Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לשמוע דעה של  מי שמכיר את החוק, קיבלתי דוח היום לרכבי בירושלים עם תג נכה על מדרכה רחבה מאוד כשאני רחוק מהכביש, המקום רחב ואני לא מפריע להולכי רגל או לכלי רכב 

סעיף הדוח  5 - תקנה 72 א 4. אני מודע לכך שרכב עם תג  נכה לא מעל החוק, ואני מאוד משתדל לא לחנות בניגוד לחוק, אבל  לא הייתה חניית נכה באזור ולא חנייה רגילה- צירפתי תמונות

3.jpeg

11.jpg

13.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם (נערך)

לא ברור, סעיף 72 א 4 הוא איסור חניה ב:
״במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם;״

באחת התמונות מופיע שלט של פריקה וטעינה, יכול להיות שחנית במקום שמהווה כניסה לרכב תפעולי?

זה לא נראה כך (יש עמודי חסימה בתמונה).

אבל זה סעיף שלדעתי אין בגינה החרגה לרכב נכה, אולי בגלל זה הם השתמשו בו, כדי להקשות עליך לערער.

תוסיף תמונות של האיזורים שלא ניתן לראות, להבהיר שלא מדובר בכניסה לשטח תפעולי, ושלח בקשה לביטול.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 17 שעות, Be roo כתב:

לא ברור, סעיף 72 א 4 הוא איסור חניה ב:
״במקום כניסה לשטח המיועד לכלי רכב, פרט להעלאת נוסעים והורדתם;״

באחת התמונות מופיע שלט של פריקה וטעינה, יכול להיות שחנית במקום שמהווה כניסה לרכב תפעולי?

זה לא נראה כך (יש עמודי חסימה בתמונה).

אבל זה סעיף שלדעתי אין בגינה החרגה לרכב נכה, אולי בגלל זה הם השתמשו בו, כדי להקשות עליך לערער.

תוסיף תמונות של האיזורים שלא ניתן לראות, להבהיר שלא מדובר בכניסה לשטח תפעולי, ושלח בקשה לביטול.

יש מצד שמאל לא רואים בתמונה (אצלם אולי תמונה שכן) שער של כניסה לרחבת העמסה של סופר, אבל הייתי רחוק ממנו משהו כמו 7 מטר! נראה לי שבאמת כתבו את הסעיף של ה"שטח תפעולי" כדי להקשות עליי לערער, אפעל כפי שהצעת אצלם את האזורים שלא ניתן לראות ואשלח בקשת ביטול

פורסם (נערך)

לי התמונות דווקא נראות כמו איזור חניה למי שפוקד את משרדי הממשלה...

האם בכניסה לאותה הרחבה מוצב תמרור אחר, 432, 433 או כל תמרור אחר?

אחרת, מודה שגם אני, בלי תג נכה, הייתי חונה שם...

אכן הדבורה חדת העין זיהתה  שאכן יש שלט של פריקה וטעינה. אלא ששלט זה הוא... שלט... הוא לא תמרור. סתם שלט שעובד חרוץ של משרדי הממשלה או אחר תלה שם. השלט הזה אינו חוקי, אינו קיים בלוח התמרורים, ואף אינו מוצב כראוי. הפקח לא יכול היה להיבנות משלט זה כדי לרשום דוח.

לעניין היות הרחבה "שטח תפעולי", ההגדרה נמצאת בתקנה 95א לתקנות התעבורה:

95א.   בסימן זה –

"איזור רכב תפעולי" - איזור שבו מופעל רכב

תפעולי ואשר בכניסה אליו וביציאה ממנו

הוצב, באישורה של רשות התימרור

המקומית, תמרור א-43 האחד מציין כניסה

לאיזור רכב תפעולי והאחר מציין את היציאה

ממנו;

(תמרור א-43 בימנו הוא תמרור 439).

זה חוזר, למעשה, על השאלה הקודמת שלי - מוצב תמרור כלשהו בכניסה לרחבה?

מה כדאי לעשות?

לשוב ולצלם היטב את המקום.

לשלוח בקשה לביטול הקנס לתובע העירוני, מהטעם שלא נעברה העבירה המיוחסת לך, ולצרף את התמונות כהוכחה. לציין כי בעקבות קבלת הדו"ח סקרת היטב את האזור, וזולת אותו שלט לא חוקי אין כל אינדיקציה שתומכת בטענת הפקח. דרוש התנצלות על הדרך.

עריכה אחרונה על ידי Keyser Söze
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Keyser Söze כתב:

לי התמונות דווקא נראות כמו איזור חניה למי שפוקד את משרדי הממשלה...

האם בכניסה לאותה הרחבה מוצב תמרור אחר, 432, 433 או כל תמרור אחר?

אחרת, מודה שגם אני, בלי תג נכה, הייתי חונה שם...

אכן הדבורה חדת העין זיהתה  שאכן יש שלט של פריקה וטעינה. אלא ששלט זה הוא... שלט... הוא לא תמרור. סתם שלט שעובד חרוץ של משרדי הממשלה או אחר תלה שם. השלט הזה אינו חוקי, אינו קיים בלוח התמרורים, ואף אינו מוצב כראוי. הפקח לא יכול היה להיבנות משלט זה כדי לרשום דוח.

