Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב הינו רנו קנגו דיזל (צבאית). לא ידוע מהי שנת היצור.

השבוע נתקלתי בדבר מוזר ביותר ולמרות שהרכב לא שלי ולא של קרובי משפחתי אודה לכם על אבחנה ממה יכולה לנבוע הבעיה. (סתם מעניין אותי- לידע כללי בלבד).

השבוע, נהג מכונית מסוג רנו קנגו בבסיס שאני משרת בו יצא מהרכב והשאיר את המנוע עובד.

תוך דקות ספורות התחיל לצאת עשן לבן מתוך מכסה המנוע. הנהג לא התרגש יותר מידי ואחרי צעקות שלי ושל עוד מישהו הוא כיבה את המנוע ופתח את מכסה המנוע.

העשן הלבן יוצא כאשר מנוע הרכב פועל בלבד. לאחר בדיקה התברר שהעשן יוצא באיזור מאורר הקירור של הרדיאטור.

מד חום המנוע הראה טמפ' עבודה ולא התחממות יתר והמאוורר לא פעל.

השאלה מה היתה התקלה? יוניט חום שרופה? קצר במנוע המאוורר?

תודה מראש..

פורסם

יכול להיות שמה שראית זה אדי מים ולא עשן?

סביר להניח שנהג צבאי לא יתרגש כשהמנוע שלו רותח. לרובם לא אכפת מה קורה לרכב עליו הם נוהגים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יכול להיות שמה שראית זה אדי מים ולא עשן?

סביר להניח שנהג צבאי לא יתרגש כשהמנוע שלו רותח. לרובם לא אכפת מה קורה לרכב עליו הם נוהגים.

לא, בוודאות מדובר היה בעשן לבן והוא בא מהמאוורר הרדיאטור. מד חום המנוע הראה טמפ' עבודה שזה היה קו אחד אחרי האמצע. בכל מקרה אחרי המקרה נהג הקנגו המשיך בנסיעה כאילו כלום.

פורסם

אם מכיוון המאוורר, אז אולי בכל זאת פריצה מזערית ברדיאטור והתזת המים מהחור הקטן בריסוס??

פורסם
אם מכיוון המאוורר, אז אולי בכל זאת פריצה מזערית ברדיאטור והתזת המים מהחור הקטן בריסוס??

אין לי מושג, בגלל זה שאלתי פה, פשוט זה מעניין אותי מאוד מאיפה היה יכול להיות העשן.

פורסם

יכול להיות (מאוד יכול להיות) שמדובר בשמן שנשפך על חלק במערכת הפליטה במהלך הוספת שמן \ אטם פקק מיכל השמן לא אוטם \ אין פקק שמן (גם את זה ראיתי...), ונשרף בחום הגבוה.

יוצר עשן לבן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי הפקק של מיכל המים דולף. יש שם שסתום המשחרר את קיטור במקרה והמנוע מתחמם - זאת ע"מ שצינורות המים לא יתפוצצו.

גם אצלי ברנו אקספרס ז"ל הייתה בעיה בשסתום של הפקק הזה.

• תוכן חדש...