Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לסופ"ש - ויקי נוהגת ב-SL55 מול SLK55 ב-Fifth Gear

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מגיש נוראי, הוא לא יודע לדבר מול קהל. שפת הגוף שלו נורא טיפשית, ודוגמא מושלמת לזה זה הכתבה על הבוקסטר החדשה.

בכלל, לרובם בכלל אין יכולת הגשה, אז אחלה שהם נהגים טובים.

ואולי זאת בדיוק הנקודה.... זאת לא תוכנית של מנחים משופשפים, מנוסים ומלוקקים שבכל מילה שלהם ינסו להעלות רייטינג ולמשוך עוד מפרסם. אלו אנשי מקצוע מהדרגה הראשונה, כמעט כולם שם כתבים וסופרים בנוסף להיותם נהגים ובוחני רכב, בדיוק מהסוג שהייתי רוצה שיבדקו רכב... אין להם שום בעיה לומר שרכב כזה או אחר ההו אפשוט צ'יקמוק, לא משנה כמה הוא עולה ולא משנה אם שניה אח"כ אותו יצרן מפרסם את הרכב בפרסומות..

לגבי ויקי, פשוט למות עליה... :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אולי ? זאת בדיוק הנקודה. וזאת עוד אחת מהסיבות למה כל כך כיף לצפות בשתי התוכניות האלו.

ואם כבר מדברים על מגישים. אז ב Fifth Gear לדעתי ג'ייסון פלאטו הוא המגיש הטוב ביותר (וגם נהג מעולה).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין תחליף למפעל הבאוורי, רק חבל שהמפעל הנ"ל, ומה שהוא מייצר, מייבא רושם של איש לא חיובי = פושע/איש עסקים שחור.

חבל חבל, אבך מי שבאמת אוהב את הבאווריות (מועדון במוו לדגומא, דיטיאם פאוור, ניאםדאבליו וורלד, ביאםדבליו אם 5 קום, ועוד הרבה אחרים) יודע שאין תחליף להתנהגות הבאווריות הספורטיביות על הכביש.

חרף כל מה שנאטר עעל ידי ג'רמי קלרסון (אני ממש ממש שרוף על התכנית שלו, מקום שני בבידור הטלוויזיוני בבריטניה - זה מושלם), וידוע לי שהוא - אולי- צודק ברב מה שהוא אומר בהשוואה לרכבים ברמה של בימריות, ועד לרכבי על., אבל עדיין - יש לעודות שהטענוג מהנהיגה תמונה ונועדה ב/לבמוו.

טוב די - עניין של טעם וזה הכל. אני יודע שבמרסדס יש דגש על ה"קלאסה".....!

פורסם

ג'ייסון פלאטו הוא במקור נהג מירוצים מה-BTCC, אלוף ב-2001. לכן הוא נוהג כ"כ טוב.

בנוגע לאתר פיינאלגיר - שם יש פרקים שלמים. אני לקחתי רק את החלקים המעניינים מהפרקים בשביל שתוכלו להוריד מכאן סרטונים קטנים יותר של 20-30 מגה. שירות לציבור :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אישית אני לא סובל את Fifth Gear סדרה חובבנית מאוד לטעמי הכי בולט זה השוואה שהם עשו בפרק לפני האחרון אם אני לא טועה בין הוייפר לקורבט... מה זה היה אמור להיות מדדו אותם בקו ישר וכמה טוב הם יכולות לעשות power slide כאילו אולי זה היה בהומור מסויים אבל זה היה פשוט עלוב... בעיקר שבתור סיכום הם אומרים פשוט שהוייפר חרא.. או התחרות המטומטמת בפרק האחרון בין הנובל והEvo

שהייתה חסרת טעם, הסבר או כל פרשנות למה שהם הראו חוץ מזה שהEvo יותר איטית.. למה? ככה... היה איזה זריקה באויר בקשר למשהו של השילדה... ועברנו הלאה..