לעניין היות הרחבה "שטח תפעולי", ההגדרה נמצאת בתקנה 95א לתקנות התעבורה:

95א.   בסימן זה –

"איזור רכב תפעולי" - איזור שבו מופעל רכב

תפעולי ואשר בכניסה אליו וביציאה ממנו

הוצב, באישורה של רשות התימרור

המקומית, תמרור א-43 האחד מציין כניסה

לאיזור רכב תפעולי והאחר מציין את היציאה

ממנו;

(תמרור א-43 בימנו הוא תמרור 439).

זה חוזר, למעשה, על השאלה הקודמת שלי - מוצב תמרור כלשהו בכניסה לרחבה?

מה כדאי לעשות?

לשוב ולצלם היטב את המקום.

לשלוח בקשה לביטול הקנס לתובע העירוני, מהטעם שלא נעברה העבירה המיוחסת לך, ולצרף את התמונות כהוכחה. לציין כי בעקבות קבלת הדו"ח סקרת היטב את האזור, וזולת אותו שלט לא חוקי אין כל אינדיקציה שתומכת בטענת הפקח. דרוש התנצלות על הדרך.

תודה באמת אין שם תמרור בנושא חוץ מהתמרור בתוך הרחבה השאלה אם הם לא יכולים להתבסס עליו לגבי הדוח?

פורסם

לא. זה לא תמרור מלוח התמרורים.

לו רצו, יכלו להציב תמרור 439 תקני (תמרור ההגבלה הכללי, הצהוב) וכן תמרור 432 או 433 (איסור חניה ואיסור עצירה).

לא נראה, לפחות מהתמונות שהעלת, שמדובר על כניסה או משהו בסגנון. להיפך, העמודים מונעים כניסת רכבים.

פורסם

שבוע טוב.

חניתי שם פעמיים בעצמי עם תג, ולא קיבלתי דוח.

לא רחוק משם יש כניסה לסופרמרקט, רחוק מאוד. לא ברור מדוע קיבלת דוח.

שלח בקשה לביטול. ועדכן אותנו מה יענו לך בעוד כ-10-11 חודש (ככה זה בעיריית י-ם)....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

שלום, הנה אני מצרף תמונות שמראות את הסביבה המקיפה, שמוכיח שאני הייתי בסדר בחנייה. גם שאלתי היום פקח שם וגם הוא היה 

נחמד ואמר לי שהדוח לא חוקי אני לא מפריע לא למכוניות ולא להולכי רגל גם אז אערער כמובן

5.jpeg

114.jpg

פורסם
לפני שעה, Keyser Söze כתב:

לא רואה עבירה. אולי רק חניה במאונך במקום במקביל, אבל אין סימונים ולא יודע אם הפרספקטיבה מהתמונות משקפת את המציאות נכונה

אכן אין עבירה, ונהפוך הוא אם הייתי חונה במאונך הייתי מכסה יותר שטח מהעמודים דבר שהיה מקשה על הולכי רגל לעבור

פורסם (נערך)

לא רק שאין עבירה, רואים בתמונה האחרונה שאומנם כל השטח מרוצף, אבל בשני איזורים שמופרדים ע״י אבני שפה בחלק שכולל גם ריצוף עם בליטות שנועד להאט עגלות ילדים ולמנוע מהם להתגלגל לכביש. מה שאומר שהחלק הזה הוא בכלל מדרכה, ולא חלק מהכניסה לאיזור התפעולי. כך שהדו״ח נכתב על הסעיף הלא נכון. ובחניה שכזו על המדרכה ההפרעה מנימלית וכשמדובר ברכב נכה, חבל שניתן כאן דו״ח.

כפי שהומלץ, כתוב בקשה לביטול, צרף את התמונות. אל תכנס לטיעון האחרון שהעלתי לגבי הסעיף, לדעתי זה סתם יסבך ואולי יהיה רלוונטי אם יסרבו לבטל.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

המדרכה לכניסה לרכב דרך השער מופרדת מהמדרכה  עליה חנית.

היכן החניה המיועדת לנכים בכניסה למשרד ממשלתי?

לבקש ביטול צרף את התמונה האחרונה ושאל את השאלה היכן החניה המיועדת לנכים

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני שעתיים, Be roo כתב:

לא רק שאין עבירה, רואים בתמונה האחרונה שאומנם כל השטח מרוצף, אבל בשני איזורים שמופרדים ע״י אבני שפה בחלק שכולל גם ריצוף עם בליטות שנועד להאט עגלות ילדים ולמנוע מהם להתגלגל לכביש. מה שאומר שהחלק הזה הוא בכלל מדרכה, ולא חלק מהכניסה לאיזור התפעולי. כך שהדו״ח נכתב על הסעיף הלא נכון. ובחניה שכזו על המדרכה ההפרעה מנימלית וכשמדובר ברכב נכה, חבל שניתן כאן דו״ח.

כפי שהומלץ, כתוב בקשה לביטול, צרף את התמונות. אל תכנס לטיעון האחרון שהעלתי לגבי הסעיף, לדעתי זה סתם יסבך ואולי יהיה רלוונטי אם יסרבו לבטל.

אוקיי זה אכן טיעון טוב מה שכתבת שזה אינו חלק מהאזור התפעולי

• תוכן חדש...