Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

אם לרכב אין טסט - אני מבין.

אם אתה שואל אותי, גם את זה אני לא מבין. 

אני רוצה לקנות רכב ללא טסט, אני יודע שאין לו טסט, המוכר יודע שאין לו טסט, המחיר משקף את זה שאין לו טסט. 

למה לא מאפשרים את זה? 

זה אותו הגיון כמו דחייה של עוד 3 חודשים, אני גם חושב שזה מיותר אבל אני מבין את המניעים, מה שהסברתי בהודעה הקודמת. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, itsik170 כתב:

ומה יהיה עם רכב לא סחיר שלפעמים לוקח חודשים כדי למכור אותו?

להעביר אותו כל פעם טסט?

ומה יהיה עם העומס שיווצר במכוני טסט בגלל זה?

יעבירו אותו טסט יחד עם הבדיקה למכירה. ממילא אלה אותם מכונים.

ועומס לא ייווצר בשום מקום, כי מספר המכוניות הנבחנות לא ישתנה. מכונית שעברה טסט ביוני לא תצטרך לחזור לטסט ביולי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

יעבירו אותו טסט יחד עם הבדיקה למכירה. ממילא אלה אותם מכונים.

לא רוצה רכב עם טסט, ולא רוצה להעביר אותו טסט. קונה אותו בשביל חלפים לרכב שלי.

למה לחייב אותי בטסט? להוריד אותו מהכביש לא מחייב טסט?

פורסם

עוד התעללות מבית משרד התחבורה שמטרתה לגרום לגריטה (וחלילה בתמורה לתשלום) של רכבים ישנים, למכור יותר רכבים חדשים ולגרוף עוד מס למדינה. בדיוק כמו החובה לעשות טסט פעמיים בשנה.

חבל שגם כשמכהנת שרה ממפלגת העבודה, שלכאורה מתיימרת לדאוג לשכבות החלשות, נוחתות גזרות כאלו על הציבור.

אם רוצים "לעזור" להדיוטות, מספיק היה לחייב את הקונה במעמד העברת הבעלות לחתום על טופס שהוא מודע שהטסט קרוב לסיום ואין ודאות לחידושו.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התערבות מיותרת ומטופשת. אופייני לטיפוסים כמו שר.ת התחבורה שלנו.

אין משמעות לזה שיש לרכב טסט ולמצב הנוכחי שלו. אתה יכול לעבור טסט, לעשות תאונה קשה אחרי חודשיים, לשים את האוטו אצל חאפר שירתך אותו בחזרה ולהעמיד למכירה רכב עם טסט ל10 חודשים...

שמעתי גם על מישהו שקנה רביעיית צמיגים חדשה כדי לעבור טסט. אחרי הטסט הוא החליף את הגלגלים עם רכב אחר דומה שהוא נוסע בו, ואת הרכב שיצא מהטסט שם ברחוב ראשי עם שלט למכירה ועם צמיגים שלא ברור מה מצבם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טמטום

מה הקשר בין טסט [אישור נסיעה רגולטורי] לבין העברת בעלות [נושא קנייני/פיננסי]

נניח ויש לי רכב בלי טסט. למה שלא אוכל למכור אותו?

בדיוק כמו שאני יכול למכור בלנדר או אוזניות

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקלקל לאנשים את ההנאה מהידיעה שרק אותנו דופקים.  מה האוסטרלים בכלל יודעים מהחיים? 

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כל מה שקשור לרישוי רכב בישראל היה כמו באוסטרליה, הייתי זורם על חוק דבילי אחד.

פורסם (נערך)

אז רכב מיושן שעושה טסט כל 6 חודשים יכול להמכר רק חצי מהזמן בשנה בעצם? 

אם יבטלו את ה2 טסטים בשנה אז אני אסכים

אבל בגדול רעיון מטומטם שאף אחד לא ביקש ולא יעזור לאף אחד. זה אפילו לא יוריד מכוניות ישנות לפי דעתי, ההפך.. כרגע למישהו עם אוטו ששווה 5000 שקל מתקרב הטסט אז הוא מפרסם, בנתיים הטסט נגמר כי אף אחד לא רוצה אוטו עם טסט לחודש, והאוטו ננטש ונזרק לפירוק בסוף. במצב המוצע בכתבה אנשים יעשו טסט מראש, יהיה קונה לאוטו כי עכשיו יש טסט לשנה אז שווה לקנות, אולי יעלה לקונה כמה מאות שקלים יותר אבל לא נורא, והנה האוטו חי עוד שנה.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בתאריך 12.3.2022 בשעה 16:32, Buki כתב:

הרעיון עצמו לא רע. 

זה נועד להגן על פראיירים שקונים רכב 

"במצב מצויין שווה לראות כדאי לקחת בהזדמנות", הטסט נגמר עוד שבוע אבל חפיף, עובר בהליכה את הטסט, רק לשלם אגרה...

ומה עם:

"המזגן לא מקרר, רק למלא גז"

"יש קצת רעידות, צריך כולה כיוון פרונט"

"המנוע קצת מעשן, צריך רק לשים תוסף"

"האוטו טיפה מתחמם, בטח חסר מים"

מעניין מאיפה צומחות רגליים לחוק הזה. בטוח לא רק מתוך הדאגה של שרת התחבורה לאזרח הפשוט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם קצת אחריות אישית?

אם רוצים לדאוג לאזרח הפשוט, הכי טוב שלא יעמיסו עליו חוקים ותקנות מיותרים ומכבידים. זה גם לא עולה שקל.

פורסם

במילים אחרות מה שהחוק אומר זה קיצור הטסט של כל הרכבים שנמצאים על הכביש ב3 חודשים (הרי כולם צפויים להמכר מתישהו).

שזה אומר הכנסה של רבע מאגרת רישוי לכל רכב (בחישוב פשוט מדובר בכמה מיליארדי שקלים), גאוני.

• תוכן חדש...