בטופ גיר ישנה איזה שנינות, המנחים מצחיקים, המבחנים מעניינים זורמים ונוגעים בכל הנקודות פשוט כיף לראות.

ולא רק כמה האוטו טוב בסיבובים וכמה הוא עושה ל100 אלא גם איכות חומרים הרכבה מרחב ודברים שלבן אדם הקטן באמת מעניינים.. ההבדל הכי טכני הוא שטופ גיר היא תוכנית באורך של שעה לעומת חצי שעה מבוזבזת של Fifth gear...

בקשר לטענות של טופ גיר לא אובייקטיבית... אני לא חושב שיש איזה כוונה להיות אובייקטיבים הם מעבירים את החוויה שלהם מהנהיגה באוטו זה לא דיווח עיתונאי של העובדות נטו אחרת התוכנית לא הייתה מעניינת כל מה שמעניין ומהנה זה החוות דעת של קלארקסון על המכוניות...

למה? ככה!

פורסם

QUOTE=TaZoK]אישית אני לא סובל את Fifth Gear סדרה חובבנית מאוד לטעמי הכי בולט זה השוואה שהם עשו בפרק לפני האחרון אם אני לא טועה בין הוייפר לקורבט... מה זה היה אמור להיות מדדו אותם בקו יש וכמה טוב עם יכולות לעשות power slide כאילו אולי זה היה בהומור מסויים אבל זה היה פשוט עלוב... בעיקר שבתור סיכום הם אומרים פשוט שהוייפר חרא.. או התחרות המטומטמת בפרק האחרון בין הנובל והEvo

שהייתה חברת טעם, הסבר או כל פרשנות למה שהם הראו חוץ מזה שהEvo יותר איטית.. למה? ככה... היה איזה זריקה באויר בקשר למשהו של השילדה... והעברנו הלאה..

בטופ גיר ישנה איזה שנינות, המנחים מצחיקים, המבחנים מעניינים זורמים ונוגעים בכל הנקודות פשוט כיף לראות.

ולא רק כמה האוטו טוב בסיבובים וכמה הוא עושה ל100 אלא גם איכות חומרים הרכבה מרחב ודברים שלבן אדם הקטן באמת מעניינים.. ההבדל הכי טכני הוא שטופ גיר היא תוכנית באורך של שעה לעומת חצי שעה מבוזבזת של Fifth gear...צריך להביא לטופ גייר פרס מקארז פורום - יש פה הרבה הועדים..

בטופ גייר, יש מה שנקרא - פתיחה, גוף, וסיכום - הפתיחה מעניינת תמיד, הגוף קצת משעמם עם השיחות עם האנשים - אבל אחרי ולפני, כמעט תמיד מעניין, ותמיד אבל תמיד תמיד יש את הדובדבן שבקצפת - FQ400, פורש גי'טי, סיאסאל, ועוד 1001 דברים - כל הכבוד.

פורסם
ג'ייסון פלאטו הוא במקור נהג מירוצים מה-BTCC, אלוף ב-2001. לכן הוא נוהג כ"כ טוב.

בנוגע לאתר פיינאלגיר - שם יש פרקים שלמים. אני לקחתי רק את החלקים המעניינים מהפרקים בשביל שתוכלו להוריד מכאן סרטונים קטנים יותר של 20-30 מגה. שירות לציבור :wink:

רוני

ובגלל זה הוא לא התרגש מלנהוג במכונית פורמולה 1 באחד הפרקים האחרונים של התכנית... ראו שהוא יודע מה הוא עושה...

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אן כמו טיפ נידלק הוא פשוט בחור בסטייל ,לא משנה על מה הוא נוהג הוא תמיד עם חיוך.

הוא גם תמיד לבוש באלגנטיות כזאת!

