Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים שוב צריכה עזרה חח. רק מי שמבין 

אוקיי אז שוב יש לי סקודה פאביה 2009 אוטומט בערך שבועיים. מאז שהביאו לי אותה היו שם מים ורודים במיכל המים. גם פעם כש הייתי במוסך מילאו לי את מיכל במים הורודים. הבנתי מאז שאני צריכה את המים הורודים. אז אתמול הייתי בתחנת דלק לקחתי בקבוק עם מים ורודים שיהיה לי למקרה ברכב באתי לשלם בקופה ובחורה שעובדת שם אמרה : באמת, את צריכה את זה לרכב? מוזר לי , בדכ מים ורודים לוקחים מי שיש לו אופנוע ומי שיש לו רכב קונים אצלי מים ירוקים, אבל בסדר תקחי מה שתמיד שמים לך ברכב זה הכי נכון. 

אז היא בלבלה אותי רצח עכשיו תסבירו לי מה ההבדל בין מים ירוקים לורודים ולמה באמת אם כמו שבחורה אמרה לרוב מים ורודים זה לאופנוע אז למה שמים לי אותם בסקודה ?

פורסם

קודם כל העובדה שמים הם בצבע מסויים זה לא הכל.

לכל יצרן יש סוג נוזל קירור שהוא שם ברכב, שעומד בתקן מסויים.

המים שקנית בתחנת הדלק בסיכוי נמוך מאוד יתאימו לרכב שלך, גם אם לא יגרמו לנזק מייד, הם לא יהיו טובים לרכב לטווח הארוך.

עצה שלי לכי למוסך מומלץ ובתבקשי שיעשו פלאש למערכת הקרור, או לכל הפחות החלפה של הנוזל קירור.

העלות של זה היא יחסית נמוכה ובהנחה שאין לך נזילות ברדיאטור\מערכת הקירור(דבר שיגרום לאיבוד נוזל קירור), הפעולה הזאת תיתן לך שקט נפשי לפרק זמן ארוך למדי.

שימי לב רק שישמו לך נוזל קירור מקורי ולא יעבדו עליך(מוסכים רציניים לא ישחקו עם זה), לדעתי הנוזל קירור המקורי נקרא G12\G13 ברכב שלך, אך רצוי לבדוק שתדעי בוודאות מה לשים.

באופן כללי אין לך מה למלא נוזל קירור- מדובר במערכת סגורה שלא אמורה לאבד נוזלים, אם כן לרוב יש נזילה, וצריך לטפל בה.

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 38 דקות, yalda12 כתב:

לא הבנתי חח? 

הכוונה שתצלמי את הבקבוק שקנית.

ועצה ידידותית, אל תקשיבי לחברה בתחנת דלק, הם מרוויחים ממכירת אקסטרות כאלו.

והבנתם המכנית, בדיוק כמו ההבנה שלך כרגע.

לכי למוסך שאת סומכת שיסבירו לך בקצרה ועניינית מה את צריכה לשים דגש.

רכב ראשון אכן קצת מפחיד.יעבור

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

צבע הנוזל לא מעניין. 

את צריכה נוזל שרשום עליו G12+ או G12++ או G13.

הידע של המוכרנים בתחנות דלק בדרך כלל מאוד מצומצם, אל תקשיבי להם. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...