Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול האחרון מילאו לי שמן כסנטימטר מעל נקודת המקסימום, האם יכול להיגרם נזק או שכדאי לחזור למוסך שישאב את יתרת השמן?

תודה

פורסם

גם וגם - גם יכול להיגרם נזק וגם כדאי לחזור למוסך שישאבו, בהנחה שבדקת שמן בצורה נכונה.

אבל קודם תוודא שהרכב עומד על משטח מפולס בזמן בדיקת השמן, חבל לעשות גלים לשווא.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם
לפני 47 דקות, shragakr כתב:

גם וגם - גם יכול להיגרם נזק וגם כדאי לחזור למוסך שישאבו, בהנחה שבדקת שמן בצורה נכונה.

אבל קודם תוודא שהרכב עומד על משטח מפולס בזמן בדיקת השמן, חבל לעשות גלים לשווא.

כמובן שבדיקת השמן בבוקר לפני התנעה ועל משטח ישר, תודה

לפני 15 דקות, PASHUT כתב:

הבדיקה צריכה להיעשות ברכב ישר בבוקר כשהמנוע קר.

*על משטח ישר

כמובן

פורסם
לפני 5 שעות, PASHUT כתב:

הבדיקה צריכה להיעשות ברכב ישר בבוקר כשהמנוע קר.

*על משטח ישר

לאחרונה שמעתי טענה שהבדיקה צריכה להיות כשהמנוע דווקא חם, אבל אחרי שהיה כבוי כרבע שעה.

זה שטויות וצריך למדוד כשהרכב קר? או שיש שתי שיטות / שיטות שונות לרכבים שונים?

(עד כמה שזכור לי, טוארג ששכרתי בחו״ל לא הסכים למדוד שמן בבוקר כשהרכב היה קר, אבל יכול להיות שאני טועה)

פורסם
לפני 9 דקות, KZ כתב:

לאחרונה שמעתי טענה שהבדיקה צריכה להיות כשהמנוע דווקא חם, אבל אחרי שהיה כבוי כרבע שעה.

נכון מאוד. 

בדיקה כזאת מנטרלת את ההשפעה של הטמפרטורה החיצונית. 

בבדיקה בבוקר זה יכול להיות מינוס 30 מעלות במדינה צפונית או פלוס 40 מעלות במדינה חמה, הפרש גדול שמשפיע על המדידה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

@Buki תודה

לאיזו טמפרטורה המנוע מספיק להתקרר אחרי רבע שעה?
אני מאמין שעדיין יהיה מעל 40 מעלות, לא?

אשמח אם תוכל להרחיב לגבי למה הדעה הרווחת היא שכדאי דווקא כשהרכב קר (בבוקר, לפני הנעה).

נוהל ישן שהשתנה עם השנים?

בדיקה שהיא ״מספיק טובה״ בישראל? (הטמפ׳ רוב השנה לא מאוד נמוכות, גם בבוקר)

וכו׳

• תוכן חדש...