פורסם

אני אתייחס אחת אחת לטענות המאוד לא נכונות שלך:

אישית אני לא סובל את Fifth Gear סדרה חובבנית מאוד לטעמי

Fifth Gear חובבנית? אחד הדברים המרכזיים שהרשימו אותי בעונה החדשה של פיפט' גיר זה המקצועיות!! זה מתחיל בדגש מאוד גדול על פרטים, גם בבחינת הרכבים וגם בצילום. מי שאפילו קצת מבין בצילום, יכול לראות איזו רמה של השקעה (ותקציב אדיר) יש להם בצילום התוכנית, במיוחד הצילום של קטעי הנהיגה, עם זוויות צילום מיוחדות ושימוש במתקנים מסובכים.

בנוסף, יש לך את דעתם הבלתי משוחדת (בניגוד לקלארקסון) של שני נהגי מירוצים (ועוד נהגת מירוצים), אשר מתייחסים לכל פרט מהותי בנהיגה במכונית.

הכי בולט זה השוואה שהם עשו בפרק לפני האחרון אם אני לא טועה בין הוייפר לקורבט... מה זה היה אמור להיות מדדו אותם בקו ישר וכמה טוב הם יכולות לעשות power slide כאילו אולי זה היה בהומור מסויים אבל זה היה פשוט עלוב... בעיקר שבתור סיכום הם אומרים פשוט שהוייפר חרא.. או התחרות המטומטמת בפרק האחרון בין הנובל והEvo

שהייתה חברת טעם, הסבר או כל פרשנות למה שהם הראו חוץ מזה שהEvo יותר איטית.. למה? ככה... היה איזה זריקה באויר בקשר למשהו של השילדה... והעברנו הלאה..

מה עלוב? הם מדדו בקו ישר, אח"כ החלקות, ובסוף סיבוב על המסלול. מה רצית שהם יבדקו? מרווח לרגליים? מקום בבגאז'? מאיפה נפלת? יש לי הרגשה שאתה מאותם ילדי וייפר שמתלהבים מאוטו שנראה מיליון דולר ויש לו 500 כ"ס ממנוע עצום ומיושן. אז תן לי לחדש לך - ג'ייסון פלאטו לא אמר סתם שההגה גרוע, הגיר לא נעים והבלמים חלשים. הוא לא אמר סתם שהוא לא מאמין שהמהנדסים סיימו לבנות את האוטו ואמרו "או, עכשיו הוא מושלם", מכיוון שהוא בהחלט לא היחיד שטוען שהוייפר היא פשוט מכונית גרועה עם מנוע אדיר. צא מהסרט, וייפר מכונית מיושנת ולא מושלמת בכלל. לא פלא שהקורבט החדשה מחסלת אותה בכל פרט מלבד תאוצה בקו ישר. וביום שתדע לנהוג כמו פלאטו ונידל, תוכל לדבר.

ולא רק כמה האוטו טוב בסיבובים וכמה הוא עושה ל100 אלא גם איכות חומרים הרכבה מרחב ודברים שלבן אדם הקטן באמת מעניינים.. ההבדל הכי טכני הוא שטופ גיר היא תוכנית באורך של שעה לעומת חצי שעה מבוזבזת של Fifth gear...

תן לי לחדש לך, הבנאדם הקטן לא קונה וייפר וקורבט. הוא גם לא רואה תוכניות טלוויזיה על מכוניות בשביל השוואה בין פיאט מולטיפלה למאזדה 5. מי שרואה את התוכניות הללו רוצה אקשן. ולצורך העניין - גם בפיפט' גיר מדברים על איכות חומרים והרכבה - אפילו כשבוחנים TVR... בנוסף, זו תוכנית של 22 דקות. קלילה, מהירה, זורמת. מה רע?

בקשר לטענות של טופ גיר לא אובייקטיבית... אני לא חושב שיש איזה כוונה להיות אובייקטיבים הם מעבירים את החוויה שלהם מהנהיגה באוטו זה לא דיווח עיתונאי של העובדות נטו אחרת התוכנית לא הייתה מעניינת כל מה שמעניין ומהנה זה החוות דעת של קלארקסון על המכוניות...

