Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אני לא מכיר (אולי במורשי יבואן זה ככה?)

אני לא מבין למה כל טיפול אני צריך לקבל דף נייר, לשמור אותו, לפעמים נעלם

יותר פשוט. לא?

• רעיון טוב! 1
פורסם

נדמה לי שכל המוסכים משתמשים באותה תוכנת ניהול חשבונות, כך זה נראה לפי הפורמט של החשבוניות. השאלה היא האם הפיצ'ר קיים במערכת, ואם לא - האם הוא בקנה או שיש דרישה מצד הלקוחות (והמוסכים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מצלם בטלפון ומעלה לתיקיה בגוגל דרייב, ככה גם אני יודע מה עשו בפעמים הקודמות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

גם אם ירצו לא יקבלו את המייל שלי. לא רוצה שיספימו אותו.

יש קלסר עם החשבוניות בספריה וזהו. במקרה הכי גרוע תמיד אני יכול לקפוץ למוסך ולהוציא העתק.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

גם אם ירצו לא יקבלו את המייל שלי. לא רוצה שיספימו אותו.

אני ממליץ לפתוח חשבון מייל נפרד בשביל כל מיני מקרים בהם צריך/כדאי/אפשר לתת למישהו כתובת אבל לא רוצים לתת את כתובת המייל האישית.

לפני 44 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

לובינסקי וקרסו עושים את זה אם מבקשים מהם.

לובינסקי בירושלים עושים את זה כברירת מחדל כבר כמה זמן.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בעניין דומה - לאחרונה תדלקתי פעמיים ב"סונול" וביקשתי לשלוח את החשבונית לטלפון. קיבלתי את החשבוניות, רק שהפרט החשוב ביותר היה חסר: מספר הרישוי. איך אפשר להגיש חשבונית כזו למס הכנסה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא מתאים ללקוחות שבאים פעם ב. (אולאי רלוונטי רק לרכבים הצרפתים 😆) הרכב נמכר, מזכירה לא שמה לב, החשבון נשלח מייל לא מעודכן... 😁 אחרי זה, תנסה להסביר בטלפון, מה המייל שלך.

אנשים כותבים נכון - ברגע שמקבלים ניירת, תמיד יש סמארטפון ביד, יש מלא אפליקתיות לסריקת מסמחים, תשתמש. שולח לאצמך למייל או לווטסאפ.

פורסם

דואר אלקטרוני זה כל כך העשור הקודם. בטסלה מקבלים הודעה על החשבון במוסך שלהם דרך האפליקציה ודרכה גם משלמים. ניתן לראות באפליקציה את כל היסטורית הטיפולים.

• אהבתי 1
  • ספונסר פורום
פורסם

בכל תוכנות המוסכים יש אפשרות שליחת חשבונית למייל, רק שהמוסך צריך לשלם עבור מנוי לחתימה דיגיטלית, אצלנו בהחלט שולחים חשבוניות ומסמכים למייל.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 7.3.2022 בשעה 22:08, eladts כתב:

דואר אלקטרוני זה כל כך העשור הקודם. בטסלה מקבלים הודעה על החשבון במוסך שלהם דרך האפליקציה ודרכה גם משלמים. ניתן לראות באפליקציה את כל היסטורית הטיפולים.

ומה יקרה אם עוד 5 שנים מס הכנסה יתעורר וידרוש ממך מסמך? ומה אם מכרת בינתיים את הרכב?

כשזה קשור לאסמכתאות אל תסמכו על אף חברה חיצונית. תשמרו אצלכם את כל החומר (עדיף דיגיטלית) ותגבו לפחות ל2 מקומות שונים (אחד מהם ענן).

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...