Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר את הימים שסובארו נעלו את הרכבים באולם התצוגה והבעלים של יפנאוטו צעק על הלקחות.
לא לעולם חוסן. היום הם למעלה, מחר הם ירדפו אחרי הלקוחות.
אבא שלי חצה את הכביש ושם את הכסף במיצובישי.
אם היחס לא מקובל עליו שיעבור למתחרים ואם אין תחליף לוולוו... שיבלע את הלשון.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בחוזה כתוב 14 ימי עסקים - שכבר עברו להם,

נראה לו שזה מתצוגה - יש כאלו שלא איכפת להם אמרו לו שהוא יכול לקבל יחסית מיד את הXC60 בצבע ספציפי הוא אמר סבבה,

הצפייה - אולי להיות יותר בהירים עם הלקוח - לא מדובר על עידכון תוכנה אלא על חלק תקול (להסביר מה החלק),

הצפיה - להיות סבלני, אדיב, לשמוע את הלקוח (וכן יש צפיה ללקוח שקונה רכב יוקרה לקבל קצת יותר), נבדוק מה אפשר לעשות...שנת אחריות נוספת לא שייכת כאן מכיוון....

הצפיה - איחור במסירה תדאג לרכב "בערך" זהה למה שהלקוח קנה.

כתבתי שהוא לא פנה כל יומיים אלא פעמיים לפני המסירה (לגיטימי שדיברו על אספקה מהירה ועברו להם 10 ימי עסקים ואח"כ 14),

אינטרס היבואן - כאן הבחור לא ביקש שמאיר תוציא שקל מהכיס...

בכל מקרה שאפו לפורום - קוראים את מה שכתוב כאן - החבר (כפי שציינתי) בחור עדיין בהתחלה בכלל לא רצה לפרסם כלום,

עכשיו הוא אומר לי מה זה הפורום הזה שכתבת בו - הוא כבר קיבל הדים.

פורסם
לפני 33 דקות, discoTD5 כתב:

חב"ד זו לא הדת הזו שדי דומה ליהדות, אבל היא לא באמת יהדות? 

לא מבין גדול בדתות.

התרומה היא למרות הדת ולא בגלל הדת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 45 דקות, discoTD5 כתב:

חב"ד זו לא הדת הזו שדי דומה ליהדות, אבל היא לא באמת יהדות? 

"הכת שהכי קרובה ליהדות" אתה מתכוון?

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אפשר לפתוח על זה שרשור נפרד, משעמם זה לא יהיה... 😉

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

גילוי נאות: אני לקוח (מרוצה בדרך כלל) של חברת "מאיר" יותר מ-30 שנה ברציפות.

חחח.

לפי תמונת הפרופיל זה 40 שנה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני כשעה, Shmelov כתב:

יש חוזה.

"אספקה מהירה" יכולה להיות כמה שעות ויכולה להיות חודש, מה כתוב בחוזה? מזה "כנראה מתצוגה"? הוא לא יודע מה הוא קונה? זה לא במבה, זה אוטו.

מילים כדורבנות. אילו לקוחות היו קוראים חוזים שהם חותמים עליהם, חצי מנפח התעבורה בפורום היה מתפוגג לו :-)

מה שכן, מהחוזים שהספקתי לרפרף בהם, בכל מקום שמדברים על תאריכי אספקה יש אלף ואחת סייגים והיבואן לעולם לא יכבול את עצמו, בין השאר עקב בלתמ"ים לא צפויים בסגנון רכב שנפגע בעת פריקה בנמל וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 54 דקות, tinoki כתב:

חחח.

לפי תמונת הפרופיל זה 40 שנה

הוולוו החדשה הראשונה שלי עלתה על הכביש ב-24/7/91 וולוו 740 מנוע 2.0.

הוולוו הישנה ביותר שבבעלותי היא  164 3.0 משנת 1974 (משנת 2004)

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדרך כלל יש יחס ישיר בין מחיר המוצר לבין השירות של המוכר. לדוגמא - רשת ksp ידועה בשירות בעייתי (לכאורה) ובמחירים מצוינים. 

אם הייתי נכנס לסוכנות של dacia, לא היו לי ציפיות גבוהות במיוחד ואם סוכן המכירות לא היה מדגיש לי שעתיים על הסברים על מנוע בעיה פנימית. 

אם הייתי נכנס לסוכנות של וולוו עם בקשה לרכב בהספקה מהירה, הייתי מצפה ליחס אישי לאורך כל הדרך. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הנה, המנהל אמר לו שהוא לא יקבל כלום ושהוא אישית ידאג לזה, זה לא יחס אישי?