אתה רוצה שגם כתבי "אוטו" יעבירו את החוויה שלהם מהנהיגה באוטו ולא יתנו לך עובדות? מה זה יתן לך מלבד קצת צחוקים? ולא שאני נגד קלארקסון, להפך. אני מאוד נהנה ממנו. אבל אין כל רע גם בדבר האחר. ולצורך העניין, פיפט' גיר לא כל כך שונה מטופגיר כמו שאתה מנסה להציג את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

דבר ראשון, תודה על הסרטון ששמת, וגם על מה שעוד תשים :-)

כשאמרתי שאתה לא משתגע על טיף התכוונתי אכן להעדפה שלך את קלארקסון (שהוא לא רע לטעמי).

לדעתי טיף מגיש בסדר גמור (אפילו טוב!). מישהו פה דיבר על שפת הגוף שלו. לי נראה שזה מה שנחמד אצלו. רואים שהוא אותנטי. בעיניי. למשל בפרק הידוע (והישן) על הפעם הראשונה שהוא נוהג במקלארן F1, רואים שהוא ממש מתלהב...

וכן, לדעתי הוא גם מתלבש לא רע :wink:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני זוכר שראיתי כמה פרקים שבהם Tiff and Jeremy הנחו ביחד. בפרק שזכור לי הכי טוב יותר טוב היה מרוץ בין שניהם... Tiff נהג על ב.מ.וו. וג'רמי נהג על יגואר, אחד בפרקים המהנים ביותר שראיתי :-P .

למה הם הפסיקו להנחות ביחד? (כסף?)

פורסם
אני אתייחס אחת אחת לטענות המאוד לא נכונות שלך:

Fifth Gear חובבנית? אחד הדברים המרכזיים שהרשימו אותי בעונה החדשה של פיפט' גיר זה המקצועיות!! זה מתחיל בדגש מאוד גדול על פרטים, גם בבחינת הרכבים וגם בצילום. מי שאפילו קצת מבין בצילום, יכול לראות איזו רמה של השקעה (ותקציב אדיר) יש להם בצילום התוכנית, במיוחד הצילום של קטעי הנהיגה, עם זוויות צילום מיוחדות ושימוש במתקנים מסובכים.

בנוסף, יש לך את דעתם הבלתי משוחדת (בניגוד לקלארקסון) של שני נהגי מירוצים (ועוד נהגת מירוצים), אשר מתייחסים לכל פרט מהותי בנהיגה במכונית.

מה עלוב? הם מדדו בקו ישר, אח"כ החלקות, ובסוף סיבוב על המסלול. מה רצית שהם יבדקו? מרווח לרגליים? מקום בבגאז'? מאיפה נפלת? יש לי הרגשה שאתה מאותם ילדי וייפר שמתלהבים מאוטו שנראה מיליון דולר ויש לו 500 כ"ס ממנוע עצום ומיושן. אז תן לי לחדש לך - ג'ייסון פלאטו לא אמר סתם שההגה גרוע, הגיר לא נעים והבלמים חלשים. הוא לא אמר סתם שהוא לא מאמין שהמהנדסים סיימו לבנות את האוטו ואמרו "או, עכשיו הוא מושלם", מכיוון שהוא בהחלט לא היחיד שטוען שהוייפר היא פשוט מכונית גרועה עם מנוע אדיר. צא מהסרט, וייפר מכונית מיושנת ולא מושלמת בכלל. לא פלא שהקורבט החדשה מחסלת אותה בכל פרט מלבד תאוצה בקו ישר. וביום שתדע לנהוג כמו פלאטו ונידל, תוכל לדבר.

תן לי לחדש לך, הבנאדם הקטן לא קונה וייפר וקורבט. הוא גם לא רואה תוכניות טלוויזיה על מכוניות בשביל השוואה בין פיאט מולטיפלה למאזדה 5. מי שרואה את התוכניות הללו רוצה אקשן. ולצורך העניין - גם בפיפט' גיר מדברים על איכות חומרים והרכבה - אפילו כשבוחנים TVR... בנוסף, זו תוכנית של 22 דקות. קלילה, מהירה, זורמת. מה רע?

