Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי תאונה... מה הנזק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה 1000 שקל על מה אתה מדבר ?
כל הצד הימני גמור עד הפח הפנימי (הדופן הפנימית של הכנף).

זה מבלי לקחת בחשבון את הנזקים שעלולים להיות למשולשים\מתלים או לגשר התחתון כתוצאה מהמכה שהוא חטף שם בצד ימין (צד נוסע).
האוטו הזה צריך לרדת מהכביש.

מעבר למסקנות והטיפים של ידידיי המלומדים כאן בפורום, קח עיצה:
אם אין לך כסף "לקנות חדש", תעשה מקיף.

מי שלא עושה מקיף צריך לקחת בחשבון שאם קורה משהו לרכב (חלילה תאונה, או גניבה) הוא יכול להכניס את היד לכיס ולקנות משהו שווה ערך בלי למצמץ. אם אתה לא יכול לעשות את זה, תעשה מקיף - יעלה כמה שיעלה.

איציק

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 5

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 3 שעות, arik100 כתב:

לא נרדמים על ההגה!

אתה רואה שאתה מנקר? תפתח חלון, תשים מוזיקה יותר רועשת, תתקשר למישהו, תעצור בצד תשתה קפה

תישן באוטו

צודקים כולם!

לא קרה לי אפילו פעם אחת עד כה.

ספציפית עכשיו זה היה במרחק של 4 דקות נסיעה מהבית ע''פ הוויז 

פורסם

תכלס לענינינו

אני מכיר מקום (כפר ערבי) שיכולים 'לסדר' לך את כל האוטו באזור ה 10 אלף ש''ח (פחחות ומכני) אבל תיקח בחשבון שיכול להיות שהרכב לא יצא 100 אחוז כמו שהיה לפני (מבחינה בטיחותית כמובן) , ושום מוסך גם היקר ביותר שיש לא יצליחו להחזיר את המצב לקדמותו ב 100 אחוז .

או שתשבית את הרכב ע''י שמאי ותמכור אותו בכמה אלפים בודדים לסוחר רכב שבטח יעלה אותו חזרה לכביש בקומבינה כלשהי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 19.4.2022 בשעה 22:51, CAR CAR כתב:

כרית האוויר בהגה נפתחה

ב 10,000 שקל גם כלולה כרית אוויר תקינה?  אין מצב.

אתה היית רוצה להיות הנהג ברכב הזה אחרי תיקון וללא כרית אוויר נהג?

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

מה שאיציק כתב. להוריד מהכביש.

הלכו 30 אלף וזהו.

כל ניסיון לתקן את הנזק בצורה שתעמיד את האוטו במצב סביר לנסיעה - ויש נזק קשה ורב מערכתי - יעלה יותר מהאוטו. לא מדובר ברכב אספנות.

מעוניין לדעת כמה בדיוק יעלה? בשביל זה יש שמאי אם ממש בוער לך לדעת.

בנוגע למחירים הדימיוניים שהעלו פה לגבי תיקונים דימיוניים בכפרים ערביים דימיוניים - עזוב אותך משטויות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

להחזיר לכביש רכב עם מחירון של 30 א"ש אחרי שנפתחו כריות אויר? רציני?

אנקדוטה קטנה, לפני שבועיים בערך חבר ניגש למוסך יבואן עם רכב בשווי 200 א"ש (מחירון) בן שנתיים. לאחר שאשתו התנגשה "קלות" בכיפת בטון  בגובה 20-30 ס"מ על המדרכה. התחיל טפטוף של נוזל קירור.

הגיע שמאי: פגוש, חיישנים, רדאר, פסי קישוט, אורות ערפל, רדיאטור גיר, רדיאטור מנוע, עבודה ועוד כמה חמוצים. וזה היה על גבול ה 50%. רצו להשבית את הרכב. אחרי דין ודברים עם המוסך והסכמת בעל הרכב להתקנת חלק מהחלפים משומשים הצליחו עם השיניים להשאיר אותו על הכביש.

אז את ההונדה הזו לעלות חזרה?!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עצה שלי למי שאין עודף של כסף עבור רכישה או תיקון רכב במקרה
במקרה של טוטאלוס (אובדן מוחלט) ואו תיקון יקר להשבה הרכב לקדמות.
רצוי שיבצע ביטוח מקיף לרכב.

אני שיכול להרשות לעצמי לרכוש כל רכב חדש שארצה,
מבטח בביטוח מקיף את כל הרכבים שברשותי
כולל פיג'ו 206 1.4 אוט' מודל 2006 (כל עוד חברת הביטוח מוכנה לבטח).

פורסם

מזכיר לי שלפני כמה ימים הייתי עם הרכב במוסך, הגיע גרר עם קופרה במצב דומה ושאל "איפה לשים את הרכב" - תשובת המוסכניק היתה חדה - בפח!

לפני חודש הבן שלי עשה אונה הרבה יותר קלה ברכב בשווי דומה, השמאי קבע נזק של למעלה מ-80%. לדעתי אצלך ייקבע נזק גבוה משמעותית מערך הרכב.

בקיצור - אם 33,000 ש"ח זה סכום משמעותי בשבילך בטח את הרכב במקיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 שעות, CAR CAR כתב:

צודקים כולם!

לא קרה לי אפילו פעם אחת עד כה.

ספציפית עכשיו זה היה במרחק של 4 דקות נסיעה מהבית ע''פ הוויז 

זה לא מפתיע בכלל, הרבה מהתאונות קורות שכבר קרובים לבית, תופעה מוכרת, כנראה שאנשים נרגעים יותר כשיודעים שהם מתקרבים, דבר שאולי מוביל לחוסר ריכוז/הירדמות.

מזל גדול שזה נגמר רק בנזק כספי.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

הרכב גמור. 
תיקון זול וסביר יעלה קרוב ל15,000 ש"ח עם חלקים משומשים ואתה תקבל רכב שלא שווה גם 15.
לפי המראה של הדלת, יש מצב שקורות במרכב זזו, וזה ידידי מה שנקרא בשפת העם 'שאסי'.
גם אם לא, יש פה פגושים, כנפיים, דלת, שמשות, פנסים, מראות, פח חזית, חלקי מתלה, אולי גם תושבות מנוע, כרית אוויר.
לא סביר לתקן לצערי.

לדעתי חפש למכור את הרכב לחלקים\פירוק למרבה במחיר.
אם תצליח להוציא 5000, הרווחת.
אם אתה רוצה קצת 'פיצוי' כלכלי, תעיף את עצמך למיון, ותגיש תביעה לביטוח חובה בעזרת עו"ד מתמחה. אולי תצליח לקבל חזרה 15-25 אלף בפיצויים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...