Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

לאחר חיפושים אינסופיים לאחר הרכב שיתאים לי הגעתי ל208 דיזל יד 00 פרטי, ושני הדברים העיקריים שאני מודאג לגביהם הם הקמ הגבוה (200K משמע 50K לשנה) והעניין עם מיכל האוריאה שדוסקס באריכות באחד מהשרשורים כאן בפורום.

מצד שני, המוכר טוען שטיפל כל 15K קמ ויש קבלות, לכן קשה לי להאמין שתהיינה הפתעות (למרות שפיג'ו..).

החיפושים שלי היו של רכב במחירים באיזור ה30-35 אלף שח, חסכוני בדלק ואמין ( משרת בצבא ולכן אין לי זמן או כוח לפינג פונג מול מוסכים).

בנוסף אני אעדיף רכב שיחזיק ערך ככל הניתן שכן הצורך שלי בו הוא לשנה שנתיים.

השאלה שלי היא - האם הבחירה ב208 היא בחירה טובה?

אם כן, האם הנתונים על הרכב הספציפי שתיארתי כאן הם סיבה לחשש?

אם לא - איזה רכב הייתם ממליצים באותו איזור תקציב שעונה על צורכיי?

תודה רבה :)

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז לא רואה טעם לקחת דיזל עם נסועה גבוהה.

כיוון שהרכב לשנה, הייתי רוכש רכב הרבה יותר זול, למשל פיאסטה ידנית,רנו קליאו דור 3 ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...