אתה רוצה שגם כתבי "אוטו" יעבירו את החוויה שלהם מהנהיגה באוטו ולא יתנו לך עובדות? מה זה יתן לך מלבד קצת צחוקים? ולא שאני נגד קלארקסון, להפך. אני מאוד נהנה ממנו. אבל אין כל רע גם בדבר האחר. ולצורך העניין, פיפט' גיר לא כל כך שונה מטופגיר כמו שאתה מנסה להציג את זה.

רוני

אוקיי אני יעבור על ההערות שלך...

דגש על פרטים?! רוב המבחנים שלהם כללים ובכלל לא נכנסים לפרטים המבחן הראשון שראיתי שנכנס איכשהו לפרטים הוא המבחן על ה1007 וגם הוא היה בניסיון עצוב להיות מצחיק...

זוית הצילום בFifth gear אומנם שופרה בעונה האחרונה אבל היא לא עולה על איכות הקטעים בטופ גיר... ראה למשל הפרק על החול יום שהם עושים דריפטים מה שהיה פרק מדהים...

ילדי הוויפר? לא ידעתי שיש כאלה.. אבל לנושא הוויפר, הוויפר אכן לא מתקדמת טכנולוגית כמו הגרמניות,איטלקיות וכו' למינהן, היא מכונית גסה עם מנוע גדול לקו ישר אין לה שום מטרה אחרת... בטח שלא סיבובים, מכונית על פי המיתוס האמריקאי, מכונית שרירים, לא אוהב את זה? זה פשוט לא המכונית בשבילך או בשביל האנגלים... בעצם בקורבט החדשה הם כיוונו לתחרות מול האירופאים שדורשים אוטו גם לסיבובים בעוד שהוויפר לא לקחת את הכיוון הזה אתה יכול לקטול אותה כי אתה לא אוהב את זה ואתה יכול להבין את זה.

בקשר ללמה המבחן הזה לא מספק אותי? או בעצם מה הנקודה המעצבן בתוכנית הזאת, זה בעצם שאין סיכום בטופ גיר אחרי כל מבחן כלשהו אם זה במסלול או סתם מבחן של צריכת דלק כמו שראיתי לא מזמן על האודי A6 דיזל יש תמיד סיכום ומסקנות באולפן על המבחן ובעצם השוואה למתחרות גם אם לא הופיעו במבחן עצמו זה בעצם עוזר לצופה להסיק מסקנות ממה שהוא ראה. אישית אני אוהב את זה.

דבר שני יש את זה שכל מכונית שבאה לתוכנית עושה על אותו מסלול סיבוב על זמן סתם בשביל ההשוואה של האם היא באמת מהירה לעומת מכוניות אחרות ושנתונים יבשים לפעמים יכולים להטעות.

תן לי לחדש לך כנראה הציבור האירופאי [כמובן שלא הישראלי הבור שנוסע בליסינג] קונה מכוניות על פי מבחנים בעיתונים ובתוכניות טלויזיה כאשר אנגלי ממוצע רואה בטופ גיר למשל את פורד פוקוס מול מזדה 3 לדוגמא והם ממליצים על פוקוס בגלל A,B,C אני מאמין שהוא לוקח את זה לתשומת ליבו ואפילו קונה פוקוס בגלל זה... אחרי הכל לא סתם לטופ גיר יש רייטינג מאוד גבוהה באנגליה.

כתבי "אוטו" צריך להעביר מסר משולב של עובדות ודעות לא יתכן שתוכל לבסס חוות דעת על אוטו בלי לתת קצת מדעתך האישית, אני יאהב אותו מסויים יותר ואתה פחות מה לעשות ככה זה החיים ולכן תמיד יהיו אנשים שלא מסכימים עם התוכנית או חושבים שהקלרקסון לא אובייקטיבי.

למה? ככה!

• תוכן חדש...