Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב עזרה, נתיב 2+ ונתיב רגיל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כל יום שאני נוסעת לעבודה יש לי בערך 10 דקות נסיעה בדרך בין עירונית. אז ככה כש אני יוצאת מדרך עירונית ומשתלבת בכביש מהיר אני מאותתת שמאלה ועוברת נתיב ואז מגבירה מהירות ל77 בערך. אבל הבעיה שנתיב הראשון שיוצאים עליו מדרך עירונית הוא נתיב 2+. בגלל שאני נהגת בודדה אסור לי להישאר בנתיב זה אז אני שוב מאותתת שמאלה ועוברת לנתיב הרגיל ששם כבר אני יכולה לנסוע. רק הבעיה שלפעמים לוקח לי כזה 10 - 15 - 20 שניות עד שאני עוברת מנתיב 2+ לנתיב הרגיל ( כי היה בנתיב הרגיל רכב או כמה רכבים אז צריכה לחכות שהם יעברו ורק אז לעבור לנתיב כש הוא פנוי ). עכשיו שאלה זה מלחיץ אותי כש רק יצאתי מדרך עירונית נתיב הראשון שאני נהיית עליו זה נתיב 2+.   ולוקח לי את החצי דקה הזאת עד שאני משתלבת מנתיב 2+ לנתיב הרגיל כבר. לא יכולים לתת לי דוח על זה נכון ? קצת מלחיץ חח. כי לא שהייתי חצי דקה הזאת בנתיב 2+ מרצוני אלא פשוט חיכיתי לרגע המתאים לעבור לנתיב הרגיל כבר. מקווה שהבנתם את השאלה חח .ב2 מילים מלחיץ אותי חצי דקה הזאת שיוצא לי להיות בנתיב 2+ ולא יתנו על זה דוח או משהו?

פורסם

זה בסדר גמור, מנתיב האצה בירידה ממחלף את משתלבת ישירות לנתיב  2+ ויש זמו סיבר שמאפשר לך לעבור לנתיב ריגל בצורה בטוחה. תהיה עם וינקר שמאלה והכל יהיה בסדר. אין ממש דרך אחרת לעשות את זה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 38 דקות, Buki כתב:

זה בסדר גמור, מנתיב האצה בירידה ממחלף את משתלבת ישירות לנתיב  2+ ויש זמו סיבר שמאפשר לך לעבור לנתיב ריגל בצורה בטוחה. תהיה עם וינקר שמאלה והכל יהיה בסדר. אין ממש דרך אחרת לעשות את זה. 

תודה רבה :)

לפני כשעה, Ron Poh כתב:

אין חשש, הזמן שציינת סביר.

תודה :)

פורסם (נערך)

אף אחד לא יתן לך דוח, נהגים בודדים טסים בנתיבים האלו כאילו אין מחר, גם אם הפניה שלהם ימינה היא בעוד חמישה קמ' וגם בלי פניה, סתם כי הזמן שלהם יותר חשוב משל האחרים שנוסעים בנתיבים הרגילים, מעולם לא ראיתי מישהו חוטף דוח על כזה דבר..

עריכה אחרונה על ידי dorondoron
  • תוכן חדש...