Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לסופ"ש - ויקי נוהגת ב-SL55 מול SLK55 ב-Fifth Gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוית הצילום בFifth gear אומנם שופרה בעונה האחרונה אבל היא לא עולה על איכות הקטעים בטופ גיר... ראה למשל הפרק על החול יום שהם עושים דריפטים מה שהיה פרק מדהים...

עם זה אני מסכים במאה אחוז. איכות הצילום בפיפת' גיר לא מתקרבת לזו בטופ גיר.

אבל

לנסות ולומר שטופ גיר הם יותר מקצועיים מפיפת' גיר מהבחינה של לתת עצות על מכוניות לאדם הפשוט נראה לי קצת תמוה... לדוגמא לפני המבחן ההשוואתי שהם עשו בין המאזדה 3, האופל אסטרה והגולף, ג'רמי אמר (בגיחוך כמובן) שהמפיקים הכריחו אותם לעשות את המבחן הזה ושהם עשו הגרלה מי צריך לערוך אותו וריצ'ארד הפסיד....

בפיפת' גיר לעומת זאת הם עשו מבחן השוואתי בין עשרות רכבי כבישטח למיניהם ובחרו בסוף באחת הכי אמינה ועם הכי הרבה מרחב... הכתבה הזו תפשה משהו כמו שליש מהתכנית...

טופ גיר עושים תכנית כיפית ולא עושים חשבון לאף אחד והם לא מתביישים בזה... פיפת' גיר עושים שירות לציבור ברמה גבוהה במיוחד.. זה המצב וטוב שכך.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אוקיי אני יעבור על ההערות שלך...

אם אתה באמת חושב שבתוכנית טלוויזיה יתחילו לדבר איתך על המרווח מאחור, האבזור הסטנדרטי ונוחות הנסיעה בפרוטרוט, אז אתה טועה. וטופגיר גם לא עושים את זה, כי זה פשוט לא מעניין. במבחנים בטלוויזיה אנחנו רוצים לראות אקשן.

בנוגע לוייפר- ניסיתי להבין מה אמרת, אבל לא הצלחתי. בתגובה הראשונה טענת שהמבחן היה מגוחך כי הוייפר הפסידה וכי הם עשו איתה רייסים ובדקו החלקות כוח. בתגובה השניה הודית שהיא חרא להכל חוץ מקו ישר, קשקשת משהו על האנגלים ועל התחרות מול האירופאים שרוצים אוטו לסיבובים (לעומת האמריקאים, שקונים קורבט ווייפר רק בשביל רייסים, הרי הם מטומטמים ניאנדרטלים ללא שמץ של תרבות מוטורית, מה לא?)

בקיצור - אתה יכול לקטול את הוייפר בגלל שיש דברים שהיא גרועה בהם, אבל אתה לא יכול להבין את זה, כי כמו שנאמר בתוכנית, אף מהנדס לא מוציא אוטו גרוע לכביש בכוונה רק כי הוא אומר לעצמו "בכל מקרה כל מה שרוצים מהאוטו הזה זה רק כוח בקו ישר, אז מה זה משנה כל השאר?"

ובנוגע למסקנות - אני חושב שהמסקנה הייתה ברורה לכל - וייפר זה חרא, קורבט זה לא. מה לא בסדר? ותסלח לי, אבל הבריטי הממוצע לא רואה תוכניות טלוויזיה על מכוניות, ואם טופגיר או פיפט'גיר יבחנו פוקוס ומאזדה 3 אז אף אחד לא יראה אותם. (וגם לא יהיה מה להראות). ד"א, אתה יודע מה מגזין הרכב הנמכר ביותר בבריטניה? מקס פאואר. כן, זה עם הבחורות הערומות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה קדוש.

תודה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...