Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

ותזכרו שבסוף שאת כל  הפיצויים/עגמת נפש/מתנות/הטבות כ-ו-ל-נ-ו משלמים במחיר הרכב....

המשפט הזה לא ברור בכלל. האם התכוונת לומר שאת מחיר פיצוי ללקוח אחד משלמים שאר הלקוחות במחיר הרכבים שנמכרים להם?

פורסם
לפני 4 דקות, FARM כתב:

המשפט הזה לא ברור בכלל. האם התכוונת לומר שאת מחיר פיצוי ללקוח אחד משלמים שאר הלקוחות במחיר הרכבים שנמכרים להם?

אלא אם היבואנים יהפכו להיות פילנתרופים- איפה הוא טועה?

פורסם

שלום

בפעם הראשונה שנכנסתי לקנות הונדה הבעלים של הסוכנות אמר, הונדה זה משפחה.

באופן כללי מעדיף להיות יתום.

בפעמיים שקניתי רכב אצל מאיר השירות היה תקין. לגבי השירות לאחר הקניה היו לי השגות שכתבתי עליהן בפורום.

לטעמי האישי יבואן שמוכר יחסית מעט מכוניות צריך להצטיין בשירות.

פורסם
לפני 11 שעות, פראג כתב:

אלא אם היבואנים יהפכו להיות פילנתרופים- איפה הוא טועה?

שזה לא מעניינו של של הלקוח שדורש פיצוי

פורסם
לפני 17 דקות, FARM כתב:

שזה לא מעניינו של של הלקוח שדורש פיצוי

פיצוי על מה? על זה שהוא נוסע  בנתיים על רכב שכור? תכל'ס הרכב החדש שלו עוד לא עבר רישוי, והוא "מרוויח" את ירידת הערך שהיתה נגרמת אם כבר היה נוסע ברכב החדש.

אני מסכים שזה מעצבן ולא נוח. בנתיים  נראה שהיבואן עושה כמיטב יכולתו כדי לצמצם את אי הנוחות. סביר להניח שגם יציע פיצוי כלשהו בסיום הטיפול - לא באמצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיצוי על זה שלא עמדו בזמני האספקה לפי החוזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפצוי הוא בצורת הרכב החלופי שהלקוח קיבל - ואני מעריך שחוזית היבואן מכוסה. 

• רעיון גרוע 3
  • רעיון טוב! 3

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 37 דקות, zvit כתב:

הפצוי הוא בצורת הרכב החלופי שהלקוח קיבל - ואני מעריך שחוזית היבואן מכוסה. 

זה אני לא חושב שנחשב כפיצוי

כי תחשוב אתה קונה מוצר באיכות א, אתה לא מקבל את המוצר עקב עניין אצל המוכר, בנתיים אתה משתמש במוצר באיכות ב' , אין פה פיצוי כי אולי הייתה קונה מוצר איכות א' במקום אחר וכן מקבל בזמן שהובטח..

אני כן חושב שיצתרכו לפצות אותו, מאמין אני הייתי דורש פיצוי על עוגמת הנפש אבל כנראה הייתי מדבר על זה בסוף התהליך ודורש פיצוי, יצא לי ככה בעבר על מוצרים שונים שפשוט אמרתי במהלך התהליך היה X,Y,Z אני מבקש התייחסות על זה ואף פיצוי..

כמו שאמרתי לכל סיפור יש 2 צדדים, כן שיתפתי במקרה שלי את ההתנהלות שלי עם היבואן.

פורסם

זה כן פיצוי כי את הרכב החדש הוא עוד לא קיבל.

דוחים לך את המסירה ובינתיים אתה מקבל פיתרון תחבורתי שלא עולה לך אגרת רישוי, ביטוח ופחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצד שני הוא שילם מחיר מלא לחברה שמרוויחה בינתיים את הריבית. הוא בעצם נתן אשראי לחברה.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה כן פיצוי כי את הרכב החדש הוא עוד לא קיבל.

דוחים לך את המסירה ובינתיים אתה מקבל פיתרון תחבורתי שלא עולה לך אגרת רישוי, ביטוח ופחת.

היגיון מעניין

אז אם זה יתעכב בחצי שנה לפי דבריך הוא בכלל יוצא "מרווח"

הבנאדם קנה רכב כדי להנות ממנו, ולא כדי לחסוך עלות פחת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

היגיון מעניין

אז אם זה יתעכב בחצי שנה לפי דבריך הוא בכלל יוצא "מרווח"

הבנאדם קנה רכב כדי להנות ממנו, ולא כדי לחסוך עלות פחת.

לא מדובר על חצי שנה, מדובר על שבועים שלושה של דחיה מעבר למועד המקורי. חצי שנה - גם היבואן היה מחזיר את הכסף ונותן פיצוי מעצמו. אמנם חברת ההשכרה היא בבעלות היבואן, אבל השכרת רכב לחצי שנה - גם לבעלים של החברה זה הרבה כסף.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רכב חלופי זה לא פיצוי, זה שירות.

כמו רכב חלופי שמקבלים במוסך, כמו שיש מקומות שלוקחים ממך את הרכב לטיפול ומחזירים, כך גם כאן.

הם לא עמדו בתנאי החוזה ולכן נותנים לו את הבסיס, גם לא מדובר ברכב שמתקרב לרמה שהוא קנה.

ואני בכלל לא מדבר על זה שמדובר במוצר פרימיום שמגיע לו הרבה מעבר ללקוח הממוצע שקונה רכב ממוצע.

• אהבתי 1

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...