Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול לא מפתיע, בקטן אני חבר רק בקבוצה אחת כזו ("אוכלים את הראש" או משהו כזה) ולא חושב שמשתיקים בה ואני ממליץ עליה.

בכלליות אגב יש מסעדות בארץ שאני לא מבין איך אני קורא עליהן ביקורת מהללות כל פעם מאנשים שונים. כבר יצא לי כמה פעמים להתאכזב מאוד ממקומות שאנשים עפו עליהם בכל פורום וקבוצה אפשרית. וזה לא שאני כזה אנין טעם (אולי זו הבעיה :) ).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

וזה לא שאני כזה אנין טעם (אולי זו הבעיה :) ).

זהו, שאני כמו הרבה עולים מברית המועצות, גדלתי על כוסמת ועוף מכובס, ככה שהסטנדרטים שלי באוכל די נמוכים :) 

ככה שזה חייב להיות ממש ממש רע על מנת שאני ארשום ביקורת גרועה. 

• מצחיק 6
פורסם (נערך)

הקבוצה ה"מאוד גדולה שעוסקת בזה"

לא שווה כלום ושום דבר

היא מקדמת מסעדות שבא לה לקדם.

ככה כשתחפש מסעדה איטלקית אתה תראה עשרות המלצות על מסעדות בינוניות כמו ויויניו ופחות על אמורה מיו, שלא רואה אותה ממטר

חוץ מזה, מי אמר שהטעם של מי שממליץ שם שווה משהו?

בסוף זה לא מבקרי מסעדות אלא סתם אנשים שיש להם עודף זמן פנוי.

אני מבין מה עומד מאחורי "לתת לבעל הבית לראות את החוות דעת"

אולי לא בדרך הזאת, אבל לאפשר לו לבקש להסיר אותה.

לצערנו חוץ מלקוחות שרושמים אמת ובאמת קיבלו שירות רע או אוכל לא טוב,

הרבה יותר פופולרי שלקוחות מתנכלים לבעלי עסקים, במיוחד בתחום המסעדנות. אכלו במסעדה,  ראו שהחשבון גדול עליהם וניסו לקבל פיצוי כדי להקטין את החשבון. ברגע שלא קיבלו- רושמים כל שקר אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

זה לא ברור? קבוצות פייסבוק, עמודי אינסטגרם, איפה שיש מאסה של אנשים ישלמו כדי לקדם מוצר. תבדוק ביקורות גוגל רלוונטיות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

ביקורות בכללי זה בעיה

לא לכולם יש את אותו טעם, ויש הרבה אנשים שמתנכלים והרבה ממליצים פקטיבים.  אותו דבר גם במלונות

הדרך הכי טובה יחסית זה פשוט להסתכל על התפריט ולהבין את הכיוון לפי המנות שבתפריט והחומרי גלם.

מקום שמוכר גם סושי ,גם דגים, גם איטלקי וגם בשר, כנראה שההתמחות שלו היא לא בשר.

מאותה סיבה שמקום שמתמחה בבשר, כנראה שאיטלקי ודגים זה פחות ההתמחות שלו.

אני באופן אישי כשסוגר ארוחה חשובה, מעדיף ללכת למסעדה שאני בטוח בה ולא לנסות מקום חדש. 

מקומות חדשים אני מנסה בד"כ בצהריים או סתם כשמשעמם. ככה גם אם מתבאס לא קרה כלום

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן ביקורות זה דבר מוגבל מטבעו. גם של מבקרי מסעדות אגב. לשגיא כהן יש כבר תדמית מאוד בעייתית ואני מניח שרוב מי שקורא אותו פשוט נהנה מהסרקזם שלו כמוני.

גם אם הולכים למסעדות מישלן אפשר ליפול וגם על זה כבר נכתב הרבה.

אפשר להניח שאם יש למקום מסוים הרבה ביקורות טובות אז הכיוון חיובי, אבל גם זה לא מובטח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

המלצות כדאי לחפש בפלטפורמה נייטרלית ופייסבוק זה ממש לא פלטפורמה נייטרלית. כל פוסט שני שם זה קידום מכירות או פרסומת בתשלום.

ביקורות בגוגל עושות את העבודה בדרך כלל. אם החוויה היתה יוצאת דופן לטוב או לרע אני לפעמים טורח לכתוב בעצמי ביקורת. אף אחד לא מוחק ביקורות שם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

זהו, שאני כמו הרבה עולים מברית המועצות, גדלתי על כוסמת ועוף מכובס, ככה שהסטנדרטים שלי באוכל די נמוכים :) 

ככה שזה חייב להיות ממש ממש רע על מנת שאני ארשום ביקורת גרועה. 

זה למה בעליאקספרס ושות' אני מסתכל רק על ביקורות של רוסים.

אם המוצר חרא, הם יגידו לך את האמת.

• מצחיק 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נכון לכל קבוצה גדולה כמעט. "כזה אני רוצה" / "עליביי" / "נינג'ה פיננסית" / "מטיילים ישראלים ב-X [שם של עיר בירה כלשהי באירופה]" הן קבוצות שהמטרה היחידה שלהן היא יצירת הכנסה למנהלי הקבוצה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

הזמנתי טייק אוואי ממסעדה שקיבלה ביקורות מעולות בקבוצה פייסבוק גדולה מאוד שעוסקת בזה. 

קיבלתי מנה איומה ונוראה. באמת. יבשה, חסרת טעם, מתפרקת. פשוט אחת המנות היותר גרועות שאכלית בחיים. 

רציתי לפרסם באותה קבוצה את הביקורת השלילית שלי, ופתאום קיבלתי הודעה ממנהל הקבוצה(שבנתיים פנה למנהל המסעדה) שהתכלס שלה אומר שרק אחרי שהמנהל של המסעדה ידבר איתי, אם הדיעה שלי תישאר כמו שהיא, הביקורת השלילית תפורסם. 

רוצה לפרסם ביקורת חיובית? אהלן וסהלן.

רוצה לפרסם ביקורת שלילית? היא צריכה לעבור אישור של מנהל המסעדה שכניראה מקורב למנהל הקבוצה. 

זה קרה בקבוצה ספציפית בעיר מגוריי, אבל לא מן הנמנע שזה קיים גם בקבוצות אחרות. 

סתם, קחו בחשבון. 

צ׳מע, אני לא חובב אזהרות נטולות מושא וחוות דעת חסרות הקשר. בלי השם של הקבוצה והמסעדה, זה ממש לא אומר לנו כלום...

לגבי הסינון של חוו״ד שליליות, בעל הקבוצה חשוף לתביעות, לכן הוא פועל כך.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסיבה שלא שיתפתי כי הקבוצה והמסעדה נמצאים בבאר שבע, שאני מניח שההתייחסות הספציפית לא רלוונטית לרוב המוחלט של חברי הפורום.

ומי שכן באר שבעי וכן מחפש מסעדות דרך פייסבוק, כבר יודע לבד על איזה קבוצה מדובר. והמסעדה היא רשת, ולכןלעומת מה שחוויתי בסניף באר שבע, אין לי שמץ לגבי מה יחווה X בסניף חיפה למשל. 

אם זה באמת חשוב אין לי בעיה לפרסם את שם המסעדה הספציפית. 

ואין לי מושג מה הסוגיות המשפתיות בנושא(לגבי תביעות של מנהל קבוצת פייסבוק), אבל אם זה באמת ככה, מה שוות כול הקבוצות הללו אם הם לא יכולות לפרסם חוות דעת שליליות? 

פורסם
לפני 10 דקות, davemustaine87 כתב:

אם זה באמת חשוב אין לי בעיה לפרסם את שם המסעדה הספציפית. 

לא הייתי אומר שזה חשוב, מה גם שאולי מדובר במקרה נקודתי.

אני רק לא מבין את מטרת השרשור, אם אנחנו לא לומדים ממנו ממה להמנע...

לגבי הקבוצה, כמו שכתבתי, הזהירות נדרשת, כי מנהלי קבוצות ציבוריות מהן אין כל הכנסה, הם מטרה נוחה לעוכרי דין.

לפני 10 דקות, davemustaine87 כתב:

ואין לי מושג מה הסוגיות המשפתיות בנושא(לגבי תביעות של מנהל קבוצת פייסבוק), אבל אם זה באמת ככה, מה שוות כול הקבוצות הללו אם הם לא יכולות לפרסם חוות דעת שליליות? 

לא שוות.

אבל כשאתה מקבל משהו בחינם, אין על מה להתלונן.

הפורום הזה, בניגוד לקבוצות, כן שווה... אבל תרמת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...