בדרך כלל אני לא מגיב בשרשורי תלונות על יבואנים אבל המשפט הספציפי הזה עצבן אותי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 7
  • מצחיק 5
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת מוזר לי שאני אומר את זה אבל מבחינתי זה לא היה שרשור תלונה על היבואן, אלא האם לגיטימי לבקש אחריות נרחבת וטיפולים חינם בעיקבות תקלה ברכב שעדיין לא נמסר.

בין השאר ציינתי את שהתרחש ואצרתי שכנראה מצב הרכב בארץ הוא גורם מכריע לכך.

מניח שלפני שנה וחצי זה (כנראה) לא היה קורה.

פורסם

תשמע צר לי שהחבר שלך נמצא במצב של באסה בזמן שהוא אמור להיות שמח על קניית רכב חדש ואם ככה הוא מרגיש אז בהחלט שישקול לבטל את הקניה.

אני בחיים לא קיבלתי כזה ייחס מיבואן מאיר, בתור רוכש של רכב יד שניה תמיד הרגשתי שיש מענה והם באמת מנסים לעשות את האקסטרה מיל בין אם זה בהנחה בטיפולים בלי שתבקש בכלל, שיחה אלייך אחרי הטיפול כדי לשמוע שהכל בסדר ואתה יצאת מרוצה מהשירות או שכשחבר שלי מכר את הסיוויק 2013 שלו והקונה הלך איתו למוסך היבואן להוציא היסטורית טיפולים אז הנציג הוציא את ההיסטוריה ואמר שאם הוא יבחר לקנות את הרכב הם ידאגו לתת 50% הנחה בעלות הטיפול הבא וזה סתם.. וואלה חבר שלי היה מאושר עד הגג מהמחווה והקונה קנה את הרכב, המוסך יצר בשניה מצב של win win על חשבונו מיוזמתו...(מוסך באר שבע)

כל מי שיש לו רכב שהגיע ללא גלגל ספייר וחס וחלילה התפוצץ לו צמיג אז ניידת שירות תגיע ותחליף לו לגלגל חלופי, ללא עלות וגם ללא תלות בגיל הרכב או ביד שלו ..

חוץ מהמוצר שהוא מוצר פרימיום יש גם ערך לשירות אותי אישית הם קנו..(כמובן המוצר תמיד בחשיבות עליונה).

פורסם

אני עם הרכב השלישי שנקנה ממאיר.  תמיד קיבלתי שרות על הצד הטוב ביותר. לא תמיד הכל היה חלק ולא הכל היה מושלם אבל הם תמיד היו קשובים כדי להשתפר ובמקרים מסוימים גם לפצות בתחום ההגיון. 

מקווה שבמקרה הזה הצדדים יגיעו לעמק השווה ובסופו של דבר הלקוח יהיה מרוצה. כפי שאני מכיר את מאיר, הם ישתדלו לגשר על הפער ישירות מול הלקוח.

S60 Rdesign

פורסם
לפני שעה, BeBest כתב:

אם אני בנעליו, מבקש החזר + פיצוי על עוגמת הנפש.

כמובן שמבטל את ההזמנה השניה.

בוא נעבור על העובדות הידועות:

החבר רכש שתי מכוניות: אחת מתצוגה לאספקה מיידית, והאחת לאספקה עתידית. (סביר להניח שהתמקח וקיבל הטבות והנחות שונות שלא פורטו)

בהכנה למסירה הסתבר שרכיב מסוים שבד"כ לא מתקלקל, ולא נמצא במלאי בארץ - לא תקין.

החברה מתנצלת ונותנת ללקוח רכב חלופי. (יתכן שגם בנקודה זו היה דין ודברים בין הלקוח למחלקת המכירות אנחנו לא יודעים)

עכשיו צריך לחכות שהרכב יגיע. -  אנחנו לא ידועים אם יש צפי או אין צפי להגעה של החלק.

בנקודה הזאת מתקשר הלקוח ומבקש פיצוי - על מה בדיוק? על מקרה שעוד לא נסגר? (אני מעריך שזאת לא הפעם הראשונה שהוא דיבר עם מנהל המכירות הארצי...)

אופציית הביטול קיימת אני מעריך משני הצדדים, אבל במקרה ביטול מי שיפסיד זה הלקוח שישאר קרח מכל הצדדים (ואולי גם יחוייב בעלות השכרת הרכב החלופי)

אני יכול לספר לך על סיפור דומה של דחייה של אספקת רכב אצל יבואן גדול אחר - הלקוח ביטל את ההזמנה, תבע פיצוי בבית המשפט (למרות הצעות פשרה סבירות שהוצעו לו) וקיבל 3ינור. (והוא לא הראשון)

אני לא מצדיק את היבואן דווקא - רק אומר שלמטבע שני צדדים.

ותזכרו שבסוף שאת כל  הפיצויים/עגמת נפש/מתנות/הטבות כ-ו-ל-נ-ו משלמים במחיר הרכב....

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...