמדה עם חשמל לבצע את העבודה..

אז בגדול השלבים הם שטיפה ייבוש פלסטלינה ואז vss? אחרי פוליש צריך לשים עוד משהו? (כמו בריליינטשיין או speed and wipe) פעם קודמת מרחתי ווקס של מגווירס אבל נגמר לי. 

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פוליש מכיל שמנים אז צריך להוריד אותם עם אלכוהול ואז ליישם הגנה

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

eton ug 20sub